Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hacettepe Üniversitesi Etkinliği video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzunmuş, mesajım bulunsun vaktim olduğunda izleyeceğim.
  • Bende izleyecektim ama açılmadı. Download manager ile bilgisayara yüklemeyi deneyeceğim. Belki o şekilde izleyebilirim.
  • Galaxy için konuşma yapan kişi Batman: AA için ''Güncel bir oyun değil, 2003 senesinde çıkmış olması lazım mı'' dedi yoksa ben mi yanlış anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 17 Ocak 2011; 22:25:01 >
  • Videonun linkini versenizde indirip izlesek
  • Yarına izleyeceğim.
  • ovv video bayağa bir uzunmuş şimdilik iyi gidiyor ama bitmez bu
  • videoyu torrente mi versek napsak
    815 mb bu arada
  • Güzel olmuş vala bende indirip izledim, sizin adınıza biraz amatörlük var daha ilk olur böyle şeyler ama ben firmalara inanamadım çok amatörler içlerinden en iyisi Galaxy'dı...
  • videoyu tam izleyemedim kotam yokta gun reyiz neden kimya okumuş madem html merakı doğmuş
  • ana fx57 siz miydiniz bulacam sizi :D
  • videoyu sonuna kadar izledim :) mesut abinin dediği gibi amatör kısımlar olmuş ama bir ilk olması açısından bence çok güzel ve sevindirici şeyler boyle etkinlikler devamını bekliyoruz. ekran kartı olarak gtx serisi kartlar verilseymiş daha güzel olurmuş. gts serisi gördüm ben yanılmıyorum umarım. Mesut abi Muş'a da gelin :)
  • mesutu ben zayıf zannediyordum göbek varmış görünce koptum :D
  • Videonun linkini versenizde indirip izlesek
  • Tamamını izledim. Gün Bey biraz heyecanlıydı galiba, konuşmaları çok duraksamalı geçti. Ama Mesut Bey yine iyiydi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Katılım daha fazla olmalıydı. Gencç nüfusuyla övünen bir ülkeye yakışmıyor. Gidip yurtdışında biz Türkiye nin en büyük donanım sitesiyiz diye yapsanız daha fazla öğrenci gelirdi.
  • Evde bakarım
  • Mesut Çevik klasını konuşturmuş ama biraz hızlı konuşuyor bunun dışında iyi, Gün Bey biraz heyecanlı gibiydi sunumda..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hepsini izledim çok Güzel olmuş
  • güzel olmuş...
  • Güzel olmuş, yeni etkinlikler diliyorum.
    Mesut beyin önü açık talkshowcu olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.