Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    mahkemede görüşelim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sen var ya çok zekisin.kendi ilk attigin mesaji alintilamamissin falan işte insan makarnayla beslenince sürekli beyni bu kadar gelisiyor.sen oy verenlere iftira at, sonra iade edince lafini mahkeme ha.hadi bakalim vermezsen adam degilsin her sey duruyor ortada.ben bir kisiye sen ulkenin %55ine ifitira atiyorsun

• beyler lütfen trolleri beslemeyin, bloklayın geçin.
  • bir günlük kısa sürede 7 bin kişi nerden geldi foruma, trafik inandırıcı gelmedi.

• Youtube'da bazı kanalların hangi partiye oy vereceksiniz şeklinde halka sorduğu videolar var. Açın bir izleyin. Bu halkın hiç bir şeyden haberi yok umrunda da değil. Herkes hangi partiye ne sebeple oy verdiğini bile bilmiyor. Adam Muharrem İnce ye vereceğim diyor neden diye sorulunca senelerdir CHP ye veriyoruz diyor,ee tek sebep bu mu yani takım mı tutuyosun arkadaş, AKP liye soruyor neden diye başka alternatif aday mı var diyor. Bazıları hala her şey çok iyi filan modunda takılıyor zaten. Böyle millete de hakettiği başkan lazım ki daha da sefilleşsinler. Hakettiklerini de siz biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok baş harfi R. Kötü tarafı bunu haketmeyen insanları da kendileriyle birlikte batırıyolar.
  • Saçma sapan eğitim sistemi, her yıl değişen sınav sistemi, fetö ile birlikte yapılan şaibeli sınlavlar yüzünden milyonlarca gencin çalınan hayatları, işsizlik, giderek artan gelecek kaygısı... dh'de ince'nin %60 almasına şaşırmamalı.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Savciya giderken oncelikle kendi atmis oldugun mesaji print et. Millet Ittifaki'na oy verecek milyonlarca insana Feto ve Pkk destekcisi iftirasinda bulundun.
    Ondan once kendin gidersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 8 Haziran 2018; 17:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

Youtube'da bazı kanalların hangi partiye oy vereceksiniz şeklinde halka sorduğu videolar var. Açın bir izleyin. Bu halkın hiç bir şeyden haberi yok umrunda da değil. Herkes hangi partiye ne sebeple oy verdiğini bile bilmiyor. Adam Muharrem İnce ye vereceğim diyor neden diye sorulunca senelerdir CHP ye veriyoruz diyor,ee tek sebep bu mu yani takım mı tutuyosun arkadaş, AKP liye soruyor neden diye başka alternatif aday mı var diyor. Bazıları hala her şey çok iyi filan modunda takılıyor zaten. Böyle millete de hakettiği başkan lazım ki daha da sefilleşsinler. Hakettiklerini de siz biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok baş harfi R. Kötü tarafı bunu haketmeyen insanları da kendileriyle birlikte batırıyolar.
    Kesinlikle.
    İktidarı destekleyenlerin hiç bir elle tutulur yanı yok, savundugu cümlelerden. Cahillik kokuyor.

• 228 oy kullanmayacak şıkkını seçenler, babasının aldığı telefonla oy atan liselilerdir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

bir günlük kısa sürede 7 bin kişi nerden geldi foruma, trafik inandırıcı gelmedi.
    Size ne inandirici gelebilir mesela? Buzdolabi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Size ne inandirici gelebilir mesela? Buzdolabi ?

Alıntıları Göster
    gerçekci olsaydınız diyorum,

ben böyle :

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Kesinlikle.
    İktidarı destekleyenlerin hiç bir elle tutulur yanı yok, savundugu cümlelerden. Cahillik kokuyor.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam muhalefet tarafında yine adalet hukuk demokrasi için filan diyen adamlar da var. Bunlara göre ülkenin yarısı vatan haini. Oldu canım. Pek bir umudum yok ama oyumuzu vereceğiz yine de karşısına Meral Akşener'de gelse Muharrem İnce'de gelse 2. turda ikisine de oyumu veririm.İlk turda da ikisinden birine vereceğiz zaten tam karar veremedim daha, CHP nin adayına vermeyi düşünmüyordum belli değilken ama çakallık yapıp Muharrem İnce yi sürdüler kafa karıştırdılar.

• Geleneksel DH seçiminde her zaman olduğu gibi RTE'nin oyları dibi gördüyse, AKP'liler kutlamalara başlayabilir.

13 yıldır aynı şey
  • büyük israil devleti hizmet için Muharrem ince, Meral akşener milet ittifakı
    iç savaş, sonra dış savaş olacak 2021 yılında bekleyin....
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Kendine muslumanim diyorsun. Iftira atmak , yalan söylemek bu kadar kolay mi sizin dininizde. Yalanlar iftiralarin serbest oldugu bir inanca mi sahipsin?

Meral Aksener'in Fox Tv'de yaptigi konusmada Feto ile Pkk ile ilgili soylediklerini dinledin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

gerçekci olsaydınız diyorum,

ben böyle :

Alıntıları Göster
    Tipsiz

• Bu kıraathane beleş poça çay vaadini tuttum, uyun rengi değişti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden sünni türkler hiç anketleri oylamıyor veya forumun siyaset tarafına bakmıyor anlamıyorum.rehavetten sanırım akp ve mhp nin toplam oyu şu ankette çok az hep muhalifler forumlarda ve sözlüklerde takılıyor.aslında bizim kitle de görüş belirtmeli bu sadece siyaset konusunda değil ateizm ve islam tartışılırken sözlükler ve forumlar ateist doluyor ama gerçekte ülkenin yüzde 90 dan fazlası müslüman.ben akp seçeneğini tıkladım ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm koca forumda sadece 950 tane akpli var.Doğrusu eleştiri yapıyorum ama ben de hiç siyaset konularını tıklamam sadece ana ekranda olduğu için gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 8 Haziran 2018; 18:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

neden sünni türkler hiç anketleri oylamıyor veya forumun siyaset tarafına bakmıyor anlamıyorum.rehavetten sanırım akp ve mhp nin toplam oyu şu ankette çok az hep muhalifler forumlarda ve sözlüklerde takılıyor.aslında bizim kitle de görüş belirtmeli bu sadece siyaset konusunda değil ateizm ve islam tartışılırken sözlükler ve forumlar ateist doluyor ama gerçekte ülkenin yüzde 90 dan fazlası müslüman.ben akp seçeneğini tıkladım ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm koca forumda sadece 950 tane akpli var.Doğrusu eleştiri yapıyorum ama ben de hiç siyaset konularını tıklamam sadece ana ekranda olduğu için gördüm.
    bu tür site ve forumların sahibi cumhur ittifakına karşılar, dolayısı ile user çeşitliliği olsun diye herkes takılabiliyo ama, oy verildiğinde databaseye manuel girişler yapıyorlar, maksat manüplasyon olsun

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Senin vereceğin adam çok iyi,ama daha parti başkanı olamamış.anca konuşur eleştirir şov yapar.ekmeleddin gibi 1 2 ay önce fırladı atıp tutar kaybedince silinip gider.eğer iyi bir yönetici olsaydı dediği gibi.şuanda chpnin başında olurdu.partiye neler kattığını bizde görürdük.ama öyle birşey yok.seçimden 1 2 ay önce fırladı konuşup şov yaptı ve cb olucak. Cidden buna mı inanıor sunuz.eğer bu adam chp başkanı olsaydı ve kemalin yapamadığını yapıp partiyi ileri taşısaydı zaten akp kaç yıl önce biterdi.incenin 1 icraatı yok ne bu güven.adam ben erdoğandan daha iyi siyasetçiyim diyor ama şaka gibi partisi adamı desteklemiyor.sonra bizden oy bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 8 Haziran 2018; 18:56:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.