Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: abex

Ewt kaldırılsın. Tek adam düşmanlığı buradaki çoğu ergen beyinliği, hainlik düzeyinde aşağılık yapabiliyor. Ve bu sosyal platformları ne yazıkki vatanseverlerden daha aktif kullanıyorlar.
    esas vatanseverler onlar malesef :) bunu anlayacak vizyona sahip değilsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Ne eğitimi ile tamamlayayım mesela, ne önerirsiniz?
  • burasi siyasi konulari tartistigimiz tek yer ama bu kadar fazla siyasi konu olmasida beni rahatsiz ediyor
    reddit'i o yuzden seviyorum istedigin konuyu seciyorsun sadece o konular ana sayfaya cikiyor istersen siyasi konulara giriyorsun buraya 5 basiyor ama sirf ulke gundemi var diye buraya son bir ayda cok girdim

Ulkedeki gazete ve medyaya bakarsak buradaki siyasi konularin izin verilmesi daha mantikli Ekrem Imamoglunun konusmasinda bile kanal d, haberturk, trt, cnnturk, ntv yayinlamadi burayida kaldirirsak millet o okumadigi haberleri nereden ogrenecek

Almanya'da olsa idik o zaman kaldirilsin derdim!
  • Degerli arkadasim teknoloji, bilim irfan temali konularin paylasilmasi, okunmasi, ilgi cekici olmasi icin cebinin rahat olmasi lazim yani PARA lazim.

Bizler birakiniz bu konular icin bir butce, bir para ayirmayi evimizin en temel ihtiyaclarini dogru duzgun karsilayamaz olduk.

Evine patates sogan almanin luks oldugu zamanlardan gecerken kimsenin teknolojiyle, yeni urunlerle filan ugrasacagini sanmiyorum. Bir cogumuz iyi kotu son model telefonu 1 sene geriden takio ederken simdi aman notebook bozulmasin, aman telefonum bozulmasin diye dua eder olduk.

Zaten DonanimHaber'in ilgili kisimlarindaki duraganlik, terk edilmisligin en onemli sebebi de bu.

Kemal Sunal'in tavuk cevirmeye baktigi gibi bizlerde yeni urunlere sadece bakabiliyoruz.

Bu memleketin insanlari yeni urunleri, teknolojileri takip edemez oldu.

Hepimizin ALIM GUCU yerlerde. Hele ki doviz karsisinda aglanacak hallerdeyiz. Elinize gecen parayi 6'ya 7'ye bolum bakalim.

Ne demistik her seyden once ekonomi , para gerekiyor. Ehh bugunku durumumuzun sebebi de malumunuz kirli siyaset.

O yuzden birakiniz insanlar daha da bilinclensin, gercekleri gorsun, vergilerimizin nerelere harcandigini bilsin, ogrensin.

2019 senesinde konustugumuz konu patates sogan kilogram ucreti. Yazik bu ulkeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mübarek forum iktidara ve islama sövme merkezi haline geldi. Bunun üzerinden dehşet tık alıp para kazanıyorlar. Asla kaldırmazlar hatta daha da geliştirirler.
  • Hocam size katılmıyorum. Burda insanlar saçını kestirip ss atıp yorum bile istiyor. Nihayetinde her şeyin rahatlıkla konuşulabileceği bir yer olmalı forumlar. Ağırlıklı olarak zaten teknoloji, donanım vs bolca içerik mevcut isteyen istediğine girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Mesaj pekişsin .bir kere daha okunsun diye alıntı yaptım, teşekkür ederim kardeşime...

Alıntıları Göster
    Birileri yorumumu silmiş, alıntı için sağ olasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Mübarek forum iktidara ve islama sövme merkezi haline geldi. Bunun üzerinden dehşet tık alıp para kazanıyorlar. Asla kaldırmazlar hatta daha da geliştirirler.
    Bunu gerçekçi bir yorum olarak şuraya bırakalım. Bravo, tebrikler, tespit budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Mübarek forum iktidara ve islama sövme merkezi haline geldi. Bunun üzerinden dehşet tık alıp para kazanıyorlar. Asla kaldırmazlar hatta daha da geliştirirler.
    İşin özü de bu. PARA

Asla kaldırmazlar. Fakat gidişat kötü. Yakında devlet siteyi engeller. 1-2 yöneticisini de içeri atar.

• Konuya bakıyorum hala din diyorlar iman elden gidiyor diyorlar işte bu zihniyet yüzünden gelişemiyoruz kardeşim siyasette din olmaz böyle siyasete dini sokarsınız oturur ağlarsın işte din Allahla kul arasındadır bunu hala öğrenemedi iseniz müslümanın diye ortalar'da gezme bir zahmet

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Zehir tacirleri yine haşere fikirleriyle iş başında. Kapansa da kurtulsanız. Tek adam rejimine selam çakın siz. Musluğunuz kesilince bakalım diliniz damağınız kaç vakte kuruyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

İşin özü de bu. PARA

Asla kaldırmazlar. Fakat gidişat kötü. Yakında devlet siteyi engeller. 1-2 yöneticisini de içeri atar.

Alıntıları Göster
    Kendi temennilerini gerçekleşecek olaylar gibi anlatınca daha gerçekçi hâle gelmiyorlar, haberin ola.
  • Din konusu yasaklanmalı. Siyaset konuşulmalı.

Anket şıkları yetersiz.

• Geçen ben de böyle bir konu açtım. Kesinlikle kaldırılmalı.
    Olmayan vaktimizde 5 dk bakalım diyorum ama hep siyaset.

TOPLASAN YAZAN 50-100 KİŞİ VAR, HEPSİ DE AYNI.

Kimse, kimsenin siyasi fikrini okumak zorunda değil.
    Git kullan oyunu, burası siyaset forumu değil !!!
  • Siyaset konuları kesinlikle kalmalı, çünkü zaten hayatımızın her alanı siyaset.
    Sırf siyaset yüzünden kaç milyon öğrencinin hakkı yendi, kaç kişi hakkı olmadığı yerlere sırf siyasi görüşü yüzünden geldi.
    Ya da hangi takım siyasi görüşü yüzünden şampiyon yapılmak isteniyor. Ne yapalım hayatımızı bu kadar etkileyen siyaseti, susup izleyelim mi ?
    Zaten sosyal medya hariç hiçbir yerde tarafsız bir siyaset yapılmıyor, burada da düşüncelerini ifade edemezse insanlar nerede tartışacaklar.

Din konusunda ise gerçek hayatta nasıl kimsenin dini görüşü ile ilgili yorum yapamıyorsanız burada da yapmamak gerekiyor.
    Forum'un yaş ortalaması küçük, ifade özgürlüğü sınırlarını tam olarak bilemeyebilir.
    Kimin neye inandığı veya inanmadığı sadece kendini ilgilendirir başkasını değil, bu yüzden konuşulmasına da gerek yoktur. Bence tabi.

• Arkadaşlar eskiden savcı derdiniz, ceza derdiniz, şimdi de yasak mı oldu? Oho, birilerinin rahat at koşturduğu devirleri kapattığımıza göre yandaş kanalları da devredebilirsiniz TMSF'ye.
  • Evet, ispatı.

15 konudan 12 konu siyasi.

15/12 oran siyasi forumda olur.

BIKTIK !
     DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı
  • Vallahi ben artık bakma gereği bile duymuyorum,benim üye olduğum yıllarda burası teknoloji forumuydu.Çok daha güzeldi.
    Adı üstünde Donanım haber.Amacından o kadar çıktıki,sinir bozmaktan başka bir şeye hizmet etmiyor artık.Bütün konular din siyaset,zaten hayatımızın her noktasında siyaset yer almakta..
  • Şunu bilir söylerim, siyaset yapma, konuşma diyen kişinin kendisi o esnada siyaset yapmaktadır. İstediği şey hoşuna gitmeyen şeylerin konuşulmasını engellemektir. Karşıt fikir duymak istemiyordur o fikirleri başkalarının da duymasını istemiyordur.

Test edebilirsiniz, yollar köprüler yaptılar şöyle iyi böyle şahane şeklinde anlatan kişileri dinleyin 10 dk sonra olumsuz mevzulardan konu açın bakın deminki ballandıra ballandıra anlatan arkadaş ne diyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.