Şimdi Ara

Donanımhaber bizim telefon numaralarımızı başkalarına mı veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon numaramı buraya kaydettikten sonra telefonuma mesaj ile gelen reklam gibi şeyler artmaya başladı önceden de vardı ama bu kadar çok olmuyordu. İlk kaydettikten sonra yabancı ülkelerden falan aramaya başladılar şimdi o bitti mesaj ile reklamlar başladı.

Bugün gelen bir mesaj:
    quote:

<0542275**48>
    Tasinacakmisiniz Ekonımik, Kaliteli ve Profesyonel Hizmet Anlayisiyla TURKIYE'YI BIZ TASIYORUZ. Ustelik ev hediyeniz bizdenwww.nakliyat*******.com 021226**626

Size de oluyor mu? Bu durumdan çok şikayetçiyim.

• yok daha neler
  • bana keşke atsalar bir mesaj atanım yok. aveadan gelen mesajları hevesle okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 23 Nisan 2012; 12:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

bana keşke atsalar bir mesaj atanım yok. aveadan gelen mesajları hevesle okuyorum.

+1 Asosyal olduğumuz için mi diye düşünüyorum.
    Ama yok la zaten kızlar falan bana gıcık olur niye mesaj atsınlarki, asosyal değilim demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █PurpAndYellow

Arkadaşlar ben telefon numaramı buraya kaydettikten sonra telefonuma mesaj ile gelen reklam gibi şeyler artmaya başladı önceden de vardı ama bu kadar çok olmuyordu. İlk kaydettikten sonra yabancı ülkelerden falan aramaya başladılar şimdi o bitti mesaj ile reklamlar başladı.

Bugün gelen bir mesaj:
    quote:

<0542275**48>
    Tasinacakmisiniz Ekonımik, Kaliteli ve Profesyonel Hizmet Anlayisiyla TURKIYE'YI BIZ TASIYORUZ. Ustelik ev hediyeniz bizdenwww.nakliyat*******.com 021226**626

Bulgaristan dan çaldırıp kapayan bayanlarla anlaşma yaptık .

Telefon numaranızı sadece Donanım Haber'demi kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

bana keşke atsalar bir mesaj atanım yok. aveadan gelen mesajları hevesle okuyorum.

+1 Asosyal olduğumuz için mi diye düşünüyorum.
    Ama yok la zaten kızlar falan bana gıcık olur niye mesaj atsınlarki, asosyal değilim demek ki.

sorun şu ki ben asosyal değilim.ama kimseden istemem telefon numarasını herkesin bana vermesini beklerim,ilk hamleyi karşıdaki yapacak.

ama bir çoğunu sonra tersliyorum kezban çıkıyorlar.erkeklerden de 6 tane arkadaşım var yetiyorlar.iyi kötü günümde yanımdalar.onlarla haftada bir buluşuyoruz mesajlaşırkende telefondan konuşmuyoruz zaten.

• o bulgaristan çağrıları banada geldide burayla alakası varmı bilmiyorum
  • Ne güzel işte ev hediyeni bile veriyorlarmış, arkadaş bu insanlara yaranmak zor ya,
  • Bulgaristan çağrılarının burayla bir ilgisi yok arkadaşlar uzun zamandır var olan bir durum bu.Rastgele çevirip arıyorlar herkesi.Açarsanız sizden de kontör gidiyor sanırım yurtdışı arama olduğu için.
  • quote:

tam senin msj ı okurken msj geldi bi an tlf a sarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ne güzel işte ev hediyeni bile veriyorlarmış, arkadaş bu insanlara yaranmak zor ya,

Yönetici ALERT!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Bulgaristan çağrılarının burayla bir ilgisi yok arkadaşlar uzun zamandır var olan bir durum bu.Rastgele çevirip arıyorlar herkesi.Açarsanız sizden de kontör gidiyor sanırım yurtdışı arama olduğu için.

Arkadaşlarla yemekteyiz , biri aradı değişik bir numara , ama o Bulgaristanlı hatunlar olduğunu anladım. Çünkü 2 gün önce haberlere çıkmışlardı :D Aradı Türkiye'ye gelicem param yok bana yardımcı olur musun dedi :D Ben hoparlöre aldım kebapçıdayız herkes yemek yiyor biz hoparlörden konuşuyoruz.. Ben de : sende para varsa bana ver canım dedim. Sonra adamın teki aldı teli , lan o..... ç...ğu a... k... bilmemnesi diye saydırdı biz koptuk tabi ama bir yandan hoparlör açık olduğu için rezil de olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Qan

quote:

tam senin msj ı okurken msj geldi bi an tlf a sarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

quote:

Orijinalden alıntı: █PurpAndYellow

Arkadaşlar ben telefon numaramı buraya kaydettikten sonra telefonuma mesaj ile gelen reklam gibi şeyler artmaya başladı önceden de vardı ama bu kadar çok olmuyordu. İlk kaydettikten sonra yabancı ülkelerden falan aramaya başladılar şimdi o bitti mesaj ile reklamlar başladı.

Bugün gelen bir mesaj:
    quote:

<0542275**48>

Bulgaristan dan çaldırıp kapayan bayanlarla anlaşma yaptık .

Telefon numaranızı sadece Donanım Haber'demi kullanıyorsunuz?

Planlarımızı ortaya çıkardılar artık kimliğimi açıklayabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ne güzel işte ev hediyeni bile veriyorlarmış, arkadaş bu insanlara yaranmak zor ya,

Ayıp ayıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.