Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
    Değişir ama o ülkeyinin gelişimini 2 3 yıl en az durdurur. Mevcut sistem değişir farklı yönetime geçilince. Buda en çok ekonomiyi etkiler. Sistem oturunca ekonomi nefes alabilir ama yıllar sonra olucak birşey bu.sistem oturana kadar ülkede çok kargaşa olucak. Bunu kimse inkar etmiyordur. 15 yıllık bir sistem iyisiyle yada kötüsüyle değiştirilmeye çalışılacak. Şuan bu fiyatlar pahalı ama sistem değiştikten sonra bir kaç ay sonra bu fiyatlar normal gelicek.eğerki yönetim değişirse doların 9 10 u geçiceğini çok rahat düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 haziran akşamı ağlarsınız inceden inceden. RTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Şu forumda zeka seviyemi düşürüp bunları yazma gereği duyuyorum. Madem ülke batıyor ve bunu çok önemsiyorsunuz size şunu diyeyim. Cumhurbaşkanı değiştiği saniye dolar inanamayacağınız bir şekilde hızlı artıcak ekonomik kriz ile başa çıkılamayacak bir hal olucak. Nedeni 15 yıllık sistem değişicek. Askeriyede ve hukukta temizleme tarafsızlaştırma adıyla işten çıkarımlar olunacak ardından kendi adamlarını koyucaklar. Bunlar çok küçük kısımı. Bunlar olurken ekonomi zaten dibe vurmuş olucak. Millet doların bu halini emin olun mumla arayacak. Yabancı yatırımcılar bu kargaşaya kesinlikle girmeyecekler. Ülkede olanlarda yatırımlarını çekicek. Bunun tek sebebi iyi yada kötü olan sistemin değişmesi olucak.ve ueni sitemin oturması 1 2 ayla olucak şey değil. En az 2 3 yıl sürecek bir kargaşa olacak yeni sistemin oturmasına kadar. O yüzden burada ülke batıyor ince gelirse ülke nefes alıcak diye avaz avaz bağırıp insanın sinirini bozmayın.
    bu düşünce bildiğin hastalklı ve çaresiz bi düşünce.
    kendisini taciz edenlere ses çıkarınca ortalık karışacak diye tacize ses çıkarma demek gibi bişey bu.

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Pkklilarlada fetoculerle de kucak kucaga olanlar siz degil miydinuz ?

• Freakk F kullanıcısına yanıt
    Ikinci tura Meral Aksener kalsaydı Tayyip'in tahtı sallanırdi. Ama Ince ile işimiz zor : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Haziran 2018; 16:36:16 >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Iyi partiyi secersen muhalefet gorursun. Hdp secersen Chp ile tum solun curuyusunu gorursun. Bir dahada bu memlekette kimse sola oy vermez. Sol diye fasizmi desteklediginiz icin...

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrusunu lütfen siz söyler misiniz. Hangi hükümet gelirse gelsin. her zaman kendi adamlarını yerleştirir devlete aksi taktirde kararlarını uygulayamaz. Zaten millet neden inceye veriyor oyunu? Bu yüzden. Bunlar olurken sen ne bekliyorsun ekonominin coşmasını mı. Hayal görüyorsun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

2010 referandumundan bu yana chp cizgisinde oy verdim. Kesinlikle ne milliyetci ne muhafazakar degilim. Ancak bu ulkeye degmesi gereken egitimli ve tecrubeli el Meral Aksener. Bir universite ogretim uyesi olmasiyla gerekli entelektuel birikimi var, icisleri bakanligi yapmasiyla da gerekli siyasi, burokratik tecrubesi.

Her soylemek istedigini soyleyemiyor gerek karsi tarafin alcakca bambaska anlamlar cikarmasi soylenenlerden (bkz: apolet sokme mevzuu) gerek kendi secmeninin de bir kisminin kitligindan.

Ince'yi de 2.turda gururla destekleriz ama keske sosyal medya kullanicisi arkadaslar her zaman oldugu gibi birkac mitingden populist soylemden gaza geliyorlar, yine bir firsati daha bu sinirli kapasiteli arkadaslar yuzunden kaciracagiz..
    Hocam çok doğru yazmışsınız malesef popülist söylem yüzünden fırsat kaçıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Bu mesaj silindi.
    Bir akıllı sizsiniz değil mi? Ramazan ramazan senin için klavyeye harcadığım enerjiye değmez. 90'lı yılları sor büyüklerine anlatsın.
  • Ne değişik insanlarsınız erken seçim açıklandığından beri burada eğleniyorsunuz.Garibansınız anladım da bu kadarda kendinizi kandırmayın.24 haziran gecesi ağlama duvarı olacak buralar sizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 8 Haziran 2018; 16:45:25 >
  • Erdoğan ilk secimde işi bitirebilir milletin böyle heyecanlanmasini anlamıyorum ince 2. Tura kalsa bile ülkenin yüzde 65 i sağ seçmen haa meral hanım kalırsa 2. Tura işler değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Onu eklerler de,

"Kararsızım-Erdoğan'a Kesinlikle Oy Vermem" seçeneği ne ilave olarak

"Kararsızım-Muharrem İnce'ye Kesinlikle Oy Vermem" ve,

"Kararsızım-Meral Akşener'e Kesinlikle Oy Vermem" seçenekleri de eklenmeli.

Mesela ben Muharrem İnce'ye kesinlikle oy vermem..

Alıntıları Göster
    Oy kullanacaksan ve birine oy vereceksen herhangi bir adayı işaretleyebilirsin. Kararsızları Erdoğan'a göre şekillendirmek mevcut cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu için bu seçenekler kullanılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

Ne değişik insanlarsınız erken seçim açıklandığından beri burada eğleniyorsunuz.Garibansınız anladım da bu kadarda kendinizi kandırmayın.24 haziran gecesi ağlama duvarı olacak buralar sizler için.
    500 yorumun 100ü anket gerçekçi değil şeklinde.Biliyoruz beyin özürlü değiliz biz de.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

İnce gelincede aynısı yapılmayacak mı sanıyorsun. Siyaset bu kimse dürüst iş yapmaz. Koltuğu alan bırakmamaya çalışır. Dediklerim harf hatf olucak üzülerek söylüyorum. 60 70 yıldır bu böyle.
    o zaman onuda göndeririz. biz kimsenin hayranı değiliz. ülkeye hizmet edecek adam arıyoruz sadece başka derdimiz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    benim herhangi bir istatistiğim yok forumun istatistiği bunlar. 15 temmuzda ben boğaziçi köprüsündeydim de sen nerdeydin? akp ile fettoşun al gülüm ver gülüm canım cicim yılları herşeyin onlara verilip mit in de fettoş tarafından istenmesiyle bitti. haa bu fettoşa itibar etmeyen 2 siyasi lider oldu biri erbakan biri MUHSİN YAZICIOĞLU. bilumum siyasi lider denilen kişilerin fettoşla yan yana can cana resimlerini görürsün bulursum ama saydığım iki şahısla asla bulamazsın. gerçi senin gibi başkaları hakkımda ahkam kesen bilmesen işkembesinden sallayan sakatatcılara ne desen boş. önce büyü araştır öğren bilgi sahibi ol ve bir kişi hakkında yorum yapmazdan evvel de o kişini tanı. gerci sende kapasite nerdee...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0581C8F77

doru diyon

dedemin mezar taşını okuyamıyorum .
    kuran okumadan müslümanlık taslayan çakma cumacılar demişsin.

benim dedemin mezar taşını okuyamam da ki neden ne onu bana güzelce izah et.

Alıntıları Göster
    kardeşim bak sana söyle söyleyeyim

Senin rahmetli deden kalksa kendi mezar taşını okuyamaz. sen kalkmış neden okuyamıyorum diyorsun.

O zamanlar kimsenın umrunda değildi okumak falan okur yazar oranı düşük okumak meslekti.

Bunu geliştirip tüm halka yaymak için konuştuğumuz türkçe dile uygun alfabeye geçtik. Biz arap değiliz ve onların alfabesi bize uymuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Hocam mecbur yapıcak zaten. Akpnşn kendi adamları var askeriyede hukukta mecbur yapılacak bu kaçarı yok bu durumdan. Akp geldiğindede aynısını yaptı mecburdu. Kararı onaylayacak savcı akpli ise nasıl onaylansın. Sistem oturtulmaya çalışılırkende ekonominin şuandan 10 kat daha yerin dibine gireceğini görmeniz lazım.

• ince

• quote:

Orijinalden alıntı: avast34

Bir akıllı sizsiniz değil mi? Ramazan ramazan senin için klavyeye harcadığım enerjiye değmez. 90'lı yılları sor büyüklerine anlatsın.

Alıntıları Göster
    Papagan gibi habire ayni laflari soyluyorsunuz. Kardesim senin ekonomiden haberin var mi? Beyninizi yikamislar ulke super guc oluyor diye. Duble yolu, mevcut hukumetin yerine gelecek herkes yapar. Onemli olan bilim, egitim ve ekonominin duzeltilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 10 Aralık 2018; 16:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

O kadar Suriyelinin oy kullanacağına dair kanıtınız nedir? Facebook mu?

Seçmen listeleri açıklandığında tüm vatandaşların kullanımına açık. Bir tane TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olmayan kişi var ise çıksın bir PARTİ desin. TC vatandaşı olmayanlar oy kullanıyor diye...

Sadece kendinizin inanacağı şeylerle sadece kendinizi tatmin edersiniz.

Açıklama : Ben de RTE'ye oy vermeyeceğim ama burası da MUZ cumhuriyeti değil. BİR TANE BİLE Suriyeli TC vatandaşı olmadan oy kullanıyorsa çıksın biri göstersin.

Alıntıları Göster
    dünyadan haberin yok sanirim.
    al sana kanit:
    https://www.youtube.com/watch?v=JX_ISoP3dKY

bu tarz seyleri partiler propoganda icin kullanmaz ancak gördügün gibi ana akim medyada haber olur. Sen hala suriyelilerin oy kullanmadigini saniyorsan sen kendini tatmin etmeye devam et. ülke muz cumhuriyeti olali uzun zaman oldu.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.