Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş
    Hahaha. Yahu başta yazdım. Ne hakkında konu açtınız diye. Eğer şu konuda açtınız iseniz. Silinir dedim. Bu forunun belli bir kesimin okuma anlama sorunu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinod

Hahaha. Yahu başta yazdım. Ne hakkında konu açtınız diye. Eğer şu konuda açtınız iseniz. Silinir dedim. Bu forunun belli bir kesimin okuma anlama sorunu var.
    Evet, anlama sorunu var, gerekeni önceki cevabımda yazdım.

Bu konudaki son mesajımdır, herkese iyi akşamlar.
  • Suçlu arıyorlar abisi, kırılgan akıl sağlıkları için başkasının üzerine atmayı gerek sayıyorlar. Reçetesiz akgezenler bunlar.
  • Forum tamamen ayrıştırmacı bir kimlik kazandı. Yıllardır takip edip teknoloji ağırlıklı yazarım. Sırf bu saçma ve boş muhabbetlerden dolayı bıraktım. Eski üyeliğimi bile unutmuşum. Tamam forum etkileşim alıyor ama eski kalitesini ve amacını kesinlikle kaybetti. Bu goygoycu tayfa bıraktığı an forum bomboş kalacak. En son ne zaman girdim bilmiyorum uzun zaman sonra bu girdim ve şans bu başlığa denk geldim. Umarım ÖSS muhabbetinde olduğu gibi bu konular da anasayfadan çıkarılır yoksa benim gibi eskiler tümden bırakacak.

• BENCE herşey konuşulup tartışılsın
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    PubG av sezonu açıldı!

• Siyaset yapanlarin hepsi bölücü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yasakçılar yasaklansa daha iyi olur

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Bir de adamın yorumunu 100 küsur kişi beğenmiş saçmasapan. Sen gel markete 9 çeşit ekmek, 1 çeşit çikolata koy; sonra birisi ekmekten bıktığını söyleyince "niye ekmek yiyorsun o zaman?" de...

Konu hakkında ise pürüzleri temizlersek katılıyorum.Siyaset ve din olacak elbet, ne kadar hatalı ve yetersiz insan ilimleri olsalar da hayatın gerçekleri.Ancak şuan gereğinden çok fazla, bakma sen insanlara, senin bu çıkışını beğenmediler.Yoksa "Siyaset ve din konuları azaltılmalı" deyip "bilim"den dem vursaydın olumlu yorum da alırdın lincin yanında.

Ben olabildiğince bilim gündemiyle ilgili konu açmaya çalışıyorum.4 Bacaklı balina fosili ve ilk karadelik görüntüsü açmıştım, ilgi çekti yine hoşuma gitti, bu insanlara şans vermezsek elimizde ne kalır?
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    10 yıl önce forumdaki teknoloji bölümleri gayet aktifken, kaç evde bilgisayar vardı? Bilgisayarlı evlerin kaçında internet vardı?

• Din'i siyasete alet edip halkı sömüren ve duygularıyla oynayan siyasetcilere yasaklanmalı.
  • Bizi birbirimizden ayrıştıran şeyin siyaset ya da din olduğunu düşünmüyorum. Bu apolitik ve/veya dini tartışmalardan uzak duruşun, diğer görüşlerle baş edemeyen muhafazakarlardan türediğine inanıyorum. Bence bizi birbirimizden ayrıştıran şey bazılarının tartışma üslubunu edinmemiş, kendini yetiştirememiş, olgunlaşamamış olmasıdır. Irkçılık gibi insan haklarını ihlal eden bir davranış görmedikçe kimseyle fikrinden dolayı bozuştuğum olmuyor. Bence herkes de öyle olmalı yoksa bu sansürlerin, susmaların, susturmaların sonu gelmez. Asıl bunları konuşamadığımız zaman iletişim kopuyor, bilmem farkında mısınız? Elbette başka nedenleri de vardır bu ayrı düşme durumunun ama benim gözlemlediğim budur.

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yakaladıktan sonra profili gizlemişsiniz ama olmadı şimdi Eski siyasi,dini yorumlarınıza, açtığınız siyasi,dini konulara bakıp, sonra bu konuya tekrar bakıp güzel bir gülüp geçecektim.
  • İyi de arkadaşlar siyasi konularda bir şey tartışılmıyor akp liler ve chp liler birbirine çomar ve terörist değip duruyor. 2 partinin propaganda mekanı olmuş topik. insanları gereksiz geren , yararsız bir tartışma alanı kaldı ki burası bir teknoloji haber ve donanım vs. sitesi en başta görmek istediğm milletin sidik yarışı değil. kaldırılmayacak fakat keşke kaldırılsa.
  • Özellikle siyasi , sonra dini ve avrupa türkiye kıyaslama ile alakalı konular ana sayfada yayınlanmamalı.
    Okumak isteyen gidip sayfasından okumalı.

• Arkadaşlar kafamızı kuma mı gömelim?
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    mtanhu rumuzlu bu yasakçı zihniyetin eski mesajlarına baktım, kendisi çaktırmadan dini propagandalar yapmış:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136994652&fromzero=yes mtanhu 'ya ait, kelimesi kelimesine:

quote:

Müslüman birinin çalışarak iyi işler yapmasını ilerlemesini hep çalıp çırpmaya bağlayanları gördüm. Fakat savunmaya da geçmedim çünkü benim konuşmamla fikri değişecek değildi. He deyip geçtim.

orada "hee deyip geçtim" diyerek kendi inandığı bir dine inanmayanları küçümsemeye çalışmış; tabi ki kendi çapında.

Başka bir mesajında da İmamoğlu'nun İBB başkanlığı almasını küçümsemeye çalışmış

Zaten bu siyaset konuları yasaklansın mesajı tam da İmamoğlu falan başkanlık kazandıktan sonra açmış. Ha şimdi Y. Binali seçime itiraz etti, itiraz kabul edilip yeni seçimle Binali İBB başkanı olsa, mtanhu gelip "siyaset konuları açılsın" der mi? Der.

Bir de bu mtanhu dahil mtanhu etrafında toplanan bir avuç kişi "eski üyeyim" "12 senelik üyeyim" diyerek 3-4 senelik üyelerin siyaset konuşmalarına itiraz etmişler. Ben 18 senelik üyeyim, hiçbir mesajımda bu tarz kıdemcilik yapmıyorum.

Bir seçim be işte. Bir seçim.

• onuraydin36 kullanıcısına yanıt
    2.el 2018 Skoda Suberb Türkiye'de 355 bin TL, Almanya'da 30.8 binTL
    https://forum.donanimhaber.com/2018-skoda-suberb-2-el-turkiyede-355bintl-almanyada-30-8bintl--137796728

Bir arabanın Türkiye'de 12x pahalı olması ana sayfada yayınlanması Donanım sitesinde olmayacak ta hangi sitede olacak?
  • Siyaset belirli kesimin ilgi alanı olmalı ve her dayısı bulunanın erişemeyeceği düzeyde olmalıdır. Ülke gündemini falan geçtim insanlar neredeyse alacakları nefese kadar siyasi tercihlerine göre karar veriyor ve hayatlarını buna göre şekillendiriyorlar.

Kaldırılmak yerine hesaplara, ayarlar kısmına siyaset ve din seçeneği getirilmeli, bu kısımdan bu konuları gizleyebilir hale getirilmeli, bu şekilde istemesek bile gözümüze çarpmaz. İsteyen de aktif eder dilediği şekilde konusuna devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.