Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jag1903

quote:

2 sene önce Metalurji Malzeme Müh. 51 binle almış geçen sene 56 binle almış benim sıralamam 59 bin gelme ihtimali nedir ?

Fikri olan ?

%80 gelir.Her sene kontenjan artışı vs oluyor bildiğin gibi, genelde bölümler %10 aşağı kayıyor.fakat bazen talep yükselen bölümler sıralamasını koruyor.geçen sene itü ve ytü inşaatta fazla bir kayma olmadı önceki seneye göre.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

quote:

2 sene önce Metalurji Malzeme Müh. 51 binle almış geçen sene 56 binle almış benim sıralamam 59 bin gelme ihtimali nedir ?

Fikri olan ?

%80 gelir.Her sene kontenjan artışı vs oluyor bildiğin gibi, genelde bölümler %10 aşağı kayıyor.fakat bazen talep yükselen bölümler sıralamasını koruyor.geçen sene itü ve ytü inşaatta fazla bir kayma olmadı önceki seneye göre.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Çok teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ben bu yıl sınava girdim ve 26 500 sıralama geldi YTÜ ni istiyorum ama açıkcası hangi bölüme gidim kararsızım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Merhaba ben bu yıl sınava girdim ve 26 500 sıralama geldi YTÜ ni istiyorum ama açıkcası hangi bölüme gidim kararsızım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Elektrik müh. olabilir, eğer sıralaması düşerse inşaat 1.öğretim olabilir ya da inşaat 2.öğretime kesin girersin.biraz ilgi alanlarını ve becerilerini düşün, hatta bu dallardan biriyle ilgisi varsa baba mesleğini bile hesaba kat.cevap kendiliğinden çıkacaktır zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Merhaba ben bu yıl sınava girdim ve 26 500 sıralama geldi YTÜ ni istiyorum ama açıkcası hangi bölüme gidim kararsızım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Elektrik müh. olabilir, eğer sıralaması düşerse inşaat 1.öğretim olabilir ya da inşaat 2.öğretime kesin girersin.biraz ilgi alanlarını ve becerilerini düşün, hatta bu dallardan biriyle ilgisi varsa baba mesleğini bile hesaba kat.cevap kendiliğinden çıkacaktır zaten:)

Teşekkürler :) Elekrtik müh. kafama yattı birazda araştırma yaptım pazartesi rehber hocamlada görüşim bir aksilik olmazsa yıldız elektriği yazacam

• selamlar.. YTÜ iktisat düşünüyorum. Ne dersiniz ? İÜ yada MÜ den farkı var mıdır ? iyi midir ortam felan
  • yıldız makine hakkındı bilgi alabilirmiyim
  • bilgisayar bölümü hakkında bilgi verebilck var mı detaylı ? derslikler dersler hocalar imkanlar kampüs nasıl sitesinden baktım ama tam olarak açıklamıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kimya Meatalurji fakültesine yatay geçiş başvurusunda bulunmuştum sonuçlar hala açıklanmadı?

http://www.kim.yildiz.edu.tr/duyurular.php?id=99
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomeceer

bilgisayar bölümü hakkında bilgi verebilck var mı detaylı ? derslikler dersler hocalar imkanlar kampüs nasıl sitesinden baktım ama tam olarak açıklamıyor ..

Bende merak ediyorum. İTÜ makine yıldız bilgisayar , galatasaray bilgisayar arasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exam05

quote:

bilgisayar bölümü hakkında bilgi verebilck var mı detaylı ? derslikler dersler hocalar imkanlar kampüs nasıl sitesinden baktım ama tam olarak açıklamıyor ..

Bende merak ediyorum. İTÜ makine yıldız bilgisayar , galatasaray bilgisayar arasındayım.

mühendis olmak istiyorsan itü makine,ortam istiyorsan gs bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

quote:

quote:

seçeneklerde yıldız yok sanırım :). Bilgisayarı daha çok istiyorum. Üniversite mi meslek mi konusuna takılıyorum ama meslek diyeceğim sanırım ve İTÜ bilgisayar gelmiyor malesef diğerlerine bakınıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

seçeneklerde yıldız yok sanırım :). Bilgisayarı daha çok istiyorum. Üniversite mi meslek mi konusuna takılıyorum ama meslek diyeceğim sanırım ve İTÜ bilgisayar gelmiyor malesef diğerlerine bakınıyorum.

Bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan o zaman buradan bir kaç arkadaş bilgi verirse yıldızdaki bilgisayar mühendisliği hakkında daha faydalı olur.Önemli olan istediğin bölümü okumak bence okul ondan sonra geliyor ki gs bilgisayarın da yıldızdan iyi eğitim verdiğini zannetmiyorum pek ben sadece ortam açısından değerlendirdim :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin ha üniversite seçmek gibi bir hataya düşme, bak benim evim ITU ye 5 dk mesafede.ben orada imalat mühendisliği okuyabilecegim puanla YTU de inşaat mühendisliği okuyorum.üstelik YTU evime 1 saat uzakta.eğer bölüm kafana sarmazsa tekrardan uğraşıp hazırlanman lazım, o da 1-2 seneni alacak hiç yoktan.üstelik hergün eğitim sistemi değişiyor.seneye ne olacağı belli bile değil.ama okudugun bölümü seversen ha ITU de ha YTU de okumussun, çok.farketmeyecek.sonuçta ikisi de istanbulda olan teknik üniversiteler, biri kıl payı diğerinden önde.fark bu kadar.adam gibi calisirsan ikisinden de düzgün bir mühendis olarak mezun olursun, eğer calismazsan ikisinden de vasıfsız bir mühendis olarak mezun olursun.

• Merhaba arkadaşlar artık ben de ytü'lüyüm:) koü elektrkten 2.sınıfa yatay geçiş yaptım.doğrumu yaptım bilmiyorum çünkü bu donen koude kalsam 3ders alcaktım sadece(deniz harpten ayrldigm icın muaf derslerim var).yıldızda sımdı derslerimi saymıcaklar korkum var.ders saydırma konusunun incelıklerı hakkında bilgi verirseniz sevinirm.ayrıca kalcak yer sorunu var.kyk dan yurt cıkcagnı dusunmuyorum,kalcak yer,ev tutulcak mekanlar konusunda bilgi verirseniz sevinirım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

selamlar.. YTÜ iktisat düşünüyorum. Ne dersiniz ? İÜ yada MÜ den farkı var mıdır ? iyi midir ortam felan

• quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Merhaba arkadaşlar artık ben de ytü'lüyüm:) koü elektrkten 2.sınıfa yatay geçiş yaptım.doğrumu yaptım bilmiyorum çünkü bu donen koude kalsam 3ders alcaktım sadece(deniz harpten ayrldigm icın muaf derslerim var).yıldızda sımdı derslerimi saymıcaklar korkum var.ders saydırma konusunun incelıklerı hakkında bilgi verirseniz sevinirm.ayrıca kalcak yer sorunu var.kyk dan yurt cıkcagnı dusunmuyorum,kalcak yer,ev tutulcak mekanlar konusunda bilgi verirseniz sevinirım...

?

• quote:

belki kıl payı kaçırabilirsin, metalürji ve malzeme ile sorun varsa alabilirim :)
  • Beyler
    Yıldız teknik iktisat tutma şansı %50 ama
    Ikinci öğretim kesin geliyor , Ikınci öğretim iktisat hakkında bilgi verebilir misiniz ? Gerçekten çok önemli , okulu aradım fakat sekreter pek anlamıyor gibiydi , dersleri sabaha alıp alamayacağımı sordum olamaz oyle bisey dedi fakat bazı yerlerde okudugumda alabilirsin yazılmıştı aydınlatırsanız cok memnun olurum .
  • ytü bilgisayar mühendisliği okuyup iş bulma olanağı nasıldır
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.