Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
  • Bu sefer "acaba" dedirtiyor bu secim. Ama yine bir yolunu bulur, yollarini bulurlar bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    5 bin ile söylediklerinin çoğunu alırsın ben 3000 ile o yazdıklarından araba hariç hepsine sahibim hatta fazlasına o kadar çok gereksiz harcama yapıyoruz ki God of war indirime girmiş ona da 150 tl vermeyi düşünüyorum.

Abartma. Ayrıca evli bir kız babasıyım. Ayrıca buna ek olarak gelecek yıl Endonezya bali tatili için para biriktiriyoruz daha öncede 3 kez Endonezya ya gittik.

Abartmadan propaganda yapmadan yorumlayın

Edit Bu ramazan ayında da tahmini 6 kez dışarıda yemek yedik. Ortalama her gün 50 tl harcarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Haziran 2018; 3:46:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devam rte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    "lion auto" yu unutmuşsun.
  • İnceye bakıyorum hangi partiden aday chp bu bilgi bile yeterli, resmen kk versiyon 2.0.Kısacası RTE ilk turda işi bitirecek DEVAM Tahmin %53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 10 Haziran 2018; 6:46:23 >
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    6G ye yarın geçiyormuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Zaten enkazi kim olusturduysa altinda da o kalmali.

Ulkeyi duzluge cikarabilirse cikarir, cikaramazsa ilk once kendi secmeni tarafindan yogun protestolara maruz kalir. Aclikla sinanan insan babasini tanimaz. Su an torpille ise yerlesen kamu personeli bile aclik sinirinda. Kasla goz arasi ulke son 3 yilda ekonomik acidan yerle bir oldu. 5 bin TL maasla Istanbul'da calissan en ufak bir ek ihtiyac goremezsin. Ne telefon yenileyebilirsin ne bilgisayar, ne de televizyon. Taksitler bir birikir daha ilk yildan bogazin dugumlenir. Zaten burada asip kesen ne kadar eleman varsa hepsi de mali acidan bitik tipler. Baskasinin mali, arabasi, baskasinin yasadigi luks ile gerdege giriyorlar. Sokaklar BMW Mercedes dolu, ama kendisinde yok. Neyi savundugunu kendi de bilmiyor. Cok garip bir toplumuz gercekten.

Daha ne cekecekler ya, açlıktan kendı kolunu kemırseler dahı Erdoğan der bunlar

• İlk turda bitmez. İkinci turda Erdoğan alır.

Not: son seçimde akp ye oy verdim. bu seçimde kararsızım şuanki kararım oy kullanmayacagım. Kullansam bile bu kesinlikle akp., chp, iyi parti ve onun adayları olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

5 bin ile söylediklerinin çoğunu alırsın ben 3000 ile o yazdıklarından araba hariç hepsine sahibim hatta fazlasına o kadar çok gereksiz harcama yapıyoruz ki God of war indirime girmiş ona da 150 tl vermeyi düşünüyorum.

Abartma. Ayrıca evli bir kız babasıyım. Ayrıca buna ek olarak gelecek yıl Endonezya bali tatili için para biriktiriyoruz daha öncede 3 kez Endonezya ya gittik.

Edit Bu ramazan ayında da tahmini 6 kez dışarıda yemek yedik. Ortalama her gün 50 tl harcarız.
    Istanbul'da dogru duzgun bir muhitte ev kirasi 2.500'den asagi degil. Fatura her turlu 500'un ustu geliyor. Ozellikle kis donemi. Senin 3 bin TL dedigin sey 660$. O parayla Bali'ye tatile gidebiliyorsan biz birakalim bu isleri. Senin aylik gelirin Sisli'de kiytirik bir evde oturmaya bile yetmez.

Araba haric dediklerimin coguna sahipsin televizyon, bilgisayar, cep telefonu. God of War'a da 150 tl vermeyi dusunuyorsun ve baya saglam gecindigini iddia ediyorsun oyle mi?

Muhtemelen ailenden vs. Eviniz vardi ve kira odemiyorsun. Veya berbat otesi bir muhitte yasiyorsun. Istanbul'da kira odemeden yasiyorsan ve 3 bin tl gelirin varsa zaten 6 bin maas alan adamla ayni durumda oluyorsun.

Yoksa o maas ile araba ve evi 30 sene calissan alamazsin.

Bir araban olamadan omrunu tamamlarsin.

Temel ihtiyaclar senin luksun konumunda dostum. Disarida yedigin yemegin gununu sayiyorsun. Yedigin yer de Baydoner, Burger King falan balik restorani degil neticede 😊 iki meze bi balik bi ufak 35lik hop 260tl gitti. Ama israf bu tabi soyle Burger King'den 2 whopper ver 50tl tamam :)

Neyse onemli olan mutlu olmak, sen de mutlusun halinden sikinti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 10 Haziran 2018; 11:36:34 >

• Telefon, televizyon ve bilgisayar sahibi olmak bile luks sayiliyo artik yorumlara bakilirsa. Iste tam da bunu anlatiyordum. Nereden nereye geldi ulke. Markette GDOlu, Gluten mezarligina donmus endustriyel gida agirlikli alisveris ile hayatta kalmak mumkun.

Saglikli besleneyim, her ay duzenli bir spor salonuna uye olayim. Kaliteli protein tuketeyim. Desen zaten aylik 1.000tl rahat birakirsin kisi basi beslenmeye. O da minimumdan hesapladim gunluk kisi basi 30tl ile saglikli yasanir mi yasanmaz mi hele Istanbul gibi bir yerde.. Colugun cocugun okula gitse servis parasini bile veremezsin. Ozel okulu gec zaten. Telefonun bozulsa yenisini alirsin 5.000tl den. Kulustur 3-4 yillik iPhone bile 2.500tl.

Axen TV alirsin 650tl ye. Bunlari luks sayiyorsak uyeligimi kapatip gideyim direkt. 3 bin tl ile nasil oluyor bu isler? Beni aydinlatabilir misiniz gercekten hesap kitap konusunda bende ve tum arkadaslarimda sikinti var demek ki. 5bin+ gelir ile ya herkes ucu ucuna ay sonunu getiriyor ya da kredilik oluyor.

• quote:

Şimdi kendimden örnek vereyim

Ev kredisi geri ödemesi aylık : 2850 TL ( 4,5 yıl kaldı )
    Araç kredisi geri ödemesi aylık : 1000 TL ( 3 ay kaldı )

Bende evliyim çocuğum yok. Bahsettiğiniz 3 bin liranın yarısı ile (çünkü günde 50 lira harcıyormuşsunuz) ev kredisi+araç kredisi ödeyip birde üzerine balide tatil planı yapıyorsanız bir mucizeyi gerçekleştiriyorsunuz yada ailenizden maddi anlamda destek görüyorsunuz. Bence trolüyorsunuz.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Çalışan her yerde iş var kardeşim. Sen iş beğenmiyorsan o senin sorunun.
  • Zaten ince kazandı bence direkt apolet sökmeye gidebilir. Birde yerli araba projesini durduracaktı. Yıkma faaliyetine bir an evvel başlamalı

• İlk defa bir seçim de Erdoğan kazanırsa sevineceğim.

Bundan birkaç yıl sonra ellerinde patlayan bir ekonomi, bitmiş tükenmiş bir halk, yorgun bir lider, dışarıya bağımlı bir ülke, tahmin edilemez sayıda işsiz gençler, çarkı dönmeyen hukuk ve eğitim sistemi ortaya çıkacak. Kimse de geleceğimiz o hal için RTE ve AKP'den başka kimseyi suçlayamayacak. AKP'nin azılı aktrolleri ve eğitimsiz kesimi dahi bunu fark edecek.

Şimdilik her şey toz pembe. Kazanacağız, edeceğiz diyorlar ki haklı sayılırlar çünkü oluşturdukları yeni Türkiye İnce gibi Meral gibi idealist, güçlü, akıllı liderleri istemiyor. Ama bunun bedelini önümüzdeki yıllarda çok ağır şekilde ödeyecekler. Kaldı ki yavaş yavaş ödüyoruz bile. Vicdanım rahat ve RTE seçilirse üzülmeyeceğim. Yapılan her eylemin bir sonucu olur.

Ama şu da bir gerçek, İnce geçmiş seçimlerdeki hiç bir adaya benzemiyor. AKP seçmenleri de bunun farkında, RTE de. Kolay bir seçim geçmeyecek onlar için.

• quote:

Zaten ince kazandı bence direkt apolet sökmeye gidebilir. Birde yerli araba projesini durduracaktı. Yıkma faaliyetine bir an evvel başlamalı
    Eleman trollmus biz de ciddiye aldik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Çalışan her yerde iş var kardeşim. Sen iş beğenmiyorsan o senin sorunun.

84 doğumluyum. 90 yılları da çok iyi hatırlıyorum merak etme. Ayrıca avrupada uzun yıllar yaşadım oradaki yaşam standardı maaşlar ne durumda iyi bilirim. Siz çerez parasına çalışmaya devam edin koçum ben şu an yatıyorum vakti gelince bir iş bakarım kendime ; )

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Donanım haberde Muhammer seviciler ne kadar çokmuş anlamış değilim. Partinin genel başkanı olmayana adam nasıl Cumhurbaşkanı olacak çok merak ediyorum.

Ayrıca: Ak Parti 3. Köprüyü yaptıysa bizde 4. Köprüyü yaparız demişti.

Haber kanalındaki skiper: Sayın İnce 4. köprüyü İstanbul'un neresine yapacaksınız? Diye sorduğunda;
    Muharrem İnce: Lafın gelişi söyledim ben onu demişti.

İzlemek isteyenler;

İşte bu adamın mizahını anlamayacak kadar cahiller dolu maalesef.

• Günümüz dünyasını okuyabilen bir cumhurbaşkanı lazım, elon musk kimdir bilen, space x tesla nedir bilen bir lider lazım, artık inşaatlar arasında yaşamak istemiyoruz, çimento ve kömür makarna dışında bir yaşam olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Günümüz dünyasını okuyabilen bir cumhurbaşkanı lazım, elon musk kimdir bilen, space x tesla nedir bilen bir lider lazım, artık inşaatlar arasında yaşamak istemiyoruz, çimento ve kömür makarna dışında bir yaşam olmalı
    Kendi müteahhitlerini zengin ettiler resmen.Millet fakirleşti bu adamların geliri katlandı.Ondan sonra kişi başı gelir arttı diye konuşuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.