Şimdi Ara

Donanımhaber Playstation E-spor takımını kuruyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben inanıyorum ki biz donanımhaber ailesi olarak Playstation bölümü olarak aramızda sağlam gamerlar bulundurmaktayız bunda hiç şüphe yok bunların kimileri bilinen arkadaşlar kimileri ise henüz keşfedilmemiş aramızda belkide gizli kalmış olan arkadaşlarımız eğer gün gelir ülkede uluslararası FPS üzeri PlayStation e-spor turnuvaları felan başlarsa bizde şimdiden buna hazır olmalıyız neden olmasın bizde yapabiliriz bizde başarabiliriz aramızdan en iyilerini en yeteneklilerini seçerek forumun PlayStation FPS üzeri e-spor takımını şimdiden kurmalıyız diye düşünüyorum bence geç bile kaldık bu forumdan en baba e-spor takımı çıkacağına ben inanıyorum bunun temellerini atmak için neden hala bekliyoruz? tamam şuan belki durum bu işlere musait olmayabilir ama ileride olmayacağıda kesin değil ben derim ki gelin forumun e-spor oyuncularını şimdiden belirleyelim arkadaşlar. Bu forumun e-spor takımı çıkartması için şuan forumda sadece ben uğraşıyorum ve sadece ben çabalıyorum ama eminim birgün bu hayal gerçek olacak Donanımhaber E-spor takımımız nice şampiyonluklar yaşayacak. DH yönetim peki sen ne diyorsun bu işe ? Forum olarak altyapı desen var oyuncu desen var seninde adın var şanın var bu organizasyonu başlatabilecek ve yönetebilecek gücünde var. @Step-Speed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Haziran 2019; 15:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip&Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirBayR -- 24 Haziran 2019; 8:5:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçek E-spor takımından bahsediyorsan kolay değil. Bi kere sermaye lazım. Gaming house lazım. İl dışında oyuncularını getirtcek, maaş, yemek, ev kiralayacaksın onlara. Sen amatör takım kurmaktan bahsediyorsun yani klan gibi birşey.
  • up
  • Gaming hause gerek yok şimdilik herkes evinden de çalışır şimdiden sadece ekip belirlesin dediğin gibi şimdilik clanı bir kuralım gerisi illaki gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 24 Haziran 2019; 14:49:50 >
  • Gelin clanı kuralım arkadaşlar, illa gaming house açalım demiyorum size. bu call of Duty de hangi clanlar fame mesela? FAZE Clan. ben inanıyorum ki bu donanımhaber ps bölümünde takılanların içinden en iyileri bunlara karşı maç yapsa FAZE clanı diye geçinen laleleri bile perişan edecek Gamer lar çıkar aramızda. gerekirse maç teklifi yollarız kendilerine clanı bir kurarsak eğer bu imkansız değil sadece en iyilerimizi seçip fame kaç tane clan varsa piyasada alayına maç teklifi yollarız illaki birileri kabul eder bizde çıkarız o maça yeterki bir organize olalım gerekirse forumdonanimhaber e de bu şekilde kendimizi kanıtlarız. bunu dahi yapmaya gayretiniz çabanız veya isteğiniz yoksa ben daha size birşey demiyorum Playstation bölümü. neymiş bu gaming house? internet üzeride organize oluruz biz :)

DH Clan üyelerini seçmeye başlayalım ozaman
    Clan a katılım için FPS oyunlarında en iyi performans sergilediğiniz videoları buraya ekleyerek clana katılma fırsatı yakalayın clana oyuncu alım sayısı max 5 kişidir + 3 oyuncu da yedek olarak clana kabul edilecektir paylaşılan videolarda ki en iyi gameplay performansı sergileyen gamer lar forumca belirlenip Clan ekibi en iyilerden seçilerek kurulacaktır. Ozaman video atış serbesttir video paylaşım sayılarınızda sınır yoktur fakat Her attığınız post ta 3 er adet olmak üzere video paylaşım hakkınız vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Haziran 2019; 16:46:12 >

• Clana katılmak istiyorum herkese başarılar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Haziran 2019; 14:20:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine şovunu yapmak için mi açtın başlığı?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Show mu? :) Kardeş küfür etsen bu kadar zoruma gitmezdi biz burada bir amaç uğruna iş yapıyoruz bir organizasyon başlatıyoruz şuan show peşinde değiliz show u Clan kurulduğunda yapacaz şimdilik forumca DH clanını hak eden adamları belirleyeceğiz sen istersen bunu show olarak gör veya algıla sıkıntı değil veya başka türlü en iyilerden DH clanı nasıl kurulur? eğer varsa bir bildiğin bir taktiğin çekinme paylaş bizimle o şekilde kuralım DH clanını sen ve senin gibi düşünen arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum çünkü bunu bana daha öncede yaptınız bu şekilde açtığım konuları baltalamaya çalıştınız YouTube abone kasmaya çalışıyor dediniz amacı izlenme arttırma diyen oldu çoğunuz isimlerinizi vermeyeceğim gerek duymuyorum isteyen forum geçmişlerindeki adımca atılan her postlara açılan her konulara bakarak görebilir kimler karşı çıkmış veya baltalamış benim amacım eğer YouTube kanalımdaki videoların izlenme sayısını artırmak olsaydı buradan gelecek olan en fazla video başına 50 izlenme olur oda beni ne yükseltir veya zirveye çıkartır nede şaha kaldırır veya popüler biri yapar tatmin eder idi. benim amacım asla o olmamıştır aslında bir bakıma da amacım o ama bu şekilde değil belkide clanı kurup clana girebilme şansını yakalayabilirsem clanca kendimizi herkese kanıtlayıp kazandığımız başarılar ile birlikte ilerde Clan ve Clan üyelerinin her gameplay videosu YouTube da en az belkide 500k izlenilecek buradan sen ve senin gibi düşünen arkadaşlara duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Haziran 2019; 16:2:47 >

• Rahat ol hacı takılıyorum, boşuna bu kadar yazmışsın.
    Iyi bir multiplayer oyuncusu olsaydım katılırdım bende oluşuma. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Rahat ol hacı takılıyorum, boşuna bu kadar yazmışsın.
    Iyi bir multiplayer oyuncusu olsaydım katılırdım bende oluşuma. Başarılar.
    Kusura bakma o mesaj ozaman üstüne alma sana değilde bu tip düşünen kişilere gelsin ozaman o post bir önceki bu tür açtığım konularım hep baltalandı bazı kesimlerce desteklenmedi prim yapmaya çalışıyor dediler ölmeden kaç adam vurabilirsin challenge ı başlatmak istedik video yayınladık egoistsin dediler Clan kuralım dedik bu yanlız birlikte oynayacak arkadaş bile bulamıyor dediler de dediler ama bu sefer olmayacak bu tarz adamlar bizi yıldıramaz.

Evet kendine güvenenler videoları bekliyoruz.
    şimdilik belkide championships lere felana filana gaming's house lara giremeyiz veya sahip olamayız ama elimizde bir takım olmuş olur dh nin en iyilerden oluşmuş bir takım rakip elit takıma karşı oynama fırsatımız ve kazanma başarma oranımız da olur bu bile bize yeter şimdilik fame clanlara karşı maç teklifi götürüp onlara karşı oynayabilecek gamer ne duruyorsun? Performansını göster elalem Gamer görsünde clana layık olduğu kanıtla. Başarılar diliyorum tekrar şimdiden katılan herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Haziran 2019; 17:16:34 >

• Başarılar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Başarılar dilerim
    Eyvallah Ziver hacım umarım DH Call of Duty clanını kurarız malum yeni modern warfare de yolda oyun çıkmadan clanı kurabilirsek en iyilere karşı maçlar oynar yavaş yavaş adımızı duyururuz piyasaya önemli olan PlayStation bölümündeki oyuncuların bunu istemesi Clan kurulmazsa da sağlık olsun.. yinede zamanı geldiğinde birileri çıkıp donanımhaber in neden clanı yok felan derlerse zamanında TolgaTanyeli diye biri vardı o çok uğraştı ama yapamadı diyerek birileri kulağımızı çınlatsada olur sağlık olsun ben sonuçta uğraştım çaba gösterdim ama olmadı demek ki burada bu tarz organize mevzuları yapmak isteyen gamerlar bulunmuyormuş yapacak birşey yok bizde yolumuza tek devam edip yaptığımız başarılar ile herhangi bir e-spor takımına adımızı yazdırma menziline doğru adımlarımızı atmaya devam ederiz donanımhaber li veya donanımhaber siz ben bu menzile tek başıma da olsa yürüyeceğim ben istedim donanımhaber ile olsun ama kimse pek oralı bile olmadı neyse sağlık olsun tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Haziran 2019; 20:51:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.