Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
    Hiçbir parti kendisine oy vermeyenlere hiçbir şekilde laf söyleyemez. Söylenen varsa kansızdir densizdir haysiyetsizdir serefsizdir, kendisine oy veremeyenlere söylediklerinin fazlası kendisinde vardır .Vatan hainlerinin tek bir partisi vardır oda hdp dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ekmeleddin'e karşı bile %51,79 alan erdoğandan bahsediyoruz değilmi ?

Mhp yi
    ekmeleddinden düş
    Erdoğana ekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar olay artık millet meselesi ülke meseledir. O yüzden rte hariç oy verilmelidir. Adam ülkeyi batıracak az kaldı. Kim olursa olsun tek adam rejimi tehlikedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

quote:

Mhp yi
    ekmeleddinden düş
    Erdoğana ekle

Alıntıları Göster
    Kasım 2015 sadece akp %49, nisan 2017 referandum akp+mhp %51,41 Oylarınız buz gibi eriyor, hele meral akşener+muharrem ince ittifakından sonra iyice eridi, ekonomik sebeplerde cabası, sen gelmiş %54 diyorsun bi git gözünü seveyim

• Borsadan cok ciddi sermaye cikisi var. Bazi seylerin kokusunu erken aldi yabanci yatirimci. Bakalim yolun sonu nereye varacak.

• quote:

Kasım 2015 sadece akp %49, nisan 2017 referandum akp+mhp %51,41 Oylarınız buz gibi eriyor, hele meral akşener+muharrem ince ittifakından sonra iyice eridi, ekonomik sebeplerde cabası, sen gelmiş %54 diyorsun bi git gözünü seveyim

Bu seçimde ekmeleddin tek aday olsaydı dediğiniz dogruydu

erdoğan harici şu anki adaylara türk milleti % 30 dan fazla oy vermez

Abdullah gül aday olsaydı hiçbiri aday olmayacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 8 Haziran 2018; 21:55:35 >
  • Gençler az okuyun az kendinizi geliştirin rothschild’in “kimin kral olduğu umurumda değil. cünkü para arzını kim kontrol ediyorsa, imparatorluk da onundur” sözünü varsa kafatasinizda beyin ve beyinde de akıl zeka ve rockefeller’in “bu güç benim elimde olduktan sonra kanunları kimin yaptığı hiç fark etmez” sözlerini irdeleyin. dünyayı kimler yönetiyor bir arastirin bu dediigm şahıslar hakkında yazılan ve kendi yazdıkları kitapları analizleri okuyun. burda gelmiş sidik yarışı yapıyorlar. Benim adayım senin adayını döver bilmem ezer gibi bundan 30-35 sene önce çocuk olduğumuz yıllardaki halim gibisiniz. şimdi sizin gibilerin oyuyla benim oyum eşit mi sayılacak. baslarim ulan böyle ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Alıntıları Göster
    Ekmelettin MHP nin vekili, Akparti tek başına olmuş, diğerleri hepsi çatı kurmuştu, ama şimdi işler değişti MHP Erdoğanın yanında olunca terazide ağırlık bu tarafa basar

1 tur

Erdoğan % 53

Muharrem İnce % 32

Meral Akşener %10

Selahattin % 4

Diğer % 1

seçimden sonra buradayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Gençler az okuyun az kendinizi geliştirin rothschild’in “kimin kral olduğu umurumda değil. cünkü para arzını kim kontrol ediyorsa, imparatorluk da onundur” sözünü varsa kafatasinizda beyin ve beyinde de akıl zeka ve rockefeller’in “bu güç benim elimde olduktan sonra kanunları kimin yaptığı hiç fark etmez” sözlerini irdeleyin. dünyayı kimler yönetiyor bir arastirin bu dediigm şahıslar hakkında yazılan ve kendi yazdıkları kitapları analizleri okuyun. burda gelmiş sidik yarışı yapıyorlar. Benim adayım senin adayını döver bilmem ezer gibi bundan 30-35 sene önce çocuk olduğumuz yıllardaki halim gibisiniz. şimdi sizin gibilerin oyuyla benim oyum eşit mi sayılacak. baslarim ulan böyle ise.

Oyuyun kıymeti nereden geliyor

• quote:

Kusura bakma kardeşimde oy verdiğin kesimin seçmeninin yarısı okumamış cahil insanlar, anket videolarını izle yemin ediyorum sen bile utanırsın bu kitleden, böyle insanlar varken çok zor olacak bu iktidarın devrilmesi ama bugün olmasa bile elbet bir gün !

İktidarlar baki değildir
    ama aynı zihniyet gelir uzun süre şahıs değişebilir

• Anlamak için kapasite lazım. Ser de beyin beyinde us lazım !..

• quote:

Anlamak için kapasite lazım. Ser de beyin beyinde us lazım !..
    sana göre bir demokrasi yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Ekmelettin MHP nin vekili, Akparti tek başına olmuş, diğerleri hepsi çatı kurmuştu, ama şimdi işler değişti MHP Erdoğanın yanında olunca terazide ağırlık bu tarafa basar

1 tur

Erdoğan % 53

Muharrem İnce % 32

Meral Akşener %10

Selahattin % 4

Diğer % 1

seçimden sonra buradayım

Alıntıları Göster
    Sallayanı öpmüyorlar ya,

At yalanı öpeyim inanı

• quote:

Orijinalden alıntı: arda29

Aynen hocam muhalefet tarafında yine adalet hukuk demokrasi için filan diyen adamlar da var. Bunlara göre ülkenin yarısı vatan haini. Oldu canım. Pek bir umudum yok ama oyumuzu vereceğiz yine de karşısına Meral Akşener'de gelse Muharrem İnce'de gelse 2. turda ikisine de oyumu veririm.İlk turda da ikisinden birine vereceğiz zaten tam karar veremedim daha, CHP nin adayına vermeyi düşünmüyordum belli değilken ama çakallık yapıp Muharrem İnce yi sürdüler kafa karıştırdılar.

Alıntıları Göster
    Bizim aklımızda(aile de) CHP adayı hiç aklımızda değildi. Kilcdaroglu olursa direk zaten Aksener e. İlk sıra Aksenerdi düşüncemiz sonra İnce çıkıp, konuşmaya başladımi Aksenerin üstüne çıktı gözümüzde. Şuan zaten tam anlamı ile ülkenin durumunu ifade eden İnce. İktidarın paçası tutuştu zaten. Buzdolabına falan sardılar. İktidarın ağzından düşmüyor İnce :)) bakalım bir umudumuz var.

• Ve bu konudaki son yorumum. Tüm siyasi parti liderleri IQ testine tabi tutulmali IQ su 140 in altındakiler asla parti lideri olmamalı. Millet vekilleri ise asla 120 bin altında olmamalı. O zaman bu ülke birşeyler yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: geekon

Sallayanı öpmüyorlar ya,

At yalanı öpeyim inanı

Alıntıları Göster
    fethullah gülenin fetö olduğuna inanmayan bir kısım eski akparti seçmeni, ve kürt ırkçısı 2 şer puan kaçabilir, MHP nin 5 puan getirisi olabilir, öncekine göre 1.5 e naz atış olur Erdoğanda, fazlada olur aşağı düşmez. 53 + olur

selo ve diğerlerinin seçmeni zaten 3 büyük adaya bölünecek, bunlardan meral küçüğü olur.

• quote:

Ve bu konudaki son yorumum. Tüm siyasi parti liderleri IQ testine tabi tutulmali IQ su 140 in altındakiler asla parti lideri olmamalı. Millet vekilleri ise asla 120 bin altında olmamalı. O zaman bu ülke birşeyler yapabilir.
    Oy verenleri de IQ testine sokmak lazımda işte :))

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    matematiğine hayranım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

daha az oy almasına rağmen neden recep tayyip erdoğan meral akşenerden üstte anlam verebilmiş değilim, ikisi de %14 ondan desem alfabetik sıralasa sonrasında yine meral akşener önce gelmeli. yönetimdendir herhalde

• secimanketi.tv
    Seçim Anketi TV
    http://secimanketi.tv
    Ne kadar gerçeğe yakın bu site ?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.