Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

quote:

Yarın statik sınavım var, son sınav.ilk sınavlarım 33-25.napiyim, çalışıyım mı.geçer miyim sizce

hoca kim?

Faruk Yukseler.

Valla tanımıyorum ama statikte genelde 35-40la geçilir, yani senin 50 alman, yani 2 soru yapman lazım

Bu soruyu sorduğuna göre hiç çalışmadığını varsayıyorum

6 konu ve 4 soru var, senin 2 soru tutturman lazım, şansını denemeye değer, ben olsam çalışırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın statik sınavım var, son sınav.ilk sınavlarım 33-25.napiyim, çalışıyım mı.geçer miyim sizce

hoca kim?

Faruk Yukseler.

Valla tanımıyorum ama statikte genelde 35-40la geçilir, yani senin 50 alman, yani 2 soru yapman lazım

Bu soruyu sorduğuna göre hiç çalışmadığını varsayıyorum

6 konu ve 4 soru var, senin 2 soru tutturman lazım, şansını denemeye değer, ben olsam çalışırdım

Aksam calisirken inceden bi mide bulantisi geldi.baktim dayanamiyorum acilin yolunu tuttum.bi igne yaptilar bana, kafam bir milyon.ne o sinava gidebilirim daha ne de o dersi gecebilirim.muhtemelen okulu uzattim..herseye ragmen saglik olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aksam calisirken inceden bi mide bulantisi geldi.baktim dayanamiyorum acilin yolunu tuttum.bi igne yaptilar bana, kafam bir milyon.ne o sinava gidebilirim daha ne de o dersi gecebilirim.muhtemelen okulu uzattim..herseye ragmen saglik olsun

geçmiş olsun
  • iibf de okuyan varmı acaba ?
  • kontrol ve otomasyon hakkında fikri olan
  • Önceki dönemlerde yaz okulundan ders almış olan biri pm atabilir mi ?
  • Arkadaşlar ben İnşaat müh istiyodum ama malum sıralamalar yüzünden olmayacak gibi 1 sene daha hazırlanmak istemiyorum bu sınava

Çevre müh (İÖ)'den kurumiçi yatay geçişle İnşaat müh. geçme şansı var mıdır ?

Öss puanı dikkate çok alınıyormu ?

Bu yatay geçiş sanıldığı kadar kolaymıdır yoksa düzenli çalışıldığında olucak şeymidir tekrar öss stresi çekmek istemiyorum
    tanıdıklarınız varsa geçen bilgi verirseniz sevinirim
  • Elektrik mühendisliği hakkında ve genel olarak okulla alakalı bilgi istiyorum çekinmeyin anlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

Arkadaşlar ben İnşaat müh istiyodum ama malum sıralamalar yüzünden olmayacak gibi 1 sene daha hazırlanmak istemiyorum bu sınava

Çevre müh (İÖ)'den kurumiçi yatay geçişle İnşaat müh. geçme şansı var mıdır ?

Öss puanı dikkate çok alınıyormu ?

Bu yatay geçiş sanıldığı kadar kolaymıdır yoksa düzenli çalışıldığında olucak şeymidir tekrar öss stresi çekmek istemiyorum
    tanıdıklarınız varsa geçen bilgi verirseniz sevinirim

2.öğretim de olsa eğer tutabiliyorsa inşaat tavsiye ederim.okulda işleyişler farklı biraz.özellikle servis dersleri sebebiyle notları hedeflediğin kadar yüksek tutamayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

Elektrik mühendisliği hakkında ve genel olarak okulla alakalı bilgi istiyorum çekinmeyin anlatın

Elektrik mühendisligi son anda vazgeçtiğim bir bölümdür.Açıkçası inşaat bana daha cazip geldi.Elektrik bana biraz uzak bir alandı açıkçası, şu an inşaatta fazlasıyla mutluyum.kız konusunda ciddi bir sıkıntı var, ama elektrik bizden daha beter gördüğüm kadarıyla

Okulu öyle fazla övüp göklere çıkaramam ama kötü olduğunu da söyleyemem.anladın sen beni, 10 üzerinden 6,5-7 diye puanlandırıyorum ben.

• LYS ye giren arkadaşlarımızı METALÜRJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİNE bekleriz
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 28 Haziran 2012; 21:53:10 >
  • hepsi erkek beyler eklemeyin
  • Yaz okuluna fen fakültesine misafir öğrenci olarak geleceğim başka üniversiteden de sanırım kampüs davutpaşadaymış.5 hafta kalabileceğim yurt var mı yakınlarında bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Yaz okuluna fen fakültesine misafir öğrenci olarak geleceğim başka üniversiteden de sanırım kampüs davutpaşadaymış.5 hafta kalabileceğim yurt var mı yakınlarında bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Dediğiniz gibi Davutpaşa'da okulun içerisinde yurt var ama kalıp kalamayacağınız hakkında bir bilgim yok. Telefon edip sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eendless

Dediğiniz gibi Davutpaşa'da okulun içerisinde yurt var ama kalıp kalamayacağınız hakkında bir bilgim yok. Telefon edip sorabilirsiniz.

bildiğim kadarıyla çağdaş yaşamın özel kız yurdu var davutpaşa kampüsünde erkek yurdu da var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Yaz okuluna fen fakültesine misafir öğrenci olarak geleceğim başka üniversiteden de sanırım kampüs davutpaşadaymış.5 hafta kalabileceğim yurt var mı yakınlarında bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
    İkisi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eendless -- 30 Haziran 2012; 8:20:50 >
  • davutpaşadaki fatih sultan mehmet yurdunu arayıp sordum yazın kapalılarmış misafir kabul etmiyorlarmış çok yakın okula olsa iyi olacaktı.. genelde yaz okulunda hangi yurtta kalıyor davutpaşadakiler bilgisi olan var mı?
  • İktisat bölümünde olan var mı Egitimi acısından bilgi alacaktım

• up
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.