Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

2014 seçimlerinde ne çıkmış baktım aynı sitede.İhsanoğlu ile Erdoğan arasında pek fark yokmuş ?
  • Perincek ve kibirli secmen kitlesi secimde de aynen bu noktada olacak. Imza toplayana kadar canim cicim, gereken sayiya ulasildiktan sonra asarim keserim, iftira vs. Hipnozlu bitikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem İnce’nin Kadıköy’deki sahur mitingi inanılmaz bir miting olmuş. Kılıçdar’ın düşüşü bitti.Çünkü Kılıçdar bitti. Kimse böyle gece gündüz ses getiren akıllı ve çalışkan bir adam varken artık Kılıçdar’a filan bakmaz.

Kitleleri etkileme gücünün bu kadar yüksek olduğunu kimse tam tahmin edememiş diyebilirim.

• kultablasi kullanıcısına yanıt
    Çok güzel iftira atıyorsunuz. Tebrik ederim torpille işe girmek. ne boş adamlarsınız

• tortote kullanıcısına yanıt
    Ekonominin çöktüğü flan yok. İşid ardından ülkende bomba saldırıları ardından sınırına amerika rusya ingiltere fransa ordularını göndersin. Pkk suriye üzerinden toprak işgal etmeye başlasın bizde orada pkkyı engellemek için girelim. Ardından darbe girişimi olsun. Bunların hepsi art arda oldu bunlar 2 3 yıl içinde olurken ekonominin zarar göfmeyeceğinimi düşünüyorsun

• Ak teyzeler donanım haberde oy kullanmadığı için pek de güvenemiyorum ankete zira ak teyzeler akın akın sandığa gidip oy manyağı yapacaklar
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

Ekonominin çöktüğü flan yok. İşid ardından ülkende bomba saldırıları ardından sınırına amerika rusya ingiltere fransa ordularını göndersin. Pkk suriye üzerinden toprak işgal etmeye başlasın bizde orada pkkyı engellemek için girelim. Ardından darbe girişimi olsun. Bunların hepsi art arda oldu bunlar 2 3 yıl içinde olurken ekonominin zarar göfmeyeceğinimi düşünüyorsun

Kesin garip ince biyigin ve eski feto sempatizani bir karakterin var ama bazi seyler hic degismiyor l. Beyin hicbir zaman olmamis.

• quote:

DH tarihinde bu kadar boş beleş trol görülmedi

Kendine bir hobi edin canın sıkılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Haziran 2018; 16:02:06 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Sakarya gibi %75i muhafazakar, referandum %68 evet çıkmış bir ilde İnce , Erdoğan kadar belkide daha fazla insanı meydanda toplayabiliyorsa, üstelik devlet baskısı olmadan, diğer illerden otobüslerle insan taşınmadan, tamamen kendi imkanı ve isteğiyle o insanlar oradaysa, Bu iş bitmiş demektir.
    Bu sefer cidden gidiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Haziran 2018; 16:9:53 >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    İnşallah ,

Ama işte yazdım ya ...Ortamı görünce umudum azalıyor

Surıyelıler ,yurtdısından oylar ,sağ görüşlü olan Akp yı artık ıstemeyen ama Ince ıcın de oy vermeyecek ınsanlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Haziran 2018; 17:9:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekonomide böyle bahaneler bulabilirsiniz

Peki eğitim nolacak eğitim kalitesi olarak sonlardayiz bu resmi bi gerçek.

Sağlıkta aynı şekilde tamam geçmişe göre yeni güzel hastanelerde öyle söylendiği gibi randevu al git yok.Daha geçen gün randevu alacaktım 2 hafta sonraya gün verdiler işin komik tarafı yeni yapılan şehir hastanesiydi demekki yeterli doktor yok.

Ekonomi iyi diyorsunda söyle bi mantık yürütelim

Avrupada oyun konsolu 300 dolar turkiyede 2000 tl

Avrupadaki adam 1 asgari maaşıyla 5 tane oyun konsolu alabilir

Turkiyedeki adam ise 1 tane bile zor alır

Sen şimdi diceksen bu nasıl örnek halk bunlara bakar alım gücü nasıl istediğimi alabiliyormuyum borç yapmadan.

• Artık özellıkle bakıyorum mıtıng yapılan yerlerın oncekı tercıhlerıne

Mesela bugun Adapazarı ve Kocaelı 2015-17 sonuçlarına baktım %55-57 Akp

Ince’nin topladığı kalabalık cidden onemlı ..Bakalım nasıl yansıyacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İnşallah ,

Ama işte yazdım ya ...Ortamı görünce umudum azalıyor

Surıyelıler ,yurtdısından oylar ,sağ görüşlü olan Akp yı artık ıstemeyen ama Ince ıcın de oy vermeyecek ınsanlar ..
    Akp'den bikan sag kesimin 2 ayri alternatifi var.

1 SP

2 IP.

Iyi Parti'nin hedef kitlesi zaten mevcut iktidarin yarattigi kaotik cokus ortamindan bunalan fakat cizgisinden taviz vermek istemeyen sag kesim. Elit milliyetci cizgisinde yer alan Chp ve Mhp arasi bir secmen kesimi de karma olarak dagilir Chp ve Ip arasinda. Bunun disinda IP'nin asil oylarina talip oldugu kesim Ince'nin kitlesinden ziyade RTE kitlesidir. Ve bu kitlede ciddi bir bunalma, aclikla mucadeleden yorulma, yillardir zenginlere yaranarak ekmegini cikarma konusunda da tukenmislik soz konusu. Kamuda is buldugu icin once sevinen issiz kesim, simdi maaslarin bitikligi nedeniyle verdigi emegin karsiligini alamayinca mutsuz ve yorgun dustu. Yani idari kontrol kaybedildi. Iste IP'nin talip oldugu asil secmen kesimi budur.

Sag kesim kendi arasinda bir tercih yapacak.

Eger Akp'den IP'ye cok kuvvetli bir sapma olursa, 2. Tura gidilmesi kesin. Bu durumda Aksener'in oylari Ince'yi bile gecebilir. Akp secmeninin tukenmislik ve tepki oranina bagli. Eger kosulsuz itaat denirse, 2. Tura Ince kalir.

7/24 Fetoculuk ile suclanan Iyi Parti temsilcisi Meral Aksener'e 1. Turda oy verip, 2. Tura kalamazsa ise kendisini Fetoculuk ile suclayanlara kitlesel bicimde oy verilmesi ulkemizin trajik vakalarindan biri olarak kayitlara gececektir. Ama biz mantik disi olaylarin ulkesiyiz zaten.

• Zafer muhteşem olacak MUHARREM İNCE, ne güzel reklam sözü ya

• quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Sakarya gibi %75i muhafazakar, referandum %68 evet çıkmış bir ilde İnce , Erdoğan kadar belkide daha fazla insanı meydanda toplayabiliyorsa, üstelik devlet baskısı olmadan, diğer illerden otobüslerle insan taşınmadan, tamamen kendi imkanı ve isteğiyle o insanlar oradaysa, Bu iş bitmiş demektir.
    Bu sefer cidden gidiyorlar
    Tayyip Gidiyeah!!!

Muharrem Geliyeah!!!

😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Akp'den bikan sag kesimin 2 ayri alternatifi var.

1 SP

2 IP.

Iyi Parti'nin hedef kitlesi zaten mevcut iktidarin yarattigi kaotik cokus ortamindan bunalan fakat cizgisinden taviz vermek istemeyen sag kesim. Elit milliyetci cizgisinde yer alan Chp ve Mhp arasi bir secmen kesimi de karma olarak dagilir Chp ve Ip arasinda. Bunun disinda IP'nin asil oylarina talip oldugu kesim Ince'nin kitlesinden ziyade RTE kitlesidir. Ve bu kitlede ciddi bir bunalma, aclikla mucadeleden yorulma, yillardir zenginlere yaranarak ekmegini cikarma konusunda da tukenmislik soz konusu. Kamuda is buldugu icin once sevinen issiz kesim, simdi maaslarin bitikligi nedeniyle verdigi emegin karsiligini alamayinca mutsuz ve yorgun dustu. Yani idari kontrol kaybedildi. Iste IP'nin talip oldugu asil secmen kesimi budur.

Sag kesim kendi arasinda bir tercih yapacak.

Eger Akp'den IP'ye cok kuvvetli bir sapma olursa, 2. Tura gidilmesi kesin. Bu durumda Aksener'in oylari Ince'yi bile gecebilir. Akp secmeninin tukenmislik ve tepki oranina bagli. Eger kosulsuz itaat denirse, 2. Tura Ince kalir.

7/24 Fetoculuk ile suclanan Iyi Parti temsilcisi Meral Aksener'e 1. Turda oy verip, 2. Tura kalamazsa ise kendisini Fetoculuk ile suclayanlara kitlesel bicimde oy verilmesi ulkemizin trajik vakalarindan biri olarak kayitlara gececektir. Ama biz mantik disi olaylarin ulkesiyiz zaten.

İşte o SP ve IP seçmenlerı arasında Ince ıcın oy ben cok az beklıyorum.Sorun bu dusundurucu olan bu aslında
    Akşener’ın Erdoğanı gecme sansı Ince den daha yuksek ama Ince ‘yı gecme olasılığı da dusuk.Böyle bır garıplık var bence ortada

Sol seçmenler mesela duruma gore mantıkı ve stratejık olarak IP Mhp gıbılerıne kayabılır hatta Akp ıcın bıle kaymalar olmustur zamanında ama koyu bır sağ seçmenın sol partıye kayma ıhtımalı cok cok az.

İlk turda Akşenere veren Akp den bıkan sıkılan seçmen kıtlesı 2.turda Akşener kalmazsa ya kullanmaz ya AKP tercıhı yapar.Bunun tam tersı de olabılır ?Erdoğan ıcın ilk tura oy kullanan bırı Akşener’e verebılır 2.tur.Ama Ince tercıhı bu kesım ıcın cok keskın bır donuş olur bu da gerçekleşmesi zor.

Ince ıcın en önemlı avantaj tıpkı zamanında Erdoğan’ın yakaladığı havayı yakalıms olması. 2002 de herkes Ecevıt Yılmaz Çiller Demırel gıbı tercıhlerden bıkmıstı.
    Ince ‘nın yakaladığı bu havayı Kılıcdaroğlu geldığınde yakalayamadı , sonra Sarıgül geldı anındasöndü gitti seçımden sonra tek kelıme edemedı..

• vay vay rte meral eşit sayıda oy almış

ayrıca forumda 1000 kişi çıkmış yine de rte oy atan,şaşırtıcı valla
  • Muharrem İnce ilk turda kazanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    ön ce yazdıklarımı tekrar oku sonra senin yazını üst kısmını oku sonra en son kısmını oku, beyin kimde yok görürsün

aşağılayıcı bir şey yazacaksan yazma ist tuzla İçmeler deyim gel yüzüme söyle

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.