Şimdi Ara

Donanımhaber'in tadı kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki seviyesiz üyeler yüzünden, belki yöneticilerin sıkı yönetimi yüzünden, belki yöneticilerin saçmalıkları yüzünden, belki de bizim saçmalıklarımız yüzünden... Sonuçta değişen birşey yok aynı tas aynı hamam artık girmeyeceğim bu foruma hepinize veda etmek istedim.

• Ha birşeyi unutmuşum belki de o saçma sapan para hırsı yüzünden yapılan reklamlar!!! Benim asıl nedenim bu diğer forumlardan hiçbir farkı bile kalmadı f-r-m-t-r kadar değeri bile yok artık bu forumun benim için ve pek çok kişi içinde öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araXis17 -- 1 Nisan 2010; 18:13:53 >
  • Kaçar hocam niye kaçmasın.Bir konuda millet aferin diyip duruyordu birine.A-ferin ilacının resmini koydum diye ban yedim.Ben başka bir şey demiyorum.Umarım düzeliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss
    Haklısın aslında bu paragözlük nerden kaynaklanıyor anlamadım adamlarda en son teknoloji ürünleri çıktığı gibi geliyor

O reklamlar olmasa şuan hangi forumda takılıyordun acaba .
  • bence bazı üyelerin seviyesizlikleri ve yöneticilerin sert davranması bu forumu etkiliyor ama bu foruma girenlerin de rağbet ettiği konular malum konular yardım amaçlı kaç konu açtım birinde de adamakıllı bir cevap alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonCorleone^^

quote:

Haklısın aslında bu paragözlük nerden kaynaklanıyor anlamadım adamlarda en son teknoloji ürünleri çıktığı gibi geliyor

Şaka mısın? Donanımhaber'deki reklamlardan bahsediyoruz.
  • Aynen çok sıkı kurallar var ve her üyeliğimi girişimde acaba yine mi banladılar diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: araXis17

quote:

quote:

Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte o reklamlar olmasa dh şuan varmıydı acaba .
  • Heleki futbol bölümündeki yöneticiler birşey yazmaya gelmiyor adama illahllah çektiriyolar
  • Forum için bir getirisi yok bir host, bir domainde iş görür bi'insan paragöz olmasın işte
  • Ne olursa olsun,hatalarıyla,artılarıyla;Donanimhaber kadar akıcı,doğal ve homojen bir forumun eşi Türkiye sınırlarında yok.
  • En iyisi Mer-Linin Kaza-nina yönelmek
  • N'olur gitme.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: araXis17

quote:

quote:

Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte o reklamlar olmasa dh şuan varmıydı acaba .

bundan 2 3 ay önce 1 tane bile reklam yoktu

• Rahatla 'Kangal alır' bile diyemiyoruz
  • Bence de tadı kaçtı herkes banlanıyor ben bile uyarı puanı almışım düşünün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B
    Bence de tadı kaçtı herkes banlanıyor ben bile uyarı puanı almışım düşünün artık

Sen kimsin?
  • dh böyle güzel
  • Ben bile derken yani neden uyarı puanı aldığımı anlayamadım ilginç ne küfür ne başka şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

Bence de tadı kaçtı herkes banlanıyor ben bile uyarı puanı almışım düşünün artık

Pardon abi yanlışlıkla oldu. Bir daha seni banlamıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.