Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Parn

Ben bu hazırlık durumunu anlamadım arkadaşlar hazırlık her bolumde var mı ? İşletme için soruyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Neyse burdan soruyim beyler yatay geçiş tercihlerinizde sadece bir bölüm mü yazıyorsunuz siz ? Yani sitenizden baktım dilekçe var başvuru için orda tek okulluk yer var.İTÜ'de okuyanlar biz tercih listesi yapıyoruz falan demişlerdi sırf yatay için okula girmeyi düşünüyorum ve tek bölüm seçebiliyorsam resmen piyango gibi bir yardım edin lütfen.

Yardım edin beyler.
  • ben yıldız ehm düşünüyorum,

hazırlık ve sonrasında bazı derslerin bir kampüste bazılarının bir diğer kampüste olduğunu duydum, nedir bu durum, bin pişman olmayalım ondan sonra ?
  • servis dersleri davutpaşadadır,bölümü beşiktaşta olanlar iki kampüs arasında gider gelirler 1 sene.

Ehm zaten elektrik elektronik fakültesinde yani davutpaşada oldugundan böyle bir sıkıntı olmaz

• Arkadaslar kayit yenileme ne zaman oluyor? Tatile filan gidicezde cakismasin.

• YTÜ kazananlar ayrı konu açmaktansa bu başlık altına yazarlarsa daha iyi olur
    Bu arada kazanan bütün arkadaşlar hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 18 Ağustos 2012; 0:07:06 >
  • Beyler bayanlar hoş geldiniz. tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Beyler bayanlar hoş geldiniz. tebrik ederim.

Sağolun

İngilizce öğretmenliğinde ismimi görmek istiyorum, bi yerde ismimi görmek istiyorum 'Yıldız Teknikli' diye

• Makine muhendisligine ekleyebilirsiniz hocam

• Ehmdeyim ben de artık
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar, hayırlı olsun.
    Elektrik, kontrol falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Ehmdeyim ben de artık

tebrikler,ama zor bölüm
  • iktisatı ve fazlasıyla sinir kazandım
  • Hoş geldiniz arkadaşlar. Kontrolcü var mı aranızda
  • Geldik çok şükür. Matematik mühendisliği ingilizce iö.
  • Arkadaşlar tıpkı geçmiş senelerde olduğu gibi okulumuzu yeni kazanıp da gelen arkadaşlara yardımcı olmak adına kurduğumuz sayfa ve gruplara hepinizi bekliyoruz.Yeni gelen arkadaşlara bilgilendirme ve yol gösterme yardımları bu sayfalarda mevcuttur.Okulumuza yönelik her türlü sorularınızı dile getirebilirsiniz.Hepinizi tebrik ederim üniversite hayatınızda başarılar...

https://www.facebook.com/groups/ytu2012
    https://www.facebook.com/yildizteknik2012

• Harita (İÖ) hadi bakalım hayırlısı varmı bölümden birileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Ehmdeyim ben de artık

tebrikler,ama zor bölüm

Sağol hocam, herkes bölümün zorluğundan bahsediyor kazandık ama inşallah hayattan yıldırmaz beni
  • merhabalar, yabancı dil sınavının ne zaman olduğu kayıt tarihinde mi öğrenilecek acaba?
  • Merhaba arkadaşlar bende ytü yü kazandım ancak ulaşımı tam olarak bilmiyorum DAVUTPAŞA ya..

Şimdi ben goztepe köprüsüne yakn bir yerde oturuyorum e5 ten 500 es mi ne öyle bir araba geçiyormuş sanırsam o gider diyolar birde bana otasan metrobus yakın metrobüsle ulaşım varmı? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.