Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş
  • hiç bir site ilk kurulduğu gibi değil ihtiyaçlar değişebiliyor burada da ihtiyaçlar değişmiştir
  • para nerden kazanılacak.. suyu yakmıyo internet..
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Oho, senin gibi gün aşırı bromit koklamıyor herkes. Çık biraz açık havaya, tüp bağlasan bu kadar sağlıklı olamazsın. Ülkede herkes hayata pencerelerini kapatmış, sonra da niye herkes akciğer hastası, ciğeri solmuş. Şöyle azıcık doğa olaylarıyla mücadele edin, elma soymaya bile üşeniyorsunuz. Sonra tayyip gel bizi kurtar. Atatürk gelse kurtaramaz sizi.
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    para adamıda bozuyor lakin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Oho, senin gibi gün aşırı bromit koklamıyor herkes. Çık biraz açık havaya, tüp bağlasan bu kadar sağlıklı olamazsın. Ülkede herkes hayata pencerelerini kapatmış, sonra da niye herkes akciğer hastası, ciğeri solmuş. Şöyle azıcık doğa olaylarıyla mücadele edin, elma soymaya bile üşeniyorsunuz. Sonra tayyip gel bizi kurtar. Atatürk gelse kurtaramaz sizi.
    Ya kardeşim ne alakası var benim söyledıgımle senin bana yaptığın hitabın.bir ülkede siyaset konuşmanın azalması lazım.

en başta ekonomik sonra 3 4 kalem daha eklenir bunlar azalırsa

ülke yöneticilerinin bas bas cıkıp podyumlarda halka saatlerce bir şey anlatmasına bile gerek kalmaz.

Kalkınmış ülkelerde böyledir bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bak, o dediğin böyle 3. sınıf ülkelerde olur. Çal, oyna, harca sonra da ekonomiden bahset. Yok öyle yağma, nasıl boşalttıysanız öyle dolduracaksınız hazineyi ondan sonra da kıçınıza tekmeyi yiyip arabistan çöllerine yallah gideceksiniz. Arkanızdan pisliğinizin temizleneceğini zannediyorsanız, çok arabistan dizisi seyretmeyin.
  • ne yani herkes dinsiz olursa herşey düzelecek mi?
    Hz Nuhun duası var Kuranda geçer yeryüzünde kafirlerden hiçbirini bırakma şeklinde veya buna benzer
    gemiye binenler kurtuldu binmeyenler selde boğuldu
    daha sonra kafirler gene türedi
    yüzde yüz dinsiz veya yüzde yüz müslüman bir toplum veya tamamen aynı görüşte tornadan çıkmış gibi insan topluluğu olmuyor

siyaset tartışılmasın diyor kendi siyasetle ilgili konu açıyor ne ayak
    benim ortaya koyduğum düşünceler tartışılmadan doğru olarak kabul edilsin mi istiyor acaba kendisi
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Popilerlikten çıksın bence. Kendi bölümünde gitsinler konuşsunlar. o bölümde takılsınlar.
  • Burası donanım ve teknoloji sitesi, burada siyaset ve din konuşulmamalı. Eğer illaki bu işe devam edilmek isteniyorsa forum.siyasethaber veya forum.dinihaber şeklinde farklı siteler üzerinden bu ihtiyaçlarını görsünler.
  • Din ve siyaset konusuyorlar anladikta hakaret edenlere ne demeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewt kaldırılsın. Tek adam düşmanlığı buradaki çoğu ergen beyinliği, hainlik düzeyinde aşağılık yapabiliyor. Ve bu sosyal platformları ne yazıkki vatanseverlerden daha aktif kullanıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rahatsız olduğum her şey yasaklansın çünkü ben rahatsız oluyorum benim kaba etimin rahatı herkesin probleminden önde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Nisan 2019; 10:39:23 >
  • dh'den siyaset ve dini at zaten kimse girmez. diğer konu başlıklarında genel olarak in ve cin penaltı çekişiyorlar.
  • Foruma giresim kalmadı saçma sapan konulardan. Siyasi veya dini düşünce yaymak için konular açılıyor sürekli. Bazen kendi düşüncelerini savunuyorlar açıkça bazen de karşı düşünce adına saçma sapan konuşarak amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. O kadar bariz ki yaptıkları. Gülüp geçiyorum ama bazen ilgi çekmek için hadlerini aşıp çok ileri gidiyorlar. Forum da bunlara zamanında müdahalede yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 19 Nisan 2019; 10:43:8 >
  • tarihselmaddeci kullanıcısına yanıt
    ülkenin %80'i zaten bunları konuşuyorken burada olmaması bunlara gözünü kapatması anlamına mı geliyor? merak etmeyin normal ülkelerde siyaset çok daha az konuşulsa da bizim gibi ülkelerde bu yoğunluk varken istese de gözünü kapatamaz.
  • quote:

Bak, o dediğin böyle 3. sınıf ülkelerde olur. Çal, oyna, harca sonra da ekonomiden bahset. Yok öyle yağma, nasıl boşalttıysanız öyle dolduracaksınız hazineyi ondan sonra da kıçınıza tekmeyi yiyip arabistan çöllerine yallah gideceksiniz. Arkanızdan pisliğinizin temizleneceğini zannediyorsanız, çok arabistan dizisi seyretmeyin.
    Sen baska mesaji okuyup bana mi ceval veriyorsun.
    Yoksa daha yuzunu yikamadin mi.
    Benim arap cölüyle ne alakam var oradan aktroll gibi mi duruyorum

• siyaset, din, spor konuları olmasa aktif üye %90 oranında azalır.

Aferim, şimdi oyunbozanlığı da bırak, yenilen pehlivan güreşe doymazmış.

• burası da olmasa ufacık afedersin kıç kadar erbaa belediyesini,n 111.000.000,00 TL (111 milyon) eski, parayla 111 trilyon borçla devir alındığını nerden öğreneceğiz?
    hangi gazete tv kanalı bunu veriyor?
  • quote:

Aferim, şimdi oyunbozanlığı da bırak, yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
    :D senin bir hastalığın falan var mı ?

okudugunu anlamayan biri önce eğitimini tamamla bence ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.