Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

beyler matematik bölümü okuyan arkadaş var mı ?

Bölüm hakkında yardımcı olamam ama kampüs hakkında sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

dersleri falan soracaktım aslında da sizde böyle bi link var mı her türlü ortalamalara falan bakabileceğim ? mesela itü başlığında bi arkadaşla konuştuk bana bir link verdi ordan yatay geçiş ortalamaları falan vardı, dersleri falan görebiliyorduk öyle bir şey lazım. Bir de hazırlık kampüsü hangisi hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

Bölüm hakkında yardımcı olamam ama kampüs hakkında sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

dersleri falan soracaktım aslında da sizde böyle bi link var mı her türlü ortalamalara falan bakabileceğim ? mesela itü başlığında bi arkadaşla konuştuk bana bir link verdi ordan yatay geçiş ortalamaları falan vardı, dersleri falan görebiliyorduk öyle bir şey lazım. Bir de hazırlık kampüsü hangisi hocam ?

Ben Harita Mühendisliği'nde okuyorum ve her işimizi kendi Google ve Moodle grubumuzdan hallettiğimizden hiç diğer bölüm siteleriyle ilgilenmedim. O yüzden yardımcı olamayacağım maalesef.

Matematik Bölümü ve Hazırlık (Yabancı Diller Yüksekokulu), 2si de aynı kampüste, Davutpaşa'da.

• yıldız kampüsünde bir şey kalmadı galiba hocam hazırlık ordadır bir sene bari ortam falan takılırım dedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Harita Mühendisliği'nde okuyorum ve her işimizi kendi Google ve Moodle grubumuzdan hallettiğimizden hiç diğer bölüm siteleriyle ilgilenmedim. O yüzden yardımcı olamayacağım maalesef.

Matematik Bölümü ve Hazırlık (Yabancı Diller Yüksekokulu), 2si de aynı kampüste, Davutpaşa'da.

harita mühendisliği kaçıncı sınıftasın? bende aynı bölümdeyim ikinci öğretim, 3e geçtim fakat repeat var önümüzdeki dönem

• quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Tanıtım günleri ne zaman başlar 17'sinde İstanbul'a geliyorum bilgisayar müh. için sunum ya da hocalarla öğrencilerle görüşme imkanı var mı?

Hocalar sürekli okulda lakin görüşme imkanın olmayabilir, biz bile zor görüşüyoruz hocalarla :) (Bilgisayar Müh. için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Tanıtım günleri ne zaman başlar 17'sinde İstanbul'a geliyorum bilgisayar müh. için sunum ya da hocalarla öğrencilerle görüşme imkanı var mı?

Hocalar sürekli okulda lakin görüşme imkanın olmayabilir, biz bile zor görüşüyoruz hocalarla :) (Bilgisayar Müh. için konuşuyorum)

Dün gittim fakültenin içinde dolaştım sınıflara lablara baktım hakkaten bina hapishaneye benzemiş :) ama düzenli olmuş fena değil. Hazır bulmuşken sorayım bölümünden üniversitenden memnun musun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Dün gittim fakültenin içinde dolaştım sınıflara lablara baktım hakkaten bina hapishaneye benzemiş :) ama düzenli olmuş fena değil. Hazır bulmuşken sorayım bölümünden üniversitenden memnun musun?

Memnunum tabiki. İmkanlarımız iyi, hocalar iyi. Daha ne olsun.

• Bende yıldız teknik bilgisayardayım yığınsaldan falan bakındım bir sürpriz olmazsa yada o tercihe kadar meslek fikrimi değişmezsem ordayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exam05

Bende yıldız teknik bilgisayardayım yığınsaldan falan bakındım bir sürpriz olmazsa yada o tercihe kadar meslek fikrimi değişmezsem ordayım.

burası olursa buluşuruz
  • İktisat ta olan var mı iö de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralar canlanır
  • Kimya Meatalurji fakültesine yatay geçiş başvurusunda bulunmuştum sonuçlar hala açıklanmadı?
  • Yıldız tekinke gidicem galiba ya makine ya endüstri iö olucak gibi tecrübelilerden bilgi bekliyorum çok çok az bilgi sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Yıldız tekinke gidicem galiba ya makine ya endüstri iö olucak gibi tecrübelilerden bilgi bekliyorum çok çok az bilgi sahibiyim

Endüstri mühendisiği için daha üst seviye ünilerde okumak gerektiği kanısındayım.YTÜ endüstri tavsiye etmiyorum o yüzden.makine olabilir, inşaat da düşünüebilirsin.
  • 2 sene önce Metalurji Malzeme Müh. 51 binle almış geçen sene 56 binle almış benim sıralamam 59 bin gelme ihtimali nedir ?
  • Bende ytü endüstri iö dusunuom bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Yıldız tekinke gidicem galiba ya makine ya endüstri iö olucak gibi tecrübelilerden bilgi bekliyorum çok çok az bilgi sahibiyim

Endüstri boğaziçi itü olmuyorsa, istanbulda seçebileceğin özel olmayan en iyi tercih
    Endüstri müh için meslekte 2 şey önemli, yaptığın etkinlik(sertifikalı eğitimler falan), yabancı dil
    Dili kendi çabanla öğreneceksin, eğitimler açısından ise yıldızın diğer üniversitelerden eksiği yoktur fazlası vardır.
    Oditoryumda her hafta 1 etkinlik olur. Estiem sürekli etkinlik yapar.
    Yani kendini geliştirmeyen adama yıldız diploması iş buldurmaz ama kendini geliştiren adam da ah keşke başka üni olsaymış imkanlar fazla olurmuş diyemez
  • Kontrol Ve Otomasyon Mühendisliği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen pm atsın, ilgilenilir.
  • Yıldzı makine nasıldır beyler? Yıldız makine ya da ege bilgisayar arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jag1903

2 sene önce Metalurji Malzeme Müh. 51 binle almış geçen sene 56 binle almış benim sıralamam 59 bin gelme ihtimali nedir ?

Fikri olan ?

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.