Şimdi Ara

Donanimhaber in sevmediğim yönleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz burada donanimhaberin sevmediğimiz yönlerini belirtirsek DH içinde bizim içinde faydalı olacağına inanıyorum.

Ben 8.9 ekranlı Netbook kullanıyorum gerçi bu söylediklerim masaüstü içinde geçerli.

site zaten tamamen reklam sitesi oldu. Bir sayfa actıgınızda 4---5 tane RESİMLİ reklam abartmıyorum 8 tane konu halinde reklam 4 tane de üst konu var yani biz küçük ekranlı bir bilgisayarda neden hep reklamlardan dolayı zorluk yaşıyoruz?

ŞİMDİ ÇOĞU KİŞİ BEĞENMİYORSAN GİRME diyecek ama ben DH yi seviyorum ve daha iyi olmasını istiyorum

sizde site ile ilgili isteklerinizi burada belirtirseniz daha yararlı olacağına inanıyorum.

• Gayet güzel bir site .. Dalında en iyisi. Sevmeyen zaten gitsin reklamdan açılmayan sitelere.
  • Türkiye'nin en iyi forumuna girme o zaman 2 milyon üyeleri var adamlar akıyor

Herkesin 20şer fakesi olsa
  • Uzun zamandır takıldığım en iyi sitelerden biri hele yazın tadından yenmiyor.. Ama hesabımla ilgili bi sorunum var adminlerden cevap alamıyorum, kimse mesaj atmalıyım bana yardım etmesi için? Bildiğiniz en yardım sever admin kim?
  • abi o kdr üyesi var.adamlarda biryerden kazansın heralde..
  • bu reklamlarda birşey yok gayet normal bence
    ama girişte 10 sn reklam muabbeti cok can sıkıyor illa tıklayıp geçmemiz gerekecek.
    zekirdek forum a uyemisiniz bilmem ama profil reklamcıları cok gıcık :)
  • ama sayfayı biraz daha düzenli yapabilirler sağda zaten reklam var en üste neden koyuyorlar

sol tarafa da sağdaki gibi reklam koysalar ortada da var zaten daha mantıklı olmazmı?

yazılar tam ortada olur.
  • daha küçük ekranlı dizüstü bulamadın mı
  • Gelin şöyle yapalım Reklamları kaldıralım ama Site yöneticesine aylık parasını siz verin
  • şu mesaj sınırı yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: remus

daha küçük ekranlı dizüstü bulamadın mı

Bu netbook taşınabilirlik açısından cok iyi
    Birde konu hakkında yukarıdaki arkadaşlardan sadece biri beni anladı

nick:dunkoff evet oda çok can sıkıcı bari 2 Dk olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirtil354 -- 16 Mart 2009; 22:50:55 >
  • adult reklam çıkmıyo ona dua et
  • Reklamdan para kazanılıyor ama

Madem o kadar çok seviyorsunuz forumu her girişinizde tıklayın 1 kere.
  • Ben artık hep tıklıyorum DH kazansın :)
  • su yakmıyo
  •  Donanimhaber in sevmediğim yönleri

Donanimhaber in sevmediğim yönleri

sen dua et böyle bişey cikmiyo sagdan soldan

ve benzer bi konu

http://forum.donanimhaber.com/m_29701206/mpage_1/key_//tm.htm#29701206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 16 Mart 2009; 23:05:28 >

• Opera var bende arkadaşlar çıkmıyor birşey rahatım hemde hızlı.
    Seviyorum abi bu forumu moralim çok bozuk olduğunda bile gülerim güldürüyorlar her insan tipi var heleki cevaplar ve smileyler çok uyumlu yapıyorlar ünlü laflarıda meşhur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.