Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

Forum bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Haziran 2018; 4:38:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Siz sadece lafa bakarak koskoca ülkeyi 1 2 ay meydanlara çıkıp şov yapan,çok iyi lider oldupunu söyleyipte hiçbir yerde lider olamamış birisine vericekseniz çok saçma geldi bana bunu demeniz. Dddiğimin doğru oldupunu biliyorsunuz cevap veremezsiniz tabi. Neden oy verdiğinizi söyliyeyim. tayyip insinde ülkeye ne bok olursa olsun. Başka açıklaması yok adamın geçmişte hiç bir bok yapmadığını kabul edip oy verecek kadar gözünüz dönmüş.şimdi seçimi kaybedince ince ortadan kaybolacak biyorsundur bunu, ekmeleddin gibi. Diğer seçimde kim gelir bilmem ama gelirse yine bugünlerdeki olaylar olucak o gün o adamı övüceksiniz mükkemmel adam başkanım flan. Şaka gibisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 9 Haziran 2018; 6:1:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Bu memleketin geleceği, cocuklarimizin istikbali senin bilgisayar parcandan ve arabandan daha onemli. Gecmisini biomeyen gelecegine yön veremez o yuzden 80 leri 90.lari bos veremeyiz. Bireysel dusunme zamani degil. Bu yüzden oy RTE
    Hala geçmiş geçmiş başka bişey bilmezmisiniz hangi akpliye sorsam aynı şeyeler söylüyor.Sen hayatından memnun musun bugün elektrik faturası geldi 113 tl 56 tlsi kullanım bedeli geriye kalanı vergi vs halkını düşünen iktidar bu soyguna dur demez mi?

Doğru dış güçler demi moda oldu dış güçler lafı hükümet yoksa sütten çıkmış ak kaşık

Yavaş yavaş genç nesil geliyor 1-2 seçim kazanırsınız sonra güle güle genç nesil akpye oy vermez.

Ekonomi zaten çöktü nasıl düzeltecekler ,niye seçim öncesi ingiltere 'ye gittiler keşke bilebilsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Siz sadece lafa bakarak koskoca ülkeyi 1 2 ay meydanlara çıkıp şov yapan,çok iyi lider oldupunu söyleyipte hiçbir yerde lider olamamış birisine vericekseniz çok saçma geldi bana bunu demeniz. Dddiğimin doğru oldupunu biliyorsunuz cevap veremezsiniz tabi. Neden oy verdiğinizi söyliyeyim. tayyip insinde ülkeye ne bok olursa olsun. Başka açıklaması yok adamın geçmişte hiç bir bok yapmadığını kabul edip oy verecek kadar gözünüz dönmüş.şimdi seçimi kaybedince ince ortadan kaybolacak biyorsundur bunu, ekmeleddin gibi. Diğer seçimde kim gelir bilmem ama gelirse yine bugünlerdeki olaylar olucak o gün o adamı övüceksiniz mükkemmel adam başkanım flan. Şaka gibisiniz
    Diğer seçimlerde rte oy kaybeder genç nesil geliyor artık.Zaten akp yaşlı kesimden oy alıyor.Yeni nesillere adam akıllı vaadi yok rtenin

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

Hala geçmiş geçmiş başka bişey bilmezmisiniz hangi akpliye sorsam aynı şeyeler söylüyor.Sen hayatından memnun musun bugün elektrik faturası geldi 113 tl 56 tlsi kullanım bedeli geriye kalanı vergi vs halkını düşünen iktidar bu soyguna dur demez mi?

Doğru dış güçler demi moda oldu dış güçler lafı hükümet yoksa sütten çıkmış ak kaşık

Yavaş yavaş genç nesil geliyor 1-2 seçim kazanırsınız sonra güle güle genç nesil akpye oy vermez.

Ekonomi zaten çöktü nasıl düzeltecekler ,niye seçim öncesi ingiltere 'ye gittiler keşke bilebilsek.

Hay agzina saglik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diğer seçimlerde rte oy kaybeder genç nesil geliyor artık.Zaten akp yaşlı kesimden oy alıyor.Yeni nesillere adam akıllı vaadi yok rtenin

Alıntıları Göster
    Demokrasi ve herkesi kucaklama olsaydı bugün oyu yüzde 70'leri bulurdu ama bin yıl geçse bile bunun farkında olamayacaklar zihin olarak başka dünyadalar.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bence HDP zaten nasil solcu oluyor anlamiyorum. Irkci bir parti nasil solcu olabilir ki?

Dedigim gibi oy verme nedenim sadece baraji gecmeleri icin olur. Iyi Parti'nin baraji gececegi garanti ancak HDP baraj alti birakilarak 80-90 fazla milletvekili cikartmayi hedefliyor su anda AKP. O yuzden Dogu'da sandiklari tasiyip, Demirtas'i konusturmuyorlar. Meclis dengesi acisindan secimin kilit partisi HDP bence.

• quote:

Bence asil sizin zihniyetiniz "Tayyip kalsin da ulkeye ne bok olursa olsun." Cunku Tayyip giderse torpille girdiginiz isler, aldiginiz sosyal yardimlar, ihalede yaptiginiz yolsuzluklar tehlikeye girecek. Aman bunlar tehlikeye girmesin de ulke ne olursa olsun. Iste bu sizin zihniyetiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Bence HDP zaten nasil solcu oluyor anlamiyorum. Irkci bir parti nasil solcu olabilir ki?

Dedigim gibi oy verme nedenim sadece baraji gecmeleri icin olur. Iyi Parti'nin baraji gececegi garanti ancak HDP baraj alti birakilarak 80-90 fazla milletvekili cikartmayi hedefliyor su anda AKP. O yuzden Dogu'da sandiklari tasiyip, Demirtas'i konusturmuyorlar. Meclis dengesi acisindan secimin kilit partisi HDP bence.
    hdp manifestosunu izledim tek kelime Türkler lafı geçmedi saf kürt milliyetçiliği yapıyorlar. Haklar, özgürlükler diyenler için çok ironik.
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Afedersin, başkasına yazmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Rte akseneri sollamak uzere

Forum bitmiş
    Ben toplamlarına bakıyorum. Toplamları yüzde 73 ve gayet iyi.

Akşener, İnce, Ümit Özdağ, Aykut Erdoğdu, Ali Türkşen gibi isimlerin birleşip (iyi parti altında da olur) yeni bir oluşum duyurmaları ümidim bile var. O nedenle toplamlarını gayet önemsiyorum.

İnsanların İnce’ye yönlenmeleri de normal geliyor bana. Ağrbaşlı kişi versus ağzı laf yapan atik kişi tercihinde ağırbaşlı hep kaybediyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Akp dendi mi benim aklıma (bir aralar youtube’da ünlü olan) “abiler telefon konuşması” geliyor nedense.

Gençlere söyleyebileceği hadi aşırı muhafazakar dindar kindar olalım dışında hiç bir şey yok.

Kıraathane vaadi var tabi isteyene. Onu unutmamalı. Haksızlık etmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 9 Haziran 2018; 8:59:38 >
  • Eski yıllardan dh anketlerinde chp mhp oyları akp nin iki katı fazla çıkardı. Şimdi chp iyi parti oy oranları akp nin 5 te 1 olmuş bundan bi anlam çıkar mı pek sanmam çünkü forumda chpli çok:)

• quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

ne alaka aklı fazla olan yandaşına kendi cebine cukka yapmıyor mu

adam amerikan mahkemesinde zafer Çağlayan a şu kadar Süleyman Aslan a şu kadar rüşvet verdim diyor, kanun yok kanun adamı yok bu memlekete bu adamlar elini kolunu sallaya sallaya yaşıyor, bu adamlara bakın hakkınızda bu şekilde söylemler var biu neyin nesi doğru mu yanlış mı, kanunen olmayan işi cebinize sıkıştırılan para ile oldurdunuzmu diye soracak bir adam yokmu bu ülkede
    Ne güzel demişsin amerkan mahkemesi diye ne soylettirilirse onu söyler abd eline mahkemesine düşen ama sende bunu anlayacak idrak yok belli ki. Ben de sana geçen 10 bin TL vermiştim odesene borcunu. Ayrıca değişik zaman aralıklarında vermiş olduğum küçük capli 50 Lil ve 100 luk hediyelerimi istemiyorum onlar sen de kalabilir.

Ayrıca işimi geçen şahıslar hakkında burda bilmem kaç bin TL Lik saat de dahil hediye ikram adı altinda kime kaç kuruş değil binler yuzbinler 1 kuruş bile olsa verilmisse alınmışsa burda en ince ayrıntısına kadar araştırılıp suç sabit olduğunda ise gereği yapılmalıydı o ayrı bir konu. Gereğini yapmaya karar göz yumanlar buna rağmen hala parti holiganligi yapanlara da ne söylesen boş. Zira aklını kiraya vermişlere hiçbir şekilde laf anlayamazsın. Siyaha beyaz beyaza siyah derler. Sen beyaza bu beyaz desen seni bir şekilde haksız çıkartırlar. Yıllardan beridir İslam'la alakası olmadığı belli olan fetö kafirine yol veren her istediğini veren onlardan olmayanlara yapılan zulümleri gormezden gelenler de aynı kişilerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 9 Haziran 2018; 9:48:48 >

• Forumda 1000 CHP li varsa 100 Akp li var. Diğer Akp liler daha internetin ne olduğunu bile bilmeyen kesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Ben toplamlarına bakıyorum. Toplamları yüzde 73 ve gayet iyi.

Akşener, İnce, Ümit Özdağ, Aykut Erdoğdu, Ali Türkşen gibi isimlerin birleşip (iyi parti altında da olur) yeni bir oluşum duyurmaları ümidim bile var. O nedenle toplamlarını gayet önemsiyorum.

İnsanların İnce’ye yönlenmeleri de normal geliyor bana. Ağrbaşlı kişi versus ağzı laf yapan atik kişi tercihinde ağırbaşlı hep kaybediyor.

Alıntıları Göster
    Evet maalesef popülizm çağımızın kaderi oldu eskiden insanlar beyne oy verirdi simdi agza oy veriyor

• quote:

Hiç bir bok yapmamış kişi ülkenin içine bok yapmış birinden kat kat iyidir ki adamin tavri bugüne özel değil aç meclis konuşmalarını hiç lafını sakınmayan birisini göreceksin, bugün bir tane babayiğit var mı akp de erdoğanı eleştirebilecek.

2010 haziran 21, çalışmaya başladım, dolar: 1.55TL, euro: 1.92TL, sterlin:2.30TL, kuveyt dinari:5.33TL

2018 haziran 9, dolar: 4.51TL, euro:5.30TL, sterlin: 6.05TL, kuveyt dinari:15.01TL

Tablo ortada değer kaybı ortada, hadi kötü yönettin %20 değer kaybet, dış mihraklar oyun oynadi %60 değer kaybet birader sadece 8 yılda 3 kat değer kaybi nedir? Ekonominin ve ülkenin içine sıçmaktır, senin deyiminle bok yapmaktır

• yyaydin kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de yaşıyorsunuz , bir işte hile yapılmaz vs.. diye boş boş konuşmayın.
    Kurulda görev yaptım demekle burada ahkam kesemezsiniz. Bazı şeyleri biliyoruz ki konuşuyoruz. Bazı yerlerde o dediğiniz imzaların nasıl atıldığını, o çuvalların sandıklardan toplanıp İl-İlçe Seçim Kurullarına nasıl taşındığını da biliyoruz. Memleketin her yeri sizin yaşadığınız yer gibi sosyetik değil.
    Siz bu hikayeleri, kurulacak kıraathanelerde kendi kesiminize anlatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 9 Haziran 2018; 11:29:8 >
  • yyaydin kullanıcısına yanıt
    Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 9 Haziran 2018; 11:26:24 >
  • kimlikavi.exe ❤
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.