Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş
  • Yıllarca kendi menfaatlerine siyaset yaptılar şimdi iktidarları sallantıya girince siyaset yasaklansın. Oldu canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Kimsenin çöktüğü falan yok :)
    Siz istiyorsunuz ki AKP Çöksün bu durumda mevcut hükümet de çöker o zaman Türkiye'nin halini düşünen yok...
    İşde sizin amacınız bu kadar basit.

İktidar olmak istiyorsanız adam gibi seçim kazanıp iktidar olursunuz. Türkiye'nin geleceğini kendi menfaatleriniz için yok etmeye çalışmazsınız.

Yalan haber ve iftiralara devam edin, yalan haber yapanlar hesabını savcılıkta tek tek verecekler.

Muhalif olmayın demiyorum ama insan gibi olun, Yalan,hakaret,kış kırtıcı konular açmanız bir şey kazandırmaz sadece hakkınızda adli işlem yapılmasına neden olacaktır.
    Adam gibi konular açın ve bu konular ana sayfa'ya düşmesin, takip etmek isteyen girer bakar ben kişisel olarak görmek istemiyorum.

Siyasi Partilerin paralı adamları Donanım Haber forumu keşfetti son 1 yıldır boku çıktı yeter artık. !!!!!
    Yazının hepsini okumadım çünkü ilk birkaç cümlende zırvalamışsın.

"akp giderse devlet çöker" ne demektir ya akp yokken devlet yok muydu?

Neyse cevap ver diye yazmadım lütfen cevap vap verme sadece okuyanlar bilse yeter.

Muhalefet tabiki de tayyibi devirmeye çalışacak. Tayyibe destek olan muhalefet partisi aslında muhalefet partisi değil koltuk değneğidir. Bir iktidar partisi yanlış yapıyorsa dersini her şekilde alır bundan doğalı yok. Ben de 6 sene akpli oldum ama başkanlık konusunda terörist denilen tarafa geçtim. İnsanlar birbirine terörist dememeli. Hele de yöneticiler. Bu şekilde konuşan kim olursa olsun ben her zaman karşısında olacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahı din ve siyasete hiç gerek yok şu donanım haberde. Çok güzel indirim kampanyalarını takip ediyorum. teknik bilgiler inanılmaz işime yarıyor. Bence sadece bunlar yeterli.
  • Siyaset=Yalan soylemek olmus ulkede , sen once yalancilari kaldirmadan siyaseti kaldirmayi kafana takmissin azicik beynimizi kullanalim rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasakçı zihniyete HAYIR.

• Saçmalık olur,

Sitenin kuruluşu ile ters zaten. Ayrıca tek bir bilgiye neden bakılsın ? Sürekli ve farklı görüşler olacak ki gelişmeyi sağlasın.

Ayrıca;

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı
  • Forum'da bir çok konuda birbirinden bağımsız başlıklar var. Siyasette bunun bir parçası olmalı. Dini konuları kaldırabilirsiniz din-siyaset birbirinden çok ayrı kavramlar. Artık yıllardan beri gelen yönetimden dolayı siyaset-din birbirinden ayrılmaz bir ikili gibi gözüküyor fakat alakası yok.
    Evet dini konular kaldırılmalı ve yasaklanmalı. Fakat siyaset daima olmalı. Bu donanımhaber bir platform ve insanlar yeri geldiğinde burada özgürce görüşlerini daima dile getirebilmeli. Siyaset bu ülkede yaşayan herkes için varolan ve bilinçlenmesi gereken bir alan. Fakat kimi insan herhangi bir dine mensup değildir ve hayatını bu şekilde devam ettirebilir. Ama siyaset ile ülkemiz yönetiliyor ve istemesekte bu hayatımızın bir parçası ve gerçeği.
  • Bence yasaklanmamalı lakin bazı kısıtlamalar konulmalı (günlük mesaj atmaya veya konu açmaya limit getirilebilir) Çünkü siyaset teknolojinin önüne geçmiş durumda.
  • Sonuna kadar katılmakla birlikte burada bir linç yiyeceğimizi de biliyorum. Çünkü bu ülkede herkes kendini vatansever karşıt görüşte olanı da vatan haini sayıyor. Arkadaşlar burası teknoloji forumuydu. Ben buraya makale okumaya geliyordum. Artık günde bir kaç kere bakıp konuları bile okumadan kapatıyorum. Özellikle son yıllarda kullanıcı yapısı çok değişti. Bilgi paylaşımından çok hakaret birbirini aşağılamaya döndü olay. Açık konuşayım üreten adamın burada bu tip işlerle uğraşmaya vakti olmaz zaten. Ne yazık ki bu konular üzerinde tartışmayı seven arkadaşlar bol bol zamanı olan boş kişilerdir. Ben mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Herkese de en azından akıl sağlığını korumak açısından uzak durmasını öneriyorum. Yorumlarımı yıllar önce bir arkadaşımın söylediği ve çok beğendiğim şu söz ile bitirmek istiyorum;

"Bu ülkede siyaset ve futbol en çok konuşulan iki konu ve ne yazık ki ikisinde de bir gram ilerleme yok. Demek ki konuşarak anlaşamıyoruz."

Üyelik tarihime falan da bakarsınız şimdi. Gerçi bu ikinci üyeliğim. Birincisini buradaki bir sığıra haddini bildirmek için aşırıya kaçınca banlandım.

• Yasaklanması doğru olmaz fakat şöyle bir çözüm getirilebilir ;
    Zaten bu konu hakkında ayrı bir bölüm var, tartışmalar bu bölümden devam etsin fakat bu bölüm popüler konulara girmesin. Üniversite sınavı başlıkları nasıl popülerden kaldırıldı aynı çözüm siyasi konulara da gelsin. İsteyen o bölümde siyasetini yapabilir,popülerde gözükmezse sadece ilgilenen kesim girer bölüme konulara bakar,gayet iyi olur.
  • Kaldırılırsa nerede ağlayacak bunca aydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MReNiSs

Saçmalık olur,

Sitenin kuruluşu ile ters zaten. Ayrıca tek bir bilgiye neden bakılsın ? Sürekli ve farklı görüşler olacak ki gelişmeyi sağlasın.

Ayrıca;

sitede 1 yıl önceye kadar siyaset yasaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16F84A

Sonuna kadar katılmakla birlikte burada bir linç yiyeceğimizi de biliyorum. Çünkü bu ülkede herkes kendini vatansever karşıt görüşte olanı da vatan haini sayıyor. Arkadaşlar burası teknoloji forumuydu. Ben buraya makale okumaya geliyordum. Artık günde bir kaç kere bakıp konuları bile okumadan kapatıyorum. Özellikle son yıllarda kullanıcı yapısı çok değişti. Bilgi paylaşımından çok hakaret birbirini aşağılamaya döndü olay. Açık konuşayım üreten adamın burada bu tip işlerle uğraşmaya vakti olmaz zaten. Ne yazık ki bu konular üzerinde tartışmayı seven arkadaşlar bol bol zamanı olan boş kişilerdir. Ben mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Herkese de en azından akıl sağlığını korumak açısından uzak durmasını öneriyorum. Yorumlarımı yıllar önce bir arkadaşımın söylediği ve çok beğendiğim şu söz ile bitirmek istiyorum;

"Bu ülkede siyaset ve futbol en çok konuşulan iki konu ve ne yazık ki ikisinde de bir gram ilerleme yok. Demek ki konuşarak anlaşamıyoruz."

Üyelik tarihime falan da bakarsınız şimdi. Gerçi bu ikinci üyeliğim. Birincisini buradaki bir sığıra haddini bildirmek için aşırıya kaçınca banlandım.
    din ve siyaset DH'de değil; din, siyaset ve futbol dünyada yasaklanmalı. Bu olduğunda bölünme ve gruplaşmadan uzak kalarak dünya vatandaşı olabiliriz.

• Bencede kaldırılmalı...
  • Donanim Haber kurallarina göre din ve siyaset paylasimi yasaktır zaten, sacmasapan bir konu açmis vatandas, millet de yazmis da yazmis, acin, kurallari okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 19 Nisan 2019; 19:33:44 >
  • Din ve siyaset konuları görmüyorum ben, yolsuzluk, hırsızlık, haksızlık haberleri görüyorum genelde ve bu haberler ana akım medya da yer alamayan haberler oluyor genelde.

Bunu en çok ben müslümanım diyen partinin yapması, buna alkış tutan da en çok ben müslümanım diye geçinen insanlar. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Bir tanesi de çıkıp demiyor ki, benim dinim bunları demiyor, yanlış yapıyorsunuz diye, hem inançlıyım hem de bunların yaptığının alayı doğru demek başlı başına dine ve müüslümanlığa yaratıcıya küfretmek. Pek de inandığınıza inanmıyorum zaten, sadece diliniz de Allah, ne kişiliğiniz de, ne de kalbinizde var.

Ateist diye alay edilen adamların daha dürüst olması da inanılır gibi değil.
    Ülkede de müslüman bulmak, samanlıkta iğne aramak kadar zor ülkede. Millet bambaşka bir din yaşıyor, adı İslam değil ama.
  • Bencede kaldırılmalı.

Siyasi paylaşımlara 10-15 gündür öylesine bakıyorum takip vs etmiyorum. Bu paylaşıma da fikrimi söylemek için girdim yine yorumları okumadım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.