Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

quote:

Orijinalden alıntı: felicitaaaa

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

YTÜ'de İngilizce sınavı çok mu zor oluyor ve geçemeyince illa hazırlık okumak mı gerekiyor?
    Bunu sormanın yeri burası mı ama nerden soracağımı bilemedim. Benim İngilizcem yok denecek kadar az da. Eğer yerleşirsem diye soruyorum.
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

zor değil, anadolu lisesi ingilizce sınavlarının daha fazla sayfa olanını düşün, geçen sene iys ye girdiğimde fazla bir çalışma yapmadan 75 alarak geçtim(60 geçme notu - en yüksek 81 alan vardı) ancak temelim de vardı benim ancak hazırlık eğitimi hakkında bir fikrim yok,ancak aldığım ingilizce dersleri oldukça basitti ingilizceme pek bir şey katmadı diyebilirim(ileri ingilizce dersi)

İngilizcem hiç yok değil ama temelim sağlam değil. Anadolu lisesi mezunu olmadığım için pek iyi bi eğitim aldığım söylenemez. Hatta son sene hiç İngilizce dersi görmedim. Peki sınav hangi tarihlerde oluyor hemen hemen Eylül gibi mi? Sağlam bi İngilizce kitabı ve sözlükle halledilebilir mi ki o sorular:/ Yerleşmeden düşünmek anlamsız tabii ki ama yerleşeceğimi düşünüyorum büyük ihtimal geçen seneki sıralamaya göre. Belli olmaz tabii yine de ama çalışmakla da bi şey kaybetmem sonuçta..

çıkmış soruları al,bilmediğin kelimeleri vs. ezberle.büyük ihtimal aynıları çıkacaktır sınavda zaten.

Sanırım Beşiktaş'taki ya da Esenler'deki kırtasiyelerden bulabileceğim ama ben o zamanlar büyük ihtimal İstanbul'da olamayacağım. Şu an da değilim zaten. İnternetten bulabileceğim bi yer var mı acaba geçen senenin sorularını? Çok soru sordum ama..

http://www.proficiencykursu.com/yildiz_teknik_universitesi_proficiency_muafiyet_ingilizce_hazirlik_sinifi_sinif_atlama_sinavi_exam_2003_2004_ornek_ornegi_sorular.pdf

mesela..

google'dan yıldız teknik hazırlık sınav soruları,iys soruları,proficiency soruları diye aratırsan bir şeyler bulabilirsin.

Çok teşekkürler. 2011 sorularına da baktım biraz ama bulamadım, inşallah onları da bulabilirim. Sorulara baktım da zamanlarla ilgili sormuşlar sanki daha çok ve cümle yapısı. Çalışırsam hatırlayabilirim belki güzel bi şekilde. Çalışmamı önerdiğiniz kaynak ya da kaynaklar var mı acaba?

• Ben YIldız elektrik olmazsa yıldız kontrol ve otomasyon olmazsa yıldız makina olmazsa yıldız elektrik 2.ö e gelecem :)) sizce bu sıralama yerindemi olmuş ve bu meslekler nasıl geleceği parlakmı hocaları ortamı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Ben YIldız elektrik olmazsa yıldız kontrol ve otomasyon olmazsa yıldız makina olmazsa yıldız elektrik 2.ö e gelecem :)) sizce bu sıralama yerindemi olmuş ve bu meslekler nasıl geleceği parlakmı hocaları ortamı nasıl ?

Sıralamanın yerinde olup olmaması öncelikle senin ne olmak istediğinle ilgili bir şey.Onun dışında elektrik,makine,inşaat,kimya gibi temel mühendislikler işsiz kalmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Ben YIldız elektrik olmazsa yıldız kontrol ve otomasyon olmazsa yıldız makina olmazsa yıldız elektrik 2.ö e gelecem :)) sizce bu sıralama yerindemi olmuş ve bu meslekler nasıl geleceği parlakmı hocaları ortamı nasıl ?

Sıralamanın yerinde olup olmaması öncelikle senin ne olmak istediğinle ilgili bir şey.Onun dışında elektrik,makine,inşaat,kimya gibi temel mühendislikler işsiz kalmaz diye düşünüyorum.

Teşekkürler başka fikri olan bu bölümlerde okuyan yokmu?
  • merhaba arkadaşlar ben ankarada oturuyorum sıralamam 28 800 galiba inşaat müh iö geçen sene 28 300 den almış yerleşme ihtimalim nedir ve de ben istanbulu çok bilmiyorumda dersler davutpaşa kampüsündeymiş galiba sadece ilk senemi yoksa mezun olana dekmi son olarak eğitim ve yurt olanakları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim,ucuz yurtlar bulunmakta mı ? teşekkürler
  • İktisat bölümünde örgün õğretim ve ikinci öğretim birbirlerinin dersine girebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

İktisat bölümünde örgün õğretim ve ikinci öğretim birbirlerinin dersine girebiliyor mu?

2011'e kadar alınabiliyordu istediğin öğretimden de sanırım bütün bölümlerde kaldırıldı o.
  • Teşekkür ederim

• YTU matematik muh ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bu sene ing bolumu aciliyor galiba..

• YTÜ Çevre Mühendisliği nasıldır
  • Yıldız Matematik mühendisliği okuyan veya mezun biri bana iş olanakları hakkında bilgi verebilir mi?Birde bu sene ingilizcesi açılıyor yıldızdaki tek tük ingilizce bölümlerden biri hocalar ingilizceye yeteri kadar hakimmidir tercih etmek risk mi olur?
  • matematik mühendisliği hakkında bir yakınım tek başına pek bir işe yaramadığını söylemişti.o da böyle düşündüğünden olsa gerek bunun yanında bir de iktisat ı bitirdi...

ingilizce konusuna gelince ben 3 tane ingilizce ders aldım.

1'inde hoca %100 ingilizce anlatarak,en ufak şeyleri bile ingilizce konuşarak geçirdi dersi.Gayet anlaşılır ve verimliydi..

diğer 2 dersteki hocalar ise büyük ihtimal kendileri konuşamadığından slayttaki ingilizceleri türkçe konuşa konuşa aktardılar..

yani belli olmaz o konu demek istiyorum biraz da şans.okulun geçmişinden bu yana eğitim dili türkçe olarak geldiğinden,henüz böyle bir olgunluk oluştuğunu düşünmüyorum.
  • Merhaba Yıldız Teknik Üniversitesi düşünüyorum acaba inşaat mühendisliği ve elektronik ve haberleşme mühendisliği ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • Bana yıldız'daki yatay geçiş sistemini anlatacak biri ulaşabilir mi acaba çevre'ye girip bilgisayar'a atlamak istiyorum yardım etmeniz lazım.Bir de 70bin derecem var yeni açılan bölümlerden gelme ihtimali var mı ?
  • merhaba arkadaşlar ben ankarada oturuyorum sıralamam 28 800 galiba inşaat müh iö geçen sene 28 300 den almış yerleşme ihtimalim nedir ve de ben istanbulu çok bilmiyorumda dersler davutpaşa kampüsündeymiş galiba sadece ilk senemi yoksa mezun olana dekmi son olarak eğitim ve yurt olanakları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim,ucuz yurtlar bulunmakta mı ? teşekkürler
  • listede bazı bölümler yok galiba, hatalıysam düzeltin.
    mekatronik, kontrol ve otomasyon gibi...
  • Not: Daha önce de belirtmiştim arkadaşlar sıralamaya göre tercih yazmayın. Nereyi istiyorsanız onun sırasıyla yazın. Kontrol Ve otomasyon mühendisliği ile ilgili detaylı bilgi verebilirim.Özel mesaj atın bana
  • Neyse burdan soruyim beyler yatay geçiş tercihlerinizde sadece bir bölüm mü yazıyorsunuz siz ? Yani sitenizden baktım dilekçe var başvuru için orda tek okulluk yer var.İTÜ'de okuyanlar biz tercih listesi yapıyoruz falan demişlerdi sırf yatay için okula girmeyi düşünüyorum ve tek bölüm seçebiliyorsam resmen piyango gibi bir yardım edin lütfen.
  • Ben bu hazırlık durumunu anlamadım arkadaşlar hazırlık her bolumde var mı ? İşletme için soruyorum ?
  • ytü makine veya ytü ikinci öğretim endüstri hakkında bilgi verebilirmisiniz acil son anda caycam çünkü nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.