ben bu sekil bir siteyi acces veritabaniyla bile yonetebilirim puf noktasini bildikten sonra' ama hele birde sql kullaniyor olacam varya bu sitede arsiv bile olustururum kisisel caplarda.
bundan 2 ay önce bir hackerla geçen diyalogumu aktarayım:
bir site vardı Atatürk'e hakaret içeren siteydi. bende konunun linkini benim msneden hackera verdim dedim şu konudaki siteyi hackle dedim. adamda biraz inceledi sonra dedi istersen forumuda hackliyeyim diye. bende yok güzel bi site falan dedim. adamda bunlar çok kolay dedi daha ilk görüşümde güvenlik açığı falan buldum dedi bana doğru gibi geliyor
ben bu sekil bir siteyi acces veritabaniyla bile yonetebilirim puf noktasini bildikten sonra' ama hele birde sql kullaniyor olacam varya bu sitede arsiv bile olustururum kisisel caplarda.
Senin mesleğin tam olarak ne.Yazılımcımısın..
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
quote:
Orjinalden alıntı: tinerco
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaacar
quote:
Suanda sitenin veritabaninin kotulugundan kaynaklanan sorunlar basgosteriyordur. Haberiniz olsun.
Senin mesleğin tam olarak ne.Yazılımcımısın..
Evet yazilimciyim. ve yazilim alaninda her konud proje yuruttum. web programlama elektronik prgramlama masaustu programlama similasyon programlama veritabani programlama oyun programlama guvenlik yazilimlari vs.
quote:
yardimim dokunabilir haberiniz olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
bi tek yazılımcıların haberi yok bundan..bozuk temelin üstüne kat çıkmaya çalışıyolar hala..
konuda gerekli bilgiler mevcut.yazılımcı arıyolardı
quote:
Orjinalden alıntı: CodeWriter
bundan 2 ay önce bir hackerla geçen diyalogumu aktarayım:
bir site vardı Atatürk'e hakaret içeren siteydi. bende konunun linkini benim msneden hackera verdim dedim şu konudaki siteyi hackle dedim. adamda biraz inceledi sonra dedi istersen forumuda hackliyeyim diye. bende yok güzel bi site falan dedim. adamda bunlar çok kolay dedi daha ilk görüşümde güvenlik açığı falan buldum dedi bana doğru gibi geliyor
Bu sekil sitelerde guvenlik aciklari cok bulunur ve bu sitede cokca var. gitti gidiyor gibi sitelerdede vardir. ancak bazi onlemler sonucu bu aciklar kapanmasada yama yapilabilinir mesela on server ve web server ayri yerlerde tutulup aralarinda bu seik veri alis verisi yapilirsa daha saglikli olurdu. Gittigidiyorda bu boyledir aksi takdirde herkesin kredi karti bilgiler ve hesaplari calinmis olurdu asil mantik bu algoritmayi kurabilmektedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme