Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2025)
Giriş
    Her konunun olması tabii ki şart. Senin söylediklerin yanlış da demiyorum, zaten haddim de değil.

Ama bence bizim ülkemizin en önemli sorunu şu anki siyasal durum. Çünkü ülkedeki her konu tek tek bununla alakalı. Eğitim-siyaset, ekonomi-siyaset, iş-siyaset, sağlık-siyaset, spor-siyaset, okul-siyaset, mutluluk-siyaset, komşuluk-siyaset....

Benim oğlumda 11 yaşında. Şimdiye kadar siyaset konularına bulaştırmadım, önemli bişey değil sen boşver dedim. Ama artık onada yavaş yavaş kademeli olarak, isim-parti vermeden anlatmaya başlıycam. Olayın mantığını anlayarak başlamalı yavaş yavaş, çünkü ülkede siyaset hatta artık partizanlık her noktada var. Kendi okulunda ilkokul-ortaokul öğrencileri sabahçı-öğlenci ders yaparken, tek okul arazisine imam hatip yapan zihniyeti, kimseye kindar olmadan anlatabilmem gerekecek.

Sanıyorum senin ülkeden gitmeni düşündüren asıl sebep de bu. Herkesin aklına geliyor o düşünce, benim de. Doğrumu yanlışmı yada karar versem bile yapabilirmiyim bilmiyorum. En çok çocuğunu düşünüyor insan. Daha sonrada ülkesindeki diğer çocukları.

Çözüm bulabilecekmiyiz, bulursak ne kadar sürecek bilmiyorum. Çözümün (buradaki özelinde forum konuları olarak) sadece siyasi değişim, milletin yalanlara hurafelere kanmaması, hukukun üstün olması değil, bilim, sanat, edebiyat, spor, felsefe, bilgisayar gibi her alanda ilerlememizde olduğunun bilincindeyim. Fakat maalesef siyasetimizi (sadece mevcut hükümet değil) düzeltmeden birşey yapamayacağımıza inandığımdan diğer konulara nazaran, özellikle seçim günlerinde siyaset konularının tartışılmasını ben doğru buluyorum.

Umarım ülkemiz ve dünyamız çocuklarımız için daha güzel daha mutlu bir yer olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların da senin gibi kafasını kuma gömmüş devekuşu gibi yaşamasını istiyorsun yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset konuları serbest kaldığı günden itibaren forum.donanimınhaberin hit ve ziyaretçi sayısı hangi oranda yükseldi ise kalitesi de aynı hızla düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

çay kahvede istermisin ?
    Sıcak fırsat mı?
  • Dostum eski bir üye olarak bende sana katılıyorum. Eski halini bende çok özlüyorum. Yeni halini ve yeni sayılabilecek (3-5 yıllık) üyeleri de paylaşımlarını da, buna engel olmayan ve ticari hırsına yenilen DH yönetimini şaşkınlıkla izliyorum. Okudum biraz, sana bir çok yakıştırmalarda bulunmuşlar, seninle dalga geçmişler hatta bunun için beğeni bile almışlar :) Ama biz sessiz çoğunluğuz kardeşim.
    Bu forumun bir gün yine bilim ve donanım forumu olacağına inanıyorum. Bu arada populer sience, how it works gibi dergilere yönelmene tavsiye ederim.
  • yasakçı zihniyetten oldum olası hazetmedim.

sigara yasak (kendileri içer yaptığımı yapma der lol)
    içki yasak (gençliklerinde rakının dibine dibine vurmuştur şimdi evlidir çocugu var içki zararlı der yersen)
    Rtük - o kadar boş bir kurum ki benim için. Derhal bırakmalı yada yetkileri azaltılmalı.
    Saat 10dan sonra içki satışı yasak (dünyaya örnek ülkeyiz bi akıllı biziz)

şimdide yazardan bozma soytarının biri çıkmış siyaset ve din konuşmayalım... oldu istersen ağzımıza bant çekelim. Sahte gülümseyelim. Mutluymuş gibi yapalım. İktidarın istediği de bu değil mi zaten. ana akım medyadan havuzdan anlaşılacağı üzere muhalif sesleri görmezden gelen çöplük bir zihniyet.

konuşmak tartışmak kadar daha demokrat güzel bişi yok şu dünyada.

- herkes ben gibi olsaydı ben de ben olmazdım, herkes olurdum.
    - etrafımda farklı fikirler olmalı ki zenginleşeyim, yeni bir ben olayım.
    - tek tip düşüncede tembelleşirim, beynim ölür.
    - ben biraz öz, biraz ailem, biraz çevrem, biraz da başkalarıyım.
    - çeşitlilik esastır, allah çeşidi seviyor belli ki, dünya çeşitlerle "dünya"dır.
    - benden olmayanı itmemeli, anlamaya çalışmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 18 Nisan 2019; 12:45:34 >

• Vaz V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim burası DONANIM HABER bak tekrar diyorum DONANIM. Teknoloji sitesi. Siyaset yapacaksan git facebook gruplarında takıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDC15015E

dahi anlamındaki de ile soru eki ayrı yazılır.
    Cümleye büyük harf ile başlanır.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    aslansın

• Konu dışı diye bir bölüm olmasının nedeni bu.
    Dediğinize göre sadece teknoloji ile ilgili konular olması gerek eğer forumun ismine bakarsak.
    Yani gündelik hayat konusu olmamalı veya üniversite ile ilgili konular olmamalı.

Kısaca bu tutmaz. Forumun amacı budur. İstemeyen yapmaz, okumaz ama yasaklamak yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDC15015E

aslansın
    Nasıl bildin Galatasaraylı olduğumu?

Grallll...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 18 Nisan 2019; 13:11:50 >
  • İnsanların fikir paylaşmaları sorunları tartışmaları hakkının hakkını vermeleri zoruna gidiyorsa direk siteden çık bence. Ama bana sorarsan bu saydıklarımı yapmanı tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anticor kullanıcısına yanıt
    yıllar önce ben de aslanı tutardım. bıraktım hiç bildiğim oyuncu ve stres yok. tavsiye edilir.

• Aynen öyle

• Bu forum bir deryadır,istediğin noktasında balık tut sana karışan mı var

• Aynen öyle helal olsun

• İyi de... Teknoloji, üretim, tüketim, eğitim, sağlık, savunma, adalet, güvenlik bunların hepsi siyasi faaliyetlerle şekilleniyor. Ödediğin vergileri, hatta ödeyeceklerini siyasetçiler harcıyor.

• Bir fox haber var bir de burası var doğru düzgün haber kaynağı . Kaldırılmasın kaldırılmamalı .

• TL'nin değer kaybı yüzünden teknolojiye ulaşamıyoruz nasıl hakkında konuşalım ?
  • "Ülke ve Dünya Gündemi" konu basliginda neyin paylasilmasini istersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.