Şimdi Ara

DONANIMHABER ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suanda sitenin veritabaninin kotulugundan kaynaklanan sorunlar basgosteriyordur. Haberiniz olsun.

• bi tek yazılımcıların haberi yok bundan..bozuk temelin üstüne kat çıkmaya çalışıyolar hala..
  • yardimim dokunabilir haberiniz olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bi tek yazılımcıların haberi yok bundan..bozuk temelin üstüne kat çıkmaya çalışıyolar hala..
  • önce imzanı düzelt
  • quote:

Orjinalden alıntı: tinerco

Suanda sitenin veritabaninin kotulugundan kaynaklanan sorunlar basgosteriyordur. Haberiniz olsun.

EVET BAZI KONULARI AÇMIYOR VERİTABANI HATASI VERİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

quote:

Suanda sitenin veritabaninin kotulugundan kaynaklanan sorunlar basgosteriyordur. Haberiniz olsun.

ben bu sekil bir siteyi acces veritabaniyla bile yonetebilirim puf noktasini bildikten sonra' ama hele birde sql kullaniyor olacam varya bu sitede arsiv bile olustururum kisisel caplarda.
  • bundan 2 ay önce bir hackerla geçen diyalogumu aktarayım:

bir site vardı Atatürk'e hakaret içeren siteydi. bende konunun linkini benim msneden hackera verdim dedim şu konudaki siteyi hackle dedim. adamda biraz inceledi sonra dedi istersen forumuda hackliyeyim diye. bende yok güzel bi site falan dedim. adamda bunlar çok kolay dedi daha ilk görüşümde güvenlik açığı falan buldum dedi bana doğru gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ARIZA KAYDINA ÜCRET ALDI
    7 yıl önce açıldı
    Tt kaynaklı sözde genel arıza
    3 yıl önce açıldı
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben bu sekil bir siteyi acces veritabaniyla bile yonetebilirim puf noktasini bildikten sonra' ama hele birde sql kullaniyor olacam varya bu sitede arsiv bile olustururum kisisel caplarda.

Senin mesleğin tam olarak ne.Yazılımcımısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

quote:

quote:

Senin mesleğin tam olarak ne.Yazılımcımısın..

Evet yazilimciyim. ve yazilim alaninda her konud proje yuruttum. web programlama elektronik prgramlama masaustu programlama similasyon programlama veritabani programlama oyun programlama guvenlik yazilimlari vs.

• quote:

yardimim dokunabilir haberiniz olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bi tek yazılımcıların haberi yok bundan..bozuk temelin üstüne kat çıkmaya çalışıyolar hala..

üst konu var burda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_24886633/tm.htm

konuda gerekli bilgiler mevcut.yazılımcı arıyolardı

• quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

bundan 2 ay önce bir hackerla geçen diyalogumu aktarayım:

bir site vardı Atatürk'e hakaret içeren siteydi. bende konunun linkini benim msneden hackera verdim dedim şu konudaki siteyi hackle dedim. adamda biraz inceledi sonra dedi istersen forumuda hackliyeyim diye. bende yok güzel bi site falan dedim. adamda bunlar çok kolay dedi daha ilk görüşümde güvenlik açığı falan buldum dedi bana doğru gibi geliyor

Bu sekil sitelerde guvenlik aciklari cok bulunur ve bu sitede cokca var. gitti gidiyor gibi sitelerdede vardir. ancak bazi onlemler sonucu bu aciklar kapanmasada yama yapilabilinir mesela on server ve web server ayri yerlerde tutulup aralarinda bu seik veri alis verisi yapilirsa daha saglikli olurdu.
    Gittigidiyorda bu boyledir aksi takdirde herkesin kredi karti bilgiler ve hesaplari calinmis olurdu asil mantik bu algoritmayi kurabilmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.