Şimdi Ara

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2022)
Giriş
  • Konu sahibi profilini gizlemişsin de senin mesajlarına yine forumun "Arama" özelliğinden zaten ulaşılabiliyor hani yıllardır var olan bir özellik bu. Profilini kapayıp da geçmiş mesajlarını gizleyemezsin söyleyeyim. Tek akıllı sen değilsin bu dünyada.

DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Nisan 2019; 21:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaz

Bu mesaj silindi.
    Kim sana siyaset konuşma diyor? Çık dışarı konuş istediğin gibi. Burası teknoloji forumu, en başından beri böyleydi en sonuna kadar da böyle kalacak. Tabii sende konuşacak cesaret olsa, anonim kişiliğinle forumlarla ahkam keseceğine dışarı çıkar adam gibi halka tartışırsın tartışacağını.
  • Yıllar sonra forumda gördüğüm tek mantıklı başlık. Konu sahibini tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Kim sana siyaset konuşma diyor? Çık dışarı konuş istediğin gibi. Burası teknoloji forumu, en başından beri böyleydi en sonuna kadar da böyle kalacak. Tabii sende konuşacak cesaret olsa, anonim kişiliğinle forumlarla ahkam keseceğine dışarı çıkar adam gibi halka tartışırsın tartışacağını.

Alıntıları Göster
    Arkadaş, durumdan rahatsız olan sensin, çok istiyorsan sen gidip dışarıda konuşursun konuşmak istediğini, kimse kafana silah dayayıp sana zorla okutmuyor. Konuşacak cesaretmiş he öyle, aynen çok korkuyorum. Yahu en basitinden insanlarda para mı kaldı ki teknoloji konuşabilinsinler, saçmalamadan önce şu beyninizi biraz kullanın gözünüzü seveyim.

• quote:

Arkadaş, durumdan rahatsız olan sensin, çok istiyorsan sen gidip dışarıda konuşursun konuşmak istediğini, kimse kafana silah dayayıp sana zorla okutmuyor. Konuşacak cesaretmiş he öyle, aynen çok korkuyorum. Yahu en basitinden insanlarda para mı kaldı ki teknoloji konuşabilinsinler, saçmalamadan önce şu beyninizi biraz kullanın gözünüzü seveyim.

Alıntıları Göster
    "Kim sana siyaset konuşma diyor? Çık dışarı konuş istediğin gibi." yazıyorum, çok istiyorsan sen dışarı çık konuş diyor. Belli zeka seviyelerinin altındaki üyelerle tartışmamak gerektiğini bana bir kez daha hatırlattığın için teşekkürler.

Eski üyeler bir bir silinirken sizin sayınız nasıl artıyor hayret verici. Blok.

• Bizim millet dini,siyaseti birakıp sadece teknoloji konuşsa bile yine birbiriyle kavga etmeyi ayrışmayı becerir bu konuda üstümüze yok taraf olmayi seviyoruz her konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olacaksa bu siteyi kapatmaları lazım insanlar içini kusmak için burada birde ağlama duvarı zaten burası hükümeti boklama platformu. Başkada amacı yok zaten.

• Forumu kendi haline bırakıp işine baksan daha iyi olur.ilgini çekmeyen konuyu okumazsın.senin keyfine göre iş yapacak değiliz

•  DonanımHaber'de Siyaset ve Din Paylaşımları Kaldırılmalı ve Yasaklanmalı
  • Gündembaşkanı olarak reddediyorum. Oyna devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bişi yapılsa forum %50 den fazla üye kaybeder,buda yöneticilerin işine gelmez. 2003 lerde sadece teknoloji bilgi paylaşılıyordu, hatta bir ara iddaa muhabbeti için konu açmıştım yasak diye kapatmışlardı topiği
  • Peki buna sen mi karar veriyorsun paşama bak hele

• aynen katılıyorum, lan ne zaman girsem %90'ı siyaset, veya öne alınma filtresi değiştirilsin sadece teknoloji ve üretim ile ilgili öne konulsun.
  • Burası muhaliflik maskesi adı altındaki loser güruhun meskeni olduğundan yasaklanmasına karşı çıkmayacağım istek
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Zaten sen siyaset konuşunca ekonomi düzeliyor Tayyip Erdoğan’ın çok umrunda böyle boş siyaset konuşacağına biraz kendini geliştir ülken için anca laf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim Bey -- 18 Nisan 2019; 9:58:37 >
  • İşte bu yüzden dostum!

Donanımhabere son teknolojik gelişmelerde neler var insanlar ne düşünüyor araştırıyor diye giriyordum hep, bak üyeliğim çok çok eskidir. Fakat son zamanlarda foruma geliyorum fakat topic olan konular hep siyaset hep siyaset hep siyaset. Hali ile adamlar ne yazmış diye bakınca, ben de fikrimi beyan etme gereksinimi duyuyorum. Demek ki dedim, benim gibi olanlar mutlaka var.
    Biraz sürü psikolojisinin etkileri bunlar.

Sonra kendi yazdıklarımdan kendim utandım açıkçası. Çünkü bu ülkede siyaset kirli ve çirkef bir iş. Bunu yıllar gösterdi bana. Eğer görmedinse, bi 10-20 yıl sonra bu dediklerimi hatırla lütfen.

O nedenle, forum özüne dönsün temennim ile yazdım. Yoksa, siyasi haber okumak izlemek zor değil, bi dünya haber sitesi ve youtube kanalı ve tv kanalı var bu konuda.

Ama bu forum çok daha güzel ve yararlı ve üretim amaçlı bir platforma dönüşebilir.

Fakat forum müdavimlerinin tercihi bu yöndeyse de yapacak bir şey yok.

Siyaset toplumları ayrıştırır. Bunu bir İsveç'te, İngiltere'de göremezsiniz.
    Siyaset bireyleri zengin yada fakir eder, bunu bir avrupa ülkesinde göremezsiniz.

Benimkisi bir temenni niyetindeydi, elbette ben yazdım öyle olacak değil.

Forumda benim gibi düşünenleri de görmüş olacağız işte..

-----

Ne zaman girsem foruma hep şu parti o parti oy ekonomi, dolar vs vs vs... zaten bunları her daim tvlerde haberlerde okuyorum.
    Foruma gelmemin kendi açımdan diyorum çok anlamı kalmıyor. Forumlar da değişir.

----

Bakıyorum da benim bu önerime dahi tahammül edemeyenleri yine siyaset ayrıştırmış. Yine diyorum siyaet ve partileşme, bizleri bizlerden ayırıyor. Zaten bireyler farklıdır doğası gereği ama ne kadar ortak noktada buluşabilirsek o kadar başarı ve huzur gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Konuşmak istediğin konulara bak. Teknoloji, üretim, tüketim. Ülkede üçü de yok şu anda. Hatta sevgi, saygı, mutluluk, gelecek, inanç, bilim hiçbir şey kalmadı.

Sadece siyaset, hatta siyasi islam kaldı. Biz de müptelası değiliz ama elde ne kaldıysa onu konuşuyoruz.
    Sana hak vermekle birlikte, dikkatini çekmek istediğim bir şey var,
    dünya haritasına bak dostum, nerde üretim ve teknolojik olarak geri kalmış ülkeler varsa bunların gündemleri hep siyaset ve din. Siyaset ve din yanlış demiyorum ama ülke gündemin olması beni irite ediyor.
    Bu yüzden çocuklarıma bile hiç bir siyasi haber bilgi vermiyorum. Bırak onlar Aziz Sancar'ın dediği gibi siyasetten uzak bihaber yaşasınlar zararları olmaz.
    Çünkü bizim gibi ülkelerde siyaset ve din, toplumları dizayn etmke ayrıştırmak yada toplamak için kullanıyyor. Bu tamamen yanlış bir şey bence.

Toplumlar ortak paydalar, ortak çalışma alanları bir arada tutar. En büyük örneği de göçmenlerden oluşmuş ABD.

Benim kişisel uyarım buna yönelikti çünkü ben de her forumu açtığımda karşıma çıkan ilk haberlerden etkilendim ve siyasi yorumlarda bulundum. Gerçi sonra bu yaptıklarımdan ben de utandım. Gereği yoktu. Her siyasi fikir bir ötekini mağlup etme üzerine kurulu olduğundan bunun sonu yok.

O yüzden 12 yıldır üye olduğum forumun böyle değişmesi beni üzdü biraz ama değişen belki de insanlarımızın tutumları idi.

Neden yazıyorum ki bunları, her geçen gün bu toplum beni umutsuzluğa sürüklüyor. Sanırım yakında bu ülkeden gideceğim.

• Vaz V kullanıcısına yanıt
    Lütfen google maps'si aç ve ülkere yakından bak. Nerde siyaset ve din ve mezhep orda hep gerilik, münakaşa ve sorunlar. Nerde insanlar siyaseti aşmışlar ve birlik olacak farklı konular üzerinde odaklanmışlar orada ekonomi de düzgün insan hakları da hayvan hakları da. Çünkü siyaset artık din gibi, futbol fanatizmi gibi bir hal almış ülkemiz insanında. Bu durumda, siyasi oy kazancı, ruhsal kazanca, kaybı da ruhsal kayba neden olmuş.

Bu toplumun ve insanın kendisine ters bir durum görünen o.

Bu forum siyasi bir forum olsa böyle bir arzum olmazdı elbette. Ama ille de siyasi bir foruma çevirmekse niyetiniz benim de diyecek bir şeyim yok artık.
  • Eskiden siyaset konusu yasaktı.Bence o zamanlar daha iyiydi. Artık foruma girmek istemiyorum. Ana sayfa siyasetten geçilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.