Şimdi Ara

DONANIMHABER 2024 YKS GURUR TABLOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
8
Favori
15.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene yaptık, bu sene de yapacağız. Vesselam  

DONANIMHABER 2024 YKS GURUR TABLOSU

Sayısal

1) ANTENFİKRET - 2045.

2) ratsastaja - 3736.

3) kefâret - 3809.

4) 507511068 - 4533. ( TYT - 408)

5) amanallahim2 - 5402.

6) yltyy - 5800.

7) Memo for money - 7438.

8) Cengaver _adayı - 7576.

9) fizisyen - 7690.

10) oshinankara'nın oğlu - 8676.

11) vito scotti - 10118.

12) Abdullah1928 - 11192.

13) EnesC05 - 15927.

14) sl1ent - 15937.

15) starz2therainbow - 20231

16) Loky19 - 22762.

17) GraphLeR - 29500.

18) Classic S - 33141.

19) behindhand - 40107.

20) AlperenKRN - 52219.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEE11446D -- 16 Temmuz 2024; 14:41:1 >

• BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.
    25 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 4 MİLYON TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI
    Çok kötü bi lisede okuduğum için beni son 2 sene özele yolladılar adam gibi ortamda ders çalışsın diye o dönem ben mezuna kalacağım demiştim ailem arkadaşlarım kimse bir şey demedi rehberlikçim zorla tercih yaptırmaya kalktı yok yaz gitsin en kötü 2 yıllık yaz sonra 4 e tamamlarsın mezuna sakın kalma falan kafamın etini yemişti sırf biz şu kadar kişiyi üniversiteyr yerleştirdik diyebilmek için karşısındakinin ilgisi nedir planı nedir umrunda değildi adamın abi ben o dönem kalbimin sesini dinlemiştim bu yolu seçtim iyi ki de seçmişim hocama kalsa şu an en kötü okul olsun yine de okuyordum sırf üniversite okumuş olmak için tercih yapılır mı o yüzden buradaki mesajlarda da görüyorum siz o okulunuzdaki dershanenizdeki rehberlikçiniz için sadece bir portföysünüz 2 sene sonra yanına gidin suratınıza bakmaz o yüzden kendinizi iyice tartın ben neyim ne yapmak istiyorum neye ilgim var x okula gitsem mutlu olacak mıyım sorularını kendinize sorun sonrasında ne yapmak isterseniz onu yapın kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz herkese ezbere lafla iş yaptırmaya kalkan insanları değil kendinizi dinleyin
  • yerimizi alalım
    edit: 4.2k geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 16 Temmuz 2024; 12:25:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • msu sonuçlarından sonra eski nesillerin yerini tutmaz ilk 100 de 30 adam burdan çıkmış şimdi 10kda 30 kişi çıkmaz

• aspinall kullanıcısına yanıt

ben foruma gveniyom, bu nesil olmasa da kyk bursu için ilk 100e girecek olan eski forumdaşlarımıza güveniyorum

forumda sınava hazırlanan 30 kisi yok ne anlatiyon

• Orada olacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    Olm daha geçen gruba gelir misin hocam 😊 yazmıyor muydun? Bu ne üslup. Orda önceki senelerdeki başarıdan bahsetmisim nasıl 30 kişi yok 2023 tablosunda bile 50 kisi var kafan mı iyi senin ya da okuduğunu anlamıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2022 DH gurur tablosu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ++ inşallah

gruba çağırdık diye bi tarafını mı yalicaz kardeşim

üslup da gayet düzgün

2023 tablosu ile 2024ün ne alakası var forumda özdebir başlığı açılıyor 3 kişi yazıyor

daha önceki senelerden bahsettiğin başarıya bir şey dememişim,sadece bu sene o kadar kişi yok demişim

bence senin anlamanda problem var

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    Samimi olmadığın birine ne anlatıyon falan yazmışsın sana böyle gevşek gevşek konuşuyorlarsa onu bilemem. Orda ilk 100e 30 kisi girmiş bu sene 10kya 30 kişi giremez diyerek pek bir sonuç çıkmayacağını anlatmak istiyorum. Tek tek bu sene forumda kaç kişi sınava giriyor diye cetele tutup 10kya 24 kişi giremez falan mı yazacaktım buna niye bu kadar takıldın birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspinall -- 24 Mart 2024; 1:26:45 >
    BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.

Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.

25 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 4 MİLYON TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI

Çok kötü bi lisede okuduğum için beni son 2 sene özele yolladılar adam gibi ortamda ders çalışsın diye o dönem ben mezuna kalacağım demiştim ailem arkadaşlarım kimse bir şey demedi rehberlikçim zorla tercih yaptırmaya kalktı yok yaz gitsin en kötü 2 yıllık yaz sonra 4 e tamamlarsın mezuna sakın kalma falan kafamın etini yemişti sırf biz şu kadar kişiyi üniversiteyr yerleştirdik diyebilmek için karşısındakinin ilgisi nedir planı nedir umrunda değildi adamın abi ben o dönem kalbimin sesini dinlemiştim bu yolu seçtim iyi ki de seçmişim hocama kalsa şu an en kötü okul olsun yine de okuyordum sırf üniversite okumuş olmak için tercih yapılır mı o yüzden buradaki mesajlarda da görüyorum siz o okulunuzdaki dershanenizdeki rehberlikçiniz için sadece bir portföysünüz 2 sene sonra yanına gidin suratınıza bakmaz o yüzden kendinizi iyice tartın ben neyim ne yapmak istiyorum neye ilgim var x okula gitsem mutlu olacak mıyım sorularını kendinize sorun sonrasında ne yapmak isterseniz onu yapın kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz herkese ezbere lafla iş yaptırmaya kalkan insanları değil kendinizi dinleyin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.