Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş
  • chp nin işine yaramayan din konuları kaldırılıyor zaten .

admin benim konuyu ne gerekçeyle sildiniz adlı başlık forum görüş ve önerilerine taşındı ve ordada silindi.

burası tarafsız değil adminler istediğiniz kadar silin her yerde yazıcağım.

bu burdaki chp li arkadaşlara da haksızlık.

burası tarafsız değil.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Evet bilinen bir sey bu. Dedigim gibi bir kapayilsin bu muhabbetler direk %50 popilite kaybeder forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    1 sene öncesine kadar bu olaylar yoktu popülarite falanda kaybetmiyordu :)

muhakkak kapatılması gerekir böyle devam ederse asıl kullanıcılar forumu terkedip başka forumlara gider, berbat bir durum teknoloji forumu mu provakasyon forumumu belli değil
  • Üye ve reklam geliri potansiyeli düşünüldüğünde bunu yapacaklarını sanmıyorum. Ama siyaset ve felsefe konularına ayrı bi linkten girilip, popüler konularla bağlantısı kesilebilir. Yönetim olaya iyi niyetle yaklaşıyorsa bunu yapması lazım, çünkü milleti birbirine kışkırtmakla görevli provakatörlerle doldu forum özellikle Gezi olaylarından sonra. Silah olarak kullanıyorlar.

11 yıldır forumu aktif olarak kullanıyorum, son yıllarda siyaset ve dini konular amaçlı dadanan tipler yüzünden forumdan soğudum. Adı üstünde DONANIM HABER ama teknolojiden çok her bi halt var. Adamlar öyle fitneci ve negatif ki, biraz ciddiye alıp yazdıklarını okusan hayattan bile nefret edersin o derece. Pislik saçıyorlar heryere. Kin ve nefret söylemi, küfür, kutsallara sövme vs derdi olan defolsun gitsin şu sözlük zımbırtılarına ya da fbook, twitter gibi lüzumsuz platformlara. Bu konular yasaklanmazsa pkklı da dolar, profesyonel casus da gelir burayı kullanır engel olamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 18 Nisan 2019; 21:19:31 >

• Oğlum Lokum Dağıt Arkadaşlara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Çoğu insan gitti. Ben eskileri biliyorum sadece 2 el urun satmaya giriyor o kadar

• siyaset alsında hayatın her alanında olmalı. Siyaset dediğiniz yapı benim ve ailemin hayatını, çocuklarımın geleceğini ilgilendiriyorsa tabi ki onunla ilgili konuşup yanlışları ayıplar doğruları alkışlarım.
    bu sadece bizim değil bütün dünyanın işleyişi böyle. bizdeki tek ve sakat fark biz siyaseti takım tutar gibi yapıyoruz, seçim sonuçlarına göre 'koyduk mu' diye birbirimizi ti ye alıyoruz. ne kazanan nede kaybeden adayların verdiği sözler ile ilgilenmiyoruz. buda bir arpa boyu yol gitmemizi engelliyor.
  • Futbol ve siyaset olmasa bu ülkenin %80 i ne yapar Mazallah!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaz

Bu mesaj silindi.
    Mesaj pekişsin .bir kere daha okunsun diye alıntı yaptım, teşekkür ederim kardeşime...
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/dunya-nin-en-buyuk-yalancilari-peygamberlerdir--137938739

Baslik: "Dünya'nın En Büyük Yalancıları Peygamberlerdir "

Nick: The SATANİST

Yayınlanma tarihi : 17 Nisan 2019 Çarşamba 10:52:59 ( sikayet edilmesine rsgmen 35 saattir yayinda )

Ülke ve dünya gündemi bölümünde en çok begeni alan Mesajlarin içeriğine bakmak yeterlidir. Ne donanimi! Ne haberi!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.
    Popüler konusunda gözükmesi bence iyi, siyaset ile ilgilenmeyen adamın da ilgisini çekiyor ve bilinçleniyor bu sayede.

Ayrıca din bölümü açılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Mesaj pekişsin .bir kere daha okunsun diye alıntı yaptım, teşekkür ederim kardeşime...

Alıntıları Göster
    DONANIM HABER foruma siyaset bulaştırmayınca sığır mı oluyorsunuz? Fbook, twitter, instgram, youtube, bloglar, haber siteleri, sınırsızca herkese sövebildiğiniz sözlük çöplükleri gibi onlarca platform yetmiyor yani "sığır"lığınızı gidermeye öyle mi?
    Önüne gelenin siyaset bilimci olduğunu gördükçe keşke monarşiyle yönetilseydik diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 18 Nisan 2019; 23:0:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

https://forum.donanimhaber.com/dunya-nin-en-buyuk-yalancilari-peygamberlerdir--137938739

Baslik: "Dünya'nın En Büyük Yalancıları Peygamberlerdir "

Nick: The SATANİST

Yayınlanma tarihi : 17 Nisan 2019 Çarşamba 10:52:59 ( sikayet edilmesine rsgmen 35 saattir yayinda )

Ülke ve dünya gündemi bölümünde en çok begeni alan Mesajlarin içeriğine bakmak yeterlidir. Ne donanimi! Ne haberi!
    Kardeş adam konuyu açmış, 2 kişi cevap vermiş biri de sensin.
    Adamın nicki belli.
    Forumda gördüğü ilgi de ortada.
    Sen de dünyanın en duyarsızları satanistlerdir diye konu aç, bu konunun seni neden rahatsız ettiğini güzelce açıkla. Hatta o kişiyi de konuya etiketle.

Yani bizimle aynı düşünmeyen kişiler istediği gibi düşüncesini söylese ne olur söylemese ne olur?
    Yoksa bunları dinleyip birilerinin dinden çıkacağından mı endişe ediyorsun?
    İman etmiş biri o video ile çıkıyorsa, zaten imanı sağlam değildir.
    İmanlı biriye düşen konuyu sildirmeye çalışmak yerine üslubunca açıklayıp cevap vermek olabilir bana göre.
    Sen o konuyu sildirince adamın ne fikri değişiyor ne de vaz geçiyor. Daha da gaza geliyordur eminim.

• Teknolojik ve elektronik aletlerin fiyatları almış başını gitmiş, ülke de ürettiğin birşey kalmamış, adam teknoji, üretim ve elektronik konuşalım diyor.

He konuş buyur.
  • Donanımla teknolojiyle bi alakası kalmadı Sanki miting meydanı Bencede özüne dönmeli

• Kesinlikle.kaldirilsin bir din dusmanligi, bir akp düşmanlığıdır gidiyor.. Millet secimini yapıyor burdaki coluk cocuk cahil, koyun diye milleti asagiliyor.. Insan bi dine.mensup.oluyor git tanrina selam soyle vs deniyor.. Bu forum eskiden cok daha paylasimci ve guzeldi.. Heh şimdi biri cikar koca akliyla girme kardesim o zaman foruma der.. Hadi buyrun..

• Bilgisayar ile ilgilenmiyorsan veya maddi durumun yoksa teknoloji forumunda ne işiniz var ?
  • Siyaset ve din konuşulabilir tabiki ama konuşmayı ve düşünmeyi bilenlerle

• Siyaset yasaklansnda,Din neden ? Sen din ile siyaseti nasıl aynı kefeye koyarsın ?
    Biri yalan üzerine kurulu diğeri yaradılış sebebin.Biri seni cehenneme götürür diğeri seni öldükten sonraki hayatına hazırlayıp,cennete götürecek.Ha inanmıyorum diyorsan ozaman nasıl yaratıldığını çözmüşsün demektir.Yoksa başka açıklaması yok.İnsan kadar zavallı bir varlıgın yaratıcısı oldugna inanmaması onu küfre götürür ve helak eder !

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bilgisayar ile ilgilenmiyorsan veya maddi durumun yoksa teknoloji forumunda ne işiniz var ?
    Bu forumda futbol da çok fazla konuşuluyor, Sinema da çok fazla konuşuluyor. Hatta ve hatta gereksiz olaylar ve haberler de çok fazla konuşuluyor. Arkadaşın tepkisine göre bunlar da konuşulmasın. Şu anda gündem bunlarsa, bunlar konuşulur.

Bu forumda bulunanların sadece çok düşük bir kısmı zaten teknoloji ile uğraşıyor. Hele Maddi durumdan dolayı forumda bulunma olayına atıfta bulunman ise saçmalığın daniskası. Ne yani param yok diye Donanımhabere giremiyor muyum ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.