Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

kafa yapıları müthiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Haziran 2018; 19:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

228 oy kullanmayacak şıkkını seçenler, babasının aldığı telefonla oy atan liselilerdir inşallah.
    Seni ilgilendirmez nane ister veririm ister vermem sen kimsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Buradaki Sonuçlar 24 Haziranda da kendini gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan741 -- 8 Haziran 2018; 19:13:1 >
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    İnce harbi siyasetçisye 10 ca yıl neredeydi.iyi bir siyasetçiyse daha kendi partisinde başkan olamıyorken kalkıp cb olabilir mi.tayyipten iyi siyasetçiyim diyor ondan daha uzun süre çalıştım diyor.o kadar zaman parti başkanı olamadın.eğer chp başkanı olsaydın kemal yerine ve partiyi ileri taşısaydın zaten ak partiyi yıllar önce indirirdi.ekmeleddin seçimlerden 2 ay önce çıktı konuştu silindi gitti.buda öyle ne bir geçmişte icraatı var ne bişeyi.çık konuş şov yap.seçimden 2 ay önce çık konuş sonra cb ol.cidden mantıklı mı :D şaka gibi resmen.adam sadece şov yapıyor başka yaptığı birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

İnce harbi siyasetçisye 10 ca yıl neredeydi.iyi bir siyasetçiyse daha kendi partisinde başkan olamıyorken kalkıp cb olabilir mi.tayyipten iyi siyasetçiyim diyor ondan daha uzun süre çalıştım diyor.o kadar zaman parti başkanı olamadın.eğer chp başkanı olsaydın kemal yerine ve partiyi ileri taşısaydın zaten ak partiyi yıllar önce indirirdi.ekmeleddin seçimlerden 2 ay önce çıktı konuştu silindi gitti.buda öyle ne bir geçmişte icraatı var ne bişeyi.çık konuş şov yap.seçimden 2 ay önce çık konuş sonra cb ol.cidden mantıklı mı :D şaka gibi resmen.adam sadece şov yapıyor başka yaptığı birşey yok.
    Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş.

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Asıl namert sensin . Adam ol. Fox Tv'de bu Tika iftirasına açık yanıt verdi. Bir kadınla dahi bel altı konusmadzn mucadele edemeyecek misiniz !!! Erkekliginiz bu kadar mi !!!

Arkadas bizim insanda AHLAK denen sey bitmis, her sey mustehal. Birde musluman vatansever yazmis !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

kardeşim bak sana söyle söyleyeyim

Senin rahmetli deden kalksa kendi mezar taşını okuyamaz. sen kalkmış neden okuyamıyorum diyorsun.

O zamanlar kimsenın umrunda değildi okumak falan okur yazar oranı düşük okumak meslekti.

Bunu geliştirip tüm halka yaymak için konuştuğumuz türkçe dile uygun alfabeye geçtik. Biz arap değiliz ve onların alfabesi bize uymuyor.

Alıntıları Göster
    nerden biliyorsun okuyamadığını eski arşivlere mi baktın.

arşivler osmanlıcaydı pardon bakmamışsındır.

1 günde insanları cahil etmek nasıl bir devrimdir.

ben hala anlayabilmiş değilim.

belli bir kesimi her zaman cahil bırakmaya uğraşmak.

ondan sonra nutuk atarız burdan

kore 20 senede şöle oldu japonya böle oldu almanya bilmem ne oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Aynen haklısın

Göktürk alfabesinden arap harflerine geçtik ve bir gecede cahil kaldık. Yeter artık ben Tonyukuk’un, Kül Tigin’in yazdıklarını hep tuhaf Arapçılık ısrarı yüzünden okuyamıyorum.

Arap harflerine hiç geçmemeliydik bu kadar da olmaz.
    İslamî Dönem ilk ürünlerinden kabul edilen Kutadgu Bilig’in 3 nüshasından ikisi Arap, diğeri Uygur alfabesiyle yazılmıştır. Atabetü’l Hakayık’ın da en iyi nüshası Uygur alfabesiyle yazılırken Arap alfabesiyle hatta hem Uygur hem Arap alfabelerinin beraber kullanıldığı nüshaları mevcuttur.

alıntıdır .

birden geçilmemiştir .

neden tartışıyoruz biliyorsun değilmi.

"çünkü hepimiz bilmiyoruz".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0581C8F77

nerden biliyorsun okuyamadığını eski arşivlere mi baktın.

arşivler osmanlıcaydı pardon bakmamışsındır.

1 günde insanları cahil etmek nasıl bir devrimdir.

ben hala anlayabilmiş değilim.

belli bir kesimi her zaman cahil bırakmaya uğraşmak.

ondan sonra nutuk atarız burdan

kore 20 senede şöle oldu japonya böle oldu almanya bilmem ne oldu.

Alıntıları Göster
    Evet abi mezarda matematik formulu olsa, fizik kurallari olsa tamam diyecegim cahil kaldi. En fazla "Rahmetli de iyi osururdu" yazan seyi okuyamadi diye cahil kaldi garibim tabi. Mezarliklar ilim irfan yuvasiydi topragin altindan ampuller, telgraflar, plaklar fiskiriyordu. Kripto Hatim Michael Jackson bir gunde cahil kaldiklarini anlatan o vahim vaka icin rahmetlileri uyandirip klip bile cekmisti. Hatta oluleri canlandirdigi icin sirk kosmaktan carpilmisti. Bembeyaz oldu beti benzi atti adamin. Ne gunlerdi ah ah.. biz ne zulumler gorduk be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 8 Haziran 2018; 19:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Asıl namert sensin . Adam ol. Fox Tv'de bu Tika iftirasına açık yanıt verdi. Bir kadınla dahi bel altı konusmadzn mucadele edemeyecek misiniz !!! Erkekliginiz bu kadar mi !!!

Arkadas bizim insanda AHLAK denen sey bitmis, her sey mustehal. Birde musluman vatansever yazmis !!!

namert in kelime anlami sozunun arkasinda durmayan riyakar demektir tikayi kapatacagim diyen mitinglerde foxa cikinca ben oyle birsey demedim diyor bu namertliktir. kadin olmak adam olmamayi gerektirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Evet abi mezarda matematik formulu olsa, fizik kurallari olsa tamam diyecegim cahil kaldi. En fazla "Rahmetli de iyi osururdu" yazan seyi okuyamadi diye cahil kaldi garibim tabi. Mezarliklar ilim irfan yuvasiydi topragin altindan ampuller, telgraflar, plaklar fiskiriyordu. Kripto Hatim Michael Jackson bir gunde cahil kaldiklarini anlatan o vahim vaka icin rahmetlileri uyandirip klip bile cekmisti. Hatta oluleri canlandirdigi icin sirk kosmaktan carpilmisti. Bembeyaz oldu beti benzi atti adamin. Ne gunlerdi ah ah.. biz ne zulumler gorduk be.

Alıntıları Göster
    haha

ben nire gidem.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

gerçekci olsaydınız diyorum,

ben böyle :

Tipe bak insan utanır bunu paylaşmaya

Bir de bana bak forumun EN KARİZMATİK ERKEĞI

Yaşım 33

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 8 Haziran 2018; 19:45:41 >

• Tamam kardesin fatihin aldigi istanbulu chp isgal ettirdi haklisin. Gericiliginiz bize istanbulu kaybetmeye kadar gitti o yuzden biraz kafanizi calistirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Yaşanabilir yarınlar için Muharrem İnce
    adamı chp genel başkanı defalarca yapmayıp sonrada ülkenin başına getirmeye çalışmak büyük bi çelişki değilmi diyelimki mevcut cb seçilmedi bu adam geldi yarınların daha iyi olacağının garantisi ne bu adamın referansı ne daha önce hangi büyük icraatı yapmışki dolar 3 liranın altınamı düşecek ne vaat ediyor ve yapabilecekmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayında karizma veyahut yakışıklı değilsiniz. Onu geçtim konuda tip mi yarıştırıyorsunuz?

• Şaka mı bu? İlk Türk islam eserini örnek gösteriyorsun. O dönemde illa istemeyenler olmuştur. Göktürk yazıtlarını okuyabilsen fena mı olurdu. Bıçak gibi ata kültürümüzle bağımızı kopardılar. Keşke binlerce yıllık alfabemizi ve dilimizi koruyabilseydik.

Atalarımızın orta Asyadaki yazıtlarını Arap harfleri yüzünden okuyamıyoruz cahil bırakıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Haziran 2018; 19:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Hocam kusura bakmayında karizma veyahut yakışıklı değilsiniz. Onu geçtim konuda tip mi yarıştırıyorsunuz?

O kadar emin olma. Bana 15 - 45 yaş arası sulanan bayanlara çok denk geldim. Fotoda öyle titiz durduğuma bakma sen seçimler yaklaşıyor taktik uygulamak zorundayım kibar gülümsemeler sonraya kalmış iş ; )

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Peki hocam. Ben gördüğümü söyledim. Büyük ihtimalle sempatiksiniz. Ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 8 Haziran 2018; 20:6:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_manyak44

adamı chp genel başkanı defalarca yapmayıp sonrada ülkenin başına getirmeye çalışmak büyük bi çelişki değilmi diyelimki mevcut cb seçilmedi bu adam geldi yarınların daha iyi olacağının garantisi ne bu adamın referansı ne daha önce hangi büyük icraatı yapmışki dolar 3 liranın altınamı düşecek ne vaat ediyor ve yapabilecekmi

Alıntıları Göster
    Öncelikle herhangi bir siyasi partiye mensup veya partizanları değilim. CHP/MHP/AKP hiç fark etmiyor hepsi bir diktayla yönetiliyor, bir kişiye biatları var. Ben değişimden yanayım hata yapan kişilerin başta durmasını doğru bulmuyorum.

Muharrem Bey'in üç sözünden biri bilim, eğitim, üniversite paradoksunda gidip geliyor. Eğiten bir ülke aç kalmaz çünkü katma değerli hizmet satar. Bu ona sürekli para kazandırır.

Bugüne kadar bu ülkede işinde ehil olupta kime şans verdinizki görelim? Yarınlarımın daha iyi olacağının garantisi bir hatası olduğunda onu o kolyuktan indirebilecek güce halkın sahip olacak olmasıdır.

Dolar konusuna gelirsek üreten bir Türkiye olmamasından kaynaklı bir durum, Makro İktisat biliyorsanız 1973 ten itibaren akıyla karasıyla objektif bir şekilde inceleyebiliriz...

Ekonomiden devam edersek... Tayyip Erdoğan bu ülkeye ne kattı? 2002 den beri baştalar, 2002-2007 arası Türkiye liberalizmi köküne kadar benimseyen, batıcı, demokrat, çağdaş bir ülke konumunda idi. 2007-2008 dolaylarında Tayyip Bey "dünyadaki ekonomik krizi teğet geçtik." dedi ama nasıl gectiğimizi kimse sormadı? Ben cevaplıyorum, borçla efendim. FED dünya ekonominilerini ayakta tutmak için dünyaya para saçıp, dolarda bir enflasyon yarattı. Zamanında o dolarları alıp, teknolojiye ve bilime yatıran her ülke kazandı, bizim gibi betona yatıranlar ise kaybetti. 2013'ten beri FED saçtığı paraları topluyor, 2013'ten beride çöküyoruz ve Tayyip Bey gelir son zamanda ki seçimden sonra uygulayacağım dediği politikaları uygulamaya kalkarsa çöküşümüz çok sürmez, o dalga bir anda gelir vurur paramızı pul eder.

• Hayal gücünüz çok geniş . Burda gördüğünüz sonucun tam tersi 24 haziranda vizyonda . Seyire devam
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.