iyidir hocam utanılacak bir sıralama değil, sadece çalıştığınızın karşılığını alamadığınız için kendinizi küçük gördüğünüz bir sıralama, bugün sizin sıralama için ömründen ömür verecek iinsanlar tanıyorum atmanızı rica ederim |
DONANIMHABER 2024 YKS GURUR TABLOSU (8. sayfa)
-
-
Hocam moral desteği icin tesekkurler ama kondurmak icin bir kac gune daha ihtiyacim var sanirim. Bu tercih dönemi nasil oluyor bilgi verebilir misin biraz ona göre bölüm araştırmaya başlayayım. Siralamayi da en kisa zamanda atmaya çalışacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih dönemi boyunca yanınızda olacağım hocam her türlü soruna her zaman açığım, dediğin gibi biraz sindirmek lazım, ben 19kyı sindiremedim birkaç gün
-
Tamamdir hocam tekrardan cokca tesekkur ediyorum. Umarim kalan forumdaslarin sinavi istedigi gibi gelmistir.
up sonuçlarınızı atın dicem de forum ölmüş bu kadar herhalde
-
Söyle paylasalım kötü yapan arkadaslarda belki katılır. Mezuna kalsanız dahi güzel bir anı olarak kalır
-
Hocam burada fizikte 1 kodlama hatası tytde 3 kodlama hatası ve 1 tane soruyu da işaretlemeyi unutmuş haliyle bu şekilde. Şu hatalar çok can sıkıyor.
-
up
-
forum değil sonuçlar ölü ağabey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forum ölmüş
-
-
Güle güle Boğaziçi
-
-
-
Hocam tyt yi yemişsiniz, afied.
Tyt muazzam
keşke tyt’deki rahatlığı ayt’de de koruyabilseydik hocam ama sağlık olsun bu da yetiyor bana önümüze bakıcaz artık herkes için hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X