Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
  • Şu forumda zeka seviyemi düşürüp bunları yazma gereği duyuyorum. Madem ülke batıyor ve bunu çok önemsiyorsunuz size şunu diyeyim. Cumhurbaşkanı değiştiği saniye dolar inanamayacağınız bir şekilde hızlı artıcak ekonomik kriz ile başa çıkılamayacak bir hal olucak. Nedeni 15 yıllık sistem değişicek. Askeriyede ve hukukta temizleme tarafsızlaştırma adıyla işten çıkarımlar olunacak ardından kendi adamlarını koyucaklar. Bunlar çok küçük kısımı. Bunlar olurken ekonomi zaten dibe vurmuş olucak. Millet doların bu halini emin olun mumla arayacak. Yabancı yatırımcılar bu kargaşaya kesinlikle girmeyecekler. Ülkede olanlarda yatırımlarını çekicek. Bunun tek sebebi iyi yada kötü olan sistemin değişmesi olucak.ve ueni sitemin oturması 1 2 ayla olucak şey değil. En az 2 3 yıl sürecek bir kargaşa olacak yeni sistemin oturmasına kadar. O yüzden burada ülke batıyor ince gelirse ülke nefes alıcak diye avaz avaz bağırıp insanın sinirini bozmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 8 Haziran 2018; 15:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

:) gün gelecek yunanlıların başına gelen senin başına gelecek koçum. o zaman abi çekmeyeceksin bana

Alıntıları Göster
    Önce adam gibi konuşmayı öğreneceksin KUZUM. Kimin ne olduğu yazılan yazılarda belli oluyor. Vatan hainliği ve din düşmanlığı yapanları net şekilde görüyoruz. Biz yazmıyoruz diye, biz yokuz sananlara lafım.

Siz kendiniz çalıp, kendiniz oynamaya devam edin. Unutmayın. Deliler de kendi kendine oynar.
  • Meral Akşener'in bu kadar oy kaybının sebebi nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Meral Akşener'in bu kadar oy kaybının sebebi nedir bilen var mı?
    Daha iyisi çıktığı için şuan ince olmasa meral olacak başkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Önce adam gibi konuşmayı öğreneceksin KUZUM. Kimin ne olduğu yazılan yazılarda belli oluyor. Vatan hainliği ve din düşmanlığı yapanları net şekilde görüyoruz. Biz yazmıyoruz diye, biz yokuz sananlara lafım.

Siz kendiniz çalıp, kendiniz oynamaya devam edin. Unutmayın. Deliler de kendi kendine oynar.

Alıntıları Göster
    vatan haini bizde bunu söyleyenlerdir. Dini sizden öğrecek değiliz Allah rolüne bürünmeyin siz kimsiniz be daha kuran okumadan müslümanlık tasalayan çakma cumacılar sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Şu forumda zeka seviyemi düşürüp bunları yazma gereği duyuyorum. Madem ülke batıyor ve bunu çok önemsiyorsunuz size şunu diyeyim. Cumhurbaşkanı değiştiği saniye dolar inanamayacağınız bir şekilde hızlı artıcak ekonomik kriz ile başa çıkılamayacak bir hal olucak. Nedeni 15 yıllık sistem değişicek. Askeriyede ve hukukta temizleme tarafsızlaştırma adıyla işten çıkarımlar olunacak ardından kendi adamlarını koyucaklar. Bunlar çok küçük kısımı. Bunlar olurken ekonomi zaten dibe vurmuş olucak. Millet doların bu halini emin olun mumla arayacak. Yabancı yatırımcılar bu kargaşaya kesinlikle girmeyecekler. Ülkede olanlarda yatırımlarını çekicek. Bunun tek sebebi iyi yada kötü olan sistemin değişmesi olucak.ve ueni sitemin oturması 1 2 ayla olucak şey değil. En az 2 3 yıl sürecek bir kargaşa olacak yeni sistemin oturmasına kadar. O yüzden burada ülke batıyor ince gelirse ülke nefes alıcak diye avaz avaz bağırıp insanın sinirini bozmayın.
    kendi yaptıklarının sonuçlarını bizde tehdit olarak sunuyorlar ya utanmazlar

• Millet Kiraathanesi ve 2023 Turkiye'si

• quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Alıntıları Göster
    keeeeeeeeeeeeees
  • Muharrem İnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Şu forumda zeka seviyemi düşürüp bunları yazma gereği duyuyorum. Madem ülke batıyor ve bunu çok önemsiyorsunuz size şunu diyeyim. Cumhurbaşkanı değiştiği saniye dolar inanamayacağınız bir şekilde hızlı artıcak ekonomik kriz ile başa çıkılamayacak bir hal olucak. Nedeni 15 yıllık sistem değişicek. Askeriyede ve hukukta temizleme tarafsızlaştırma adıyla işten çıkarımlar olunacak ardından kendi adamlarını koyucaklar. Bunlar çok küçük kısımı. Bunlar olurken ekonomi zaten dibe vurmuş olucak. Millet doların bu halini emin olun mumla arayacak. Yabancı yatırımcılar bu kargaşaya kesinlikle girmeyecekler. Ülkede olanlarda yatırımlarını çekicek. Bunun tek sebebi iyi yada kötü olan sistemin değişmesi olucak.ve ueni sitemin oturması 1 2 ayla olucak şey değil. En az 2 3 yıl sürecek bir kargaşa olacak yeni sistemin oturmasına kadar. O yüzden burada ülke batıyor ince gelirse ülke nefes alıcak diye avaz avaz bağırıp insanın sinirini bozmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

vatan haini bizde bunu söyleyenlerdir. Dini sizden öğrecek değiliz Allah rolüne bürünmeyin siz kimsiniz be daha kuran okumadan müslümanlık tasalayan çakma cumacılar sizi

Alıntıları Göster
    doru diyon

dedemin mezar taşını okuyamıyorum .
    kuran okumadan müslümanlık taslayan çakma cumacılar demişsin.

benim dedemin mezar taşını okuyamam da ki neden ne onu bana güzelce izah et.
  • Meral Aksener umuyorum meclis secimlerinde oyları toplayacak.

Ilk turda Meral Aksener çıksa iyiydi ama yapacak birşey yok. Muharrem Ince çıkarsa ona da tam destek vereceğiz.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    İnce gelincede aynısı yapılmayacak mı sanıyorsun. Siyaset bu kimse dürüst iş yapmaz. Koltuğu alan bırakmamaya çalışır. Dediklerim harf hatf olucak üzülerek söylüyorum. 60 70 yıldır bu böyle.

• TAM YERİ TAM ZAMANI Hadi inş, bu sefer en umutlu olduğum zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Meral Akşener'in bu kadar oy kaybının sebebi nedir bilen var mı?
    Oy kaybetmedi aslında, çünkü hiçbir zaman oy kazanmamıştı, partiyi balon gibi şişirdiler şimdi sosyal medyada Sn.İnce ön plana çıkınca o balon söndü.Yeni balonunda kim olduğu malum.
  • Isterse iktidar X Partisi olsun mevcut ekonomik gostergeler her gelismekte olan ulkede hukumet degistirir. Mevcut Kur ve akaryakit fiyatlari mantik sinirini zorlar hale geldi ki OTV indirimi akaryakitta gecici bir uygulama secimin kazanilmasi sonucunda bu uygulama kalkacak. Yani sozun ozu benzine 7Tl , bir kilo kiraza 9Tl vermek icime sinmiyor.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Aynen. CB adayi olarak oyum Ince'ye ama Kilicdaroglu yonetimindeki CHP'ye kesinlikle oy yok benden de. Iyi parti ya da mecliste AKP cogunlulugu olmamasi adina baraji gecmesi icin HDP'ye oy verecegim. Demokrasi cok sesliliktir sirf o yuzden HDP'yi dusunuyorum. Yoksa sadece kurtlerin ya da mhp gibi turklerin bekasini dusunen kafatasci parti ile isim olmaz, maksadim o kafatascilarin da mecliste sesinin olmasi.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    İnce gelince ülke nefes alıcak ekonomi uçacak flan mı sanıyorsun :D.eğerki başkan seçilirse şaşkına uğramayın derim. İl 1 2 yıl ne oluyor böyle olucağını tahmin etmiyorduk diyeceksiniz. Çünkü başa geçen adam ekmeleddin gibi seçimlerden 1 2 ay önce çıkıp konuşmaya başlayan birisi tamamen şovcu. O kadar uzun yıl siyasetçi ve tayyipten iyi olduğunu iddaa ediyor ama gel görki başkan bilene olamamış bu mükkemmel adam. Chp bu adamı başa geçirmemiş ben neden bu adamı ülkenin başına koyayım. Hadi koydum diyelim. Kendi partisi içinde ayrılıklar var neden bu kargaşaya oy vermiş olayım.

• Daha kendi partisinde başkan olamamış bi adam ülkede cumhur başkanı olucak. Öyle olursa vah halimize

• Aynen haklısın

Göktürk alfabesinden arap harflerine geçtik ve bir gecede cahil kaldık. Yeter artık ben Tonyukuk’un, Kül Tigin’in yazdıklarını hep tuhaf Arapçılık ısrarı yüzünden okuyamıyorum.

Arap harflerine hiç geçmemeliydik bu kadar da olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.