Tebrikler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DONANIMHABER 2024 YKS GURUR TABLOSU (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
birey c geo ve karekok zoru bankası piyasadan kalktı tercih edilmiyor diye . Orjinal denemeleri de ilk çıktığına göre kolaylaşmış , ilk çıktığında saçma sapan sorular vardı . Kaynaktan bağımsız giren öğrenci kitlesi daha zayıf sanki bi 3-4 sene önceye göre bana öyle geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upgrade.
-
996 tm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
(ham 18k kırık obp) diye ekleseydik :/
-
açıkçası cerrahpaşa tıpı çok istiyordum 1 soru daha mat işaretleyebilsem(20 dk bi kimya sorusuna uğraşmasam) bi umut vardı da gelmeyecek gibi maalesef o yüzden çapa tıp düşünücem büyük ihtimal. ankara tıp’tan emin değilim vslo programı olmadığı için ama bakacağım belki başka imkanlar vardır. siz ne düşünüyorsunuz tebrikler bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkur ederim tebrikler size de. caninizi bence hiç sikmayin artık. acikcasi tip hedefim yoktu benim ama annemin yogun ricaları yüzünden düşüneceğim. altından kalkabilecegimi düşünüyorum ondan cerrahpaşa ya da çapanın turkce tıplarına bakacağım mühendislik olarak da itude elektronik haberleşme, endüstrisi veya bogazicinde makine mühendisliği arasından tercihler yapacağım. tabii araştırmam gerekiyor.
tip konusunda ise istemenin senin açından sebeplerini öğrenebilir miyim? merak ediyorum belki ayni yerde okuruz ilerde belli olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 16 Temmuz 2024; 16:45:34 > -
bu sene orataya bir anda çıkan ilk 500 anon hesaplar yok
-
Benden kötüsü yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda eşit ağırlık için yol gösteren herkese teşekkürler
-
ayt matı yemişsin hocam helal
-
bravo hocam
başarılar
dhli sayılmam ama tercih donemi icin geldim
-
Güzel başarılar hepsi, emeğinize sağlık. Ancak şunu da görüyorum ki forumdaki "ilk 1000'lik manyak" sayısı 4 senede epey bir düşüş göstermiş. Bizim zamanımızda forumun yarısı bu uzaylılardan kaynadığı için 10k sıralamayla ilk 30'a giremezdik. Şimdi siz ne güzel isminizi tabloda aradığınızda rahat rahat tekte görebiliyorsunuz. İmrendim size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 17 Temmuz 2024; 1:29:47 >
Ctis tutuyor
%50 mi yazacaksın
-
Üstteki arkadaşı diyordum
zor gibi ya ilk 2 binden kapatma ihtimali yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X