Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Orijinalden alıntı: jag1903

2 sene önce Metalurji Malzeme Müh. 51 binle almış geçen sene 56 binle almış benim sıralamam 59 bin gelme ihtimali nedir ?

belki kıl payı kaçırabilirsin, metalürji ve malzeme ile sorun varsa alabilirim :)

Hocam burdan mezun oldukmu iş imkanı varmı çünkü şimdide herkezin dilinde 5-6 seneye o bölümde dolacak yani makina tarzı olacak diyorlar.

Veya yurtdışında otomotiv fabrikalarında çalışma imkanımız varmı ?
  • Çukurova üniversitesi bilgisayar mühendisliğini bıraktım ilk yılımda tekrar sınava girdim şimdi YTÜ istastik bölümüne geliyorum
  • Acaba İİBF bölümü Davutpaşa'ya taşınacak mı ve taşınacaksa ne zaman taşınacak? Bilgisi veya duyumu olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Bi arkadaşıma sordum inşaatının bittiğini felan söyledi ama bi daha kesin mi diye dönme imkanım olmadı. Bu benim tercihimi etkilemez çok ama yine de bilmek istiyorum doğal olarak.
    Şimdiden teşekkürler...
  • valla ben davutpaşada biten bir fakülte binası görmedim.

kapalı havuz inşaatı var
    kongre salonu bitti
    ve teknoparka ek binaların inşaatı var. Arkadaşın nerede görmüş inşaatı bilemiyorum ama benim bildiğim iibf nin taşınması şu an için yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

valla ben davutpaşada biten bir fakülte binası görmedim.

kapalı havuz inşaatı var
    kongre salonu bitti
    ve teknoparka ek binaların inşaatı var. Arkadaşın nerede görmüş inşaatı bilemiyorum ama benim bildiğim iibf nin taşınması şu an için yok gibi.

O görmemiş sanırım mesaj atarak sormuştum zaten. Arkadaşı öyle söylemiş. Bu sitenin başka bi sayfasında da biri (nicki hatırlayamadım çok özür dilerim) İİBF'nin seneye taşınayacağını söylemiş. Bende emin olmuştum nerdeyse. Davutpaşa'da kötü değildir elbet yanlış anlamayın ama sadece eğer oraya yerleşirsem diye araştırıyorum. Sonra neye uğradığıma şaşırmayayım diye.
    Peki siz öğrenebilir misiniz taşınıp taşınmayacağını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Merhaba arkadaşlar artık ben de ytü'lüyüm:) koü elektrkten 2.sınıfa yatay geçiş yaptım.doğrumu yaptım bilmiyorum çünkü bu donen koude kalsam 3ders alcaktım sadece(deniz harpten ayrldigm icın muaf derslerim var).yıldızda sımdı derslerimi saymıcaklar korkum var.ders saydırma konusunun incelıklerı hakkında bilgi verirseniz sevinirm.ayrıca kalcak yer sorunu var.kyk dan yurt cıkcagnı dusunmuyorum,kalcak yer,ev tutulcak mekanlar konusunda bilgi verirseniz sevinirım...

?

YARDIM

• Ders saydırmayı öğrenci işlerinde yaparsın, ders içerikleri tutarsa sayarlar tutmazsa saymazlar
    Okulun maslak yurdu var beşiktaştaysan güzeldir, davutpasaya servisi var. İstersen davutpasa kampus için toki yurdu var. Onun dışında ev tutmak istersen şirinevler zeytinburnu tarafları güzel tavsiye ederim
  • YTÜ'de İngilizce sınavı çok mu zor oluyor ve geçemeyince illa hazırlık okumak mı gerekiyor?
    Bunu sormanın yeri burası mı ama nerden soracağımı bilemedim. Benim İngilizcem yok denecek kadar az da. Eğer yerleşirsem diye soruyorum.
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicitaaaa

YTÜ'de İngilizce sınavı çok mu zor oluyor ve geçemeyince illa hazırlık okumak mı gerekiyor?
    Bunu sormanın yeri burası mı ama nerden soracağımı bilemedim. Benim İngilizcem yok denecek kadar az da. Eğer yerleşirsem diye soruyorum.

zor değil, anadolu lisesi ingilizce sınavlarının daha fazla sayfa olanını düşün, geçen sene iys ye girdiğimde fazla bir çalışma yapmadan 75 alarak geçtim(60 geçme notu - en yüksek 81 alan vardı) ancak temelim de vardı benim ancak hazırlık eğitimi hakkında bir fikrim yok,ancak aldığım ingilizce dersleri oldukça basitti ingilizceme pek bir şey katmadı diyebilirim(ileri ingilizce dersi)

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

YTÜ'de İngilizce sınavı çok mu zor oluyor ve geçemeyince illa hazırlık okumak mı gerekiyor?

zor değil, anadolu lisesi ingilizce sınavlarının daha fazla sayfa olanını düşün, geçen sene iys ye girdiğimde fazla bir çalışma yapmadan 75 alarak geçtim(60 geçme notu - en yüksek 81 alan vardı) ancak temelim de vardı benim ancak hazırlık eğitimi hakkında bir fikrim yok,ancak aldığım ingilizce dersleri oldukça basitti ingilizceme pek bir şey katmadı diyebilirim(ileri ingilizce dersi)

İngilizcem hiç yok değil ama temelim sağlam değil. Anadolu lisesi mezunu olmadığım için pek iyi bi eğitim aldığım söylenemez. Hatta son sene hiç İngilizce dersi görmedim. Peki sınav hangi tarihlerde oluyor hemen hemen Eylül gibi mi? Sağlam bi İngilizce kitabı ve sözlükle halledilebilir mi ki o sorular:/ Yerleşmeden düşünmek anlamsız tabii ki ama yerleşeceğimi düşünüyorum büyük ihtimal geçen seneki sıralamaya göre. Belli olmaz tabii yine de ama çalışmakla da bi şey kaybetmem sonuçta..

• quote:

quote:

quote:

İngilizcem hiç yok değil ama temelim sağlam değil. Anadolu lisesi mezunu olmadığım için pek iyi bi eğitim aldığım söylenemez. Hatta son sene hiç İngilizce dersi görmedim. Peki sınav hangi tarihlerde oluyor hemen hemen Eylül gibi mi? Sağlam bi İngilizce kitabı ve sözlükle halledilebilir mi ki o sorular:/ Yerleşmeden düşünmek anlamsız tabii ki ama yerleşeceğimi düşünüyorum büyük ihtimal geçen seneki sıralamaya göre. Belli olmaz tabii yine de ama çalışmakla da bi şey kaybetmem sonuçta..

çıkmış soruları al,bilmediğin kelimeleri vs. ezberle.büyük ihtimal aynıları çıkacaktır sınavda zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çıkmış soruları al,bilmediğin kelimeleri vs. ezberle.büyük ihtimal aynıları çıkacaktır sınavda zaten.

Sanırım Beşiktaş'taki ya da Esenler'deki kırtasiyelerden bulabileceğim ama ben o zamanlar büyük ihtimal İstanbul'da olamayacağım. Şu an da değilim zaten. İnternetten bulabileceğim bi yer var mı acaba geçen senenin sorularını? Çok soru sordum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felicitaaaa -- 25 Temmuz 2012; 20:30:21 >

• Makine Fakultesinin davutpasaya tasinma gibi bir durumu var mi onumuzdeki 5 sene icinde?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 26 Temmuz 2012; 2:28:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım Beşiktaş'taki ya da Esenler'deki kırtasiyelerden bulabileceğim ama ben o zamanlar büyük ihtimal İstanbul'da olamayacağım. Şu an da değilim zaten. İnternetten bulabileceğim bi yer var mı acaba geçen senenin sorularını? Çok soru sordum ama..

http://www.proficiencykursu.com/yildiz_teknik_universitesi_proficiency_muafiyet_ingilizce_hazirlik_sinifi_sinif_atlama_sinavi_exam_2003_2004_ornek_ornegi_sorular.pdf

mesela..

google'dan yıldız teknik hazırlık sınav soruları,iys soruları,proficiency soruları diye aratırsan bir şeyler bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTuesday

Makine Fakultesinin davutpasaya tasinma gibi bir durumu var mi onumuzdeki 5 sene icinde?

Daha inşaat falan yok ortada,taşınma lafı yok hiçbir şey yok anlayacağın ortada..Zannediyorum okulun daha öncelikli projeleri var davutpaşa hakkında.Ayrıca fakültenin davutpaşaya taşınmasını da kötü olarak görmemek lazım,davutpaşa zaman geçtikçe daha güzel hale geliyor..
  • YTÜ Elektrik Müh. hakkında bilgi verebilirmisiniz.Bu bölümden mezun olursam hangi bölümlerde yüksek lisans yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethullah25

YTÜ Elektrik Müh. hakkında bilgi verebilirmisiniz.Bu bölümden mezun olursam hangi bölümlerde yüksek lisans yapabilirim...

Detaylı bilgi içinwww.elm.yildiz.edu.tr 'ye girersen iyi olur,ders planları,hocalar vs..

Elektrik Tesisleri
    Kontrol ve Otomasyon
    Elektrik Makineleri ve Güç Elektroniği alanlarında yapılıyormuş yamulmuyorsam.

Ayrıca MBA falan da yapmak mümkün tabi.
  • Ben elektronik ve haberleşmeden çap yapmak istiyorum da çok zor olurmu bi bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethullah25

Ben elektronik ve haberleşmeden çap yapmak istiyorum da çok zor olurmu bi bilgin varmı ?

bir başka bölümle çap yapmak istiyorsan ilk etapta kendine ben çok çalışabilir miyim 5 sene diye sorman gerekir,eğer bu kadar azimliyim diyorsan.endüstri veya işletmeden çap yapmak bana daha mantıklı gibi geliyor.ama çap yapma isteği ve azmi varsa bence işletmeden yapmak daha mantıklı gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.