Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: 35plt35

Geçen ben de böyle bir konu açtım. Kesinlikle kaldırılmalı.
    Olmayan vaktimizde 5 dk bakalım diyorum ama hep siyaset.

TOPLASAN YAZAN 50-100 KİŞİ VAR, HEPSİ DE AYNI.

Kimse, kimsenin siyasi fikrini okumak zorunda değil.
    Git kullan oyunu, burası siyaset forumu değil !!!
    100 kişi dediğin zaten 5-6 tane üyeliği olan insanlar. Toplasan 30'u geçmez. Habire kendi kendilerini + layıp duruyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 19 Nisan 2019; 20:24:5 >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    İyi konu baya kişiye ulaşmış eski kullanıcılarda şikayetçi benim gibi
    Öyle bir durum mevcutsa Anti-Troll Kurusıkı Atanlarla İlk Temas ve Fünye ile Etkisiz Hâle Getirme Ekibi'ne durumu bildirin, hepsiyle teker teker ilgilenelim. Kartvizit bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

Son 72 saatteki gelişen olaylar. Siyasetçiler bile bu kadar değil
    İşallah düzeltirler bu başlıkları donanım veya teknik destek amaçlı şeyler görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Son 72 saatteki gelişen olaylar. Siyasetçiler bile bu kadar değil
    İşallah düzeltirler bu başlıkları donanım veya teknik destek amaçlı şeyler görebiliriz.
    Demek ki insanlar siyaset konuşmak istiyor. Siyaset konularına yasak gelince donanım konuları coşacak mı sanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Öyle bir durum mevcutsa Anti-Troll Kurusıkı Atanlarla İlk Temas ve Fünye ile Etkisiz Hâle Getirme Ekibi'ne durumu bildirin, hepsiyle teker teker ilgilenelim. Kartvizit bırakıyorum.
    Adminlerde biliyor bu durumu ama işlerine gelmiyor. Tık-para. Anladın sen onu :)
  • Bence de kaldırılmalı. Her kaldırılmalı diyeni akpli sanmayınız. Şahsen ben değilim. Ülkede zaten televizyonda,radyoda yeterince siyasete maruz kalıyoruz. Siyaset yerine üretim ve teknoloji üzerinde durulsa keşke.
    Foruma girdiğimde genellikle öne çıkanlarda siyaset ve din oluyor.
    Üyeler ister istemez etkileniyor. Foruma giren küçük yaşlarda insanlar var, şahsen ben de küçüklükten(13 yaş) bu yana kullanıyorum. İnsanların dinine saygı duyulmuyor,kaç tane konu açıldı din yoktur hikayedir vs. diye. Bu cocuklar bundan etkilenmeyecek mi ? Saygı çerçevesinde tartışılabilir, siyasette tartışılabilir. Ama forumda maalesef saygı çerçevesinde tartışılmıyor.
    Siyaset ve din belli bir kıdeme(mesaj sayısı veya üyelik tarihi baz alınabilir.) ulaşanlara açılacak şekilde düzenleme yapılabilir. Öne çıkanlarda olması engellenecek şekilde düzenleme yapılabilir. Ama kesinlikle bir düzenleme yapılması şart.

İnana yasaklansın %50 düşer üye sayısı ve foruma giriş o yüzden onlarda istemiyorlar böyle bir şeyi.
  • Yasaklanmalı 72 saat öne çıkanlarda "Bakire olmayan kızla evlenir misiniz" gibi faydalı konular görmek istiyoruz
  • Site Forum Kuralları

9) Forumda Dini ve Siyasi ( Ülke Gündemi bölümü hariç) konuların geçtiği mesaj atımları yasaktır bu tür içeriklerin tartışılması yıllar süren deneyim sonrasında bir noktaya ulaşamadığı görülmüş ve gerginlik yaratması yüzünden bu konuların tartışılması yasaktır. Eğer ki yapılan kural ihlali moderatörler tarafından görülürse konu silinecektir.

Görüldüğü üzere balık baştan kokar. Adminler göz yumuyor gördüğünüz gibi. Masal anlatmayın.
  • "Konu Dışı" mümkünse komple kaldırılsın... Siteye ne amaçla girdiğimizi unuttuk. Sağa sola laf yetiştirecek diye klavye başında ölen insanlar var.
  • Önce şu kalksın

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

• Konuyu okurken arka fonda dinlemelik
  • Zaten yasak olan şey neden tekrar yasaklansın. Adminler görevini yapmıyor ki. Yapsa zaten kendiliğinden sorun çözülecek. Dediğim gibi para söz konusu olunca kural tanımaz adminler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız ekmek bile siyasete girer.. ülke gündemi kapatılsın demek aktrollerin isteğini yerini getirmek demektir. Din de aynı durumdur.

Bu konuyu açanda aktrolldür. Sosyal medyada üstünlük sağlayamadıkları diş geçiremedikleri tek yer burası.

• Sitenin Kuralları varmi ciddi ciddi şüphe duyuyorum.

Siyasi cekismeleri geçtim. İslama, Hz Muhammede muslumanlara hergun çirkin saldırılarda bulunuluyor. Iftiralar atılıyor.

Site Yönetimi seyirci kalıyor. Üç kuruş icin Kuralları uygulamiyorsunuz!

Site Yönetimi gerekli kuralları uygulayın. Bu densizler hududu çoktan aştı. Artık yeter. Üzerime ne düşerse yapmaya hazırım.

• bence en dogru olan: siyaset ve din vb. tartisma konulari hep olmali isteyen burada tartissin yeni fikirler ogrensin.

dediginizde haklilik payi da var o yuzden şöyle yapalim derim; anasayfada gözükmesin bu tur basliklar

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    Ben "Allaha inanmıyorum" yada " Tanrı(Allah) gerçekten var mı.? " gibi konuları dinciler aktroller pisletiyor.Hic bir konuyu tartışamıyorlar. Hz. Muhammed i sorgulamak onu tartışmaya ona hakaret değildir.

Burada hz. Muhammede kufur edeb gormedim. Atatürke ana avrat düz giden bile oldu.

Yani buraya gelip sorgulamayı küfür,hakaret gibi algılamaya calıştırmak burada ki insanları düşünculerini değiştirmez. Bu siteye bir sürü insab giriyor ve bu konuları açıp okuyor. Okuğunu anlayıp sorguluyor ve kararını veriyor.

Yani sen burada küfür ediyorlar sunu yapiyorlar desende birşeye varamazsın. Yalan konuşmayın..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.