Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaz

Bu mesaj silindi.
    simdi sığır değil ama inek gibisiniz, eskiden su forumda hobiler ilgi alanları konusulurdu siz internette kavga edin hiç bir şeyi değiştirmiyorsunuz ama forum sahipleri sizi inek gibi sağıyor.
  • tarihselmaddeci kullanıcısına yanıt
    "Burada eski zamanlardaki gibi teknoloji, üretim, tüketim gibi konuları paylaşsak bence daha iyi olabilirdi."
    demiş arkadaş oysaki ama sen başka yerinden okuyorsan demekki..
  • kesinlikle doğru, yasaklansın siyaset

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarihselmaddeci kullanıcısına yanıt
    Cidden sen nerenden okuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtiğim gibi Anasayfa'da çıkması doğru değil ben adamları şikayet etmekten bıktım adamlar bıkmadı hesaplar hep 10 - 500 mesajlı banlanmaktan korkmuyorlar 5 kişiyi falan CİMER'e şikayet etmek zorunda kaldım.

Siyaset yapılmıyor iftira atılıyor, ceza almayacaklarını sanıyorlar o yüzden çok rahat konuşuyor ve iftira atıyorlar.
    Sanal ortamda yakalanmayacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar...

ANASAYFA DA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu şahıslar fikir beyan etmiyor, sadece hakaret ediyor. Ve aslında çoğu mesajlarında açık açık anayasal suç da işliyorlar. Yoksa edebiyle fikir beyan etmesini bilseler bu bölümlerin varlığı sorun olmaz, kimse de şikayet etmez.
    Geçenlerde popüler konularda bi konuya denk geldim, arkadaş "bir yaratıcıya inanmıyorum ama bu beni büyük boşluğa düşürdü, ölümü ve sonrasını düşündükçe korkuyorum psikolojim bozuldu" diye konu açmış. Ben de kendimce arkadaşa belki yardımcı olur, aklına kapı açarım diye iyi niyetle bişeyler yazdım, videolar paylaştım. Sonra işte böyle kanı bozuk üyelerin onlarca hakaretine maruz kaldım. Bir iki üye de değil, organize hareket ediyorlar. Bana hakaret, İslam'a hakaret, benim üzerimden bütün müslümanlara hakaret... Ve şikayete rağmen ceza da almıyorlar, mesajları silinip geçiliyor. Yani bu açıdan bakın olaya. Fikir ve ifade hürriyeti sınırsız bir örgürlük değil sonuçta.

• Evet bu görüş ve teklif gayet mantıklı...

Ama yönetim,
    Öncelikle siyasi olmak üzre, sırf bu tür konular için bu forumu tercih eden bunca üyeden/insandan vazgeçer mi işte onu bilmiyorum

• En büyük dayatmacı ve baskıcı insanlar bu tarz insanlar.Sakın AKP ye oy verme aman ha,ölüne, dirine küfür eder, hor görür,akıllarınca dalga geçerler. Ancak baktığın zaman 35-40 yaşındaki adam bile liseli ergen espirisi yapar ve aynı kafadakiler "hee ya öyle ehi ehiii" diye akıllarınca eğlenir, birbirlerinin yorumunu beğenirler.
    Kısacası en büyük trol kendileridir aslında.Çok uzağında değil bknz. : sosyal medyanın alayı.

Demem o ki siyaset işin içerisine girdi mi insanlığımızı kaybediyoruz. Saygı -sevgi çerçevesinde konuşmak, aslında kendi tarafında olduğun kişi ve kurumlarında yanlışlarını görebilmek , fikirleri paylaşmak , insanları güzelce bilgilendirmek,karşı tarafında doğrularını görüp daha iyi nasıl geliştirileceğine dair akıl yürütmek vs.. mümkün değil bu kafalarla. O yüzden kaldırılmalı dicem ama DH de bu durumdan memnun gibi.
  • Din ile ilgili bir başlık açılmamasını anlarım. Siyaset ne alaka?

• Zorla mı okutuyorlar la sana girme o zaman

• bu yasakci zihniyet yasaklanmali
  • Sitenin adı donanımhaber donanımdan hariç herşey var XD

• ben komple din ve siyaset bölümünü engellemek istiyorum bari öyle bir şecenek koysunlar hit alıyor bol bol o bölümler kalkıcağını sanmam ama ben görmek istemiyorum teknoloji ile ilgili bölümler bom boş kimse kimseye yardım bile etmez olmuş
    ne donanım ne yazılım ne oyun bölümlerinde yorum yok onu geçtim artık konu açanda yok
  • hayır ben anlamıyorum arkadaş bu rahatsızlık niye ? burada herhangi bir konudan , herhangi bir bölümden rahatsızsan o bölüme uğramazsın olur biter bu kadar basit.

Bazen siyaseti , dini konuları ve felsefecileri tv programlarında youtube kanallarında vs. dinlerim. Bazen burdaki yorumları okurum burdaki yorumlardan bazen daha iyi çıkarımlar veya kazanımlar yaparım. Bırakın bari şu platformda insanlar özgürce yazıp çizebilsin yahu.
  • dinVsiyasethaber.com olarak değiştirmeyi düşünüyorlarmış siteyi.
  • Yok kardeş para yok adamlarda eskisi gibi rahat bilgisayar elektronik alet teknoloji alamıyoruz bu yüzdende bunları konuşamıyoruz. Bize kalan aktrolleri savuşturmak o sebeple kaldırılmasın.

• Dh parasına bakar en hit alan konular bunlar, seçim dönemi reklamın kaymak tarafı siyasetten geliyor. Tr bazlı belkide en hit alan forum en çok ilgi çeken din ve siyaset kısmını bırakmaz, yönetim belki evet der ama site sahipleri dur bakalım yok öyle bir şey diyecektir. Her şey paradır forumda para ile döner ancak elimizi daha fazla boş yazı yazarak yormuş olacağız..
  • Siyâset yapmak değil gücü eline alanın adaletsizliğine ses çıkarmak bu, din ise bir toplumu sürekli ayrıştıran cağ dışı bir şey bunada ses çıkarmak gerekir ki insanlar uyansın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.