Yahu bu kadar fazla ttnet kullanan olmasi garip bir durum diger iss ler daha uygun kampanyalar yapiyor, gecsenize onlara. sonucta ayni altyapi , ayni hizi ve hizmeti alirsiniz. hatta ben onceden ttnet abonesiydim simdi smile ile daha az kopma yasiyorum. bu sekilde daha az fatura odersiniz , arap telekoma da daha az kazandirirsiniz. hele uydunet ve fiber imkani olup hala ttnet kullananlara hic anlam veremiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: umtyilmz Yahu bu kadar fazla ttnet kullanan olmasi garip bir durum diger iss ler daha uygun kampanyalar yapiyor, gecsenize onlara. sonucta ayni altyapi , ayni hizi ve hizmeti alirsiniz. hatta ben onceden ttnet abonesiydim simdi smile ile daha az kopma yasiyorum. bu sekilde daha az fatura odersiniz , arap telekoma da daha az kazandirirsiniz. hele uydunet ve fiber imkani olup hala ttnet kullananlara hic anlam veremiyorum. bana vodafone bile yetiyor evde hemde aylık 8tl. Zaten evde video , program indirme gibi işlerim olmuyor bu tür işleri işteki internetten yapıyorum
TTnet (Elim mahkum) Bir süredir Azerbaycan dayım ve bir çok şeyin Türkiye den pahalı olmasına rağmen adsl Türkiye ile aynı fiyata veriyor. Mesela 2 MB 50 lira ve kota olayıda yok.