konu iptal < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wordpressuzmani -- 15 Temmuz 2024; 21:9:48 > |
konu iptal
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yaptığınız yanlışı yazmamışsınız bunu yazmamanız %99 suçlunun siz olduğunu ispatlar aksi taktirde , şu konuyu açtım bundan ötürü ceza aldım derdiniz.
-
Peki anlatayım bir benden dinle. Forum destek bölümümde tüm herşey kanıtlı duruyorda buradan yazayım yinede.
Adam gitmiş, hergün yüzlerce kişinin tanıtım yaptığı site tanıtım bölümündeki benim açtığım konuları, kuralları ihlal etmeden açtığım başlıkların hepsini silmiş ve beni bu yüzden banlamış. Bana demişki ticari reklam yaptığın için banlandın. Dedimki inceledin mi açtığım konuları ? Herifler medyum ilanları paylaşıyor hergün on defa, onların 1ine bile dokunmuyosun geliyosun benim konularımı siliyosun.
Bununla da yetinmedim hatta dedimki, bak bu bu linklerdeki insanlar hergün onlarca tanıtım girmiş sen niye benim konularımı sildin onlara dokunmuyosun. *ki ticari reklam yaptığı ortada olmasına rağmen o profillerin hiçbirine hala dokunmadı*
Keyfiyet var ortada, canı öyle istedi veya yanlış karar verdi ve bu kararı sürdürdü. Ama bunun bi uyarısı olması lazım, bilinmesi lazım. Konularımın hepsini silmiş atmış.
Şimdi konuyu anlamışsındır hocam. Ayrıca konu'nun detaylarını belirtmeyişimin benim haksız olduğum imajını ortaya çıkaracağını düşünmemiştim. Fakat dibine kadar benim haklı olduğum bir konu, adminler keyfi hareket edemezler bence. Burada keyfiyet görüyorum ve bu admin arkadaşın uyarılmasını, en azından keyfi hareket etmesin.
-
konuyu detaylı açıkladığınız için teşekkür ederim, en azından içeriği yazarak kendinizi ifade edip savunmuş oldunuz.
-
Doğrudan forum sahibine özel mesaj atarsan en etkili çözüm olur. Destek bölümüne de yazabilirsin ama ilgilenmezler.
-
Forum sahibine nasıl mesaj atabilirim ? bana dm'den bilgi verebilir misin hocam, hatalı hareket etmiyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X