Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlık sınavı sadece testmi speaking listening varmı arkadaşlar ona göre bilelimbide beşiktaşta endüstri müh hangi yurtu önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Hazırlık sınavı sadece testmi speaking listening varmı arkadaşlar ona göre bilelimbide beşiktaşta endüstri müh hangi yurtu önerirsiniz

Hala değişmediyse sadece test. Yazdığın sınavlar hazırlığa kalanların kurlarını belirlemek için yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eendless

quote:

Hazırlık sınavı sadece testmi speaking listening varmı arkadaşlar ona göre bilelimbide beşiktaşta endüstri müh hangi yurtu önerirsiniz

Hala değişmediyse sadece test. Yazdığın sınavlar hazırlığa kalanların kurlarını belirlemek için yapılıyor.

oh tamam hocam testse daha iyi
  • Kayıt tarihi ve kayıt için gerekli belgeler hakkında bir bilgi var mı? Bir de hazırlık okumayı düşünüyorum kur belirleme sınavları ne zaman olacaktır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Kayıt tarihi ve kayıt için gerekli belgeler hakkında bir bilgi var mı? Bir de hazırlık okumayı düşünüyorum kur belirleme sınavları ne zaman olacaktır?

okulun sitesini biraz karıştırırsan kayıt kılavuzunda bütün bunları bulabilirsin.

ayrıca proficiency sınavı sadece test değil, writing de var.
  • ben bu sene yıldız metalurhiyi (iö) kazandım. acaba bu bölümü okuyan veya bölümden mezun olan birisi şu soruları cevaplandırabilir mi?

1) mesleğinizi nasıl tanıttınız soranlara?
    2) mezun olanlar için nerede başladınız işe veya iş bulmanız zorlaştı mı?
    3)dersler nasıl hocalar felna kaliteli mi? l

şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar ben anadolu lisesi cikisliyim ingilizcem de cok kotu degil ama ben daha da gelistirmek istiyorum. A kuru icin bilgi verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Kayıt tarihi ve kayıt için gerekli belgeler hakkında bir bilgi var mı? Bir de hazırlık okumayı düşünüyorum kur belirleme sınavları ne zaman olacaktır?

okulun sitesini biraz karıştırırsan kayıt kılavuzunda bütün bunları bulabilirsin.

kesin mi bu bilgi bazısı sadece test diyor anlamadım bu işi
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene testi aga bizzat girdim optik hesabi

• İngilizce sınavı sadece test geçen sene girdim öyle aklımda kalmış. Kaç soruydu unuttum ama geçen sene en yüksek yapan 81 yapmıştı. 72 derslerden de muaf olma barajı. Hazırlıktan muaf olma barajı kaçtı unuttum ama internet sitesinde bilgi olması gerek.

Sınav çok zor değil. Temeliniz varsa biraz da çalışmayla rahatlıkla geçebilirsiniz. Geçen yılların sorularını falan da alabilirsiniz/indirebilirsiniz falan demişlerdi geçen yılda ben almamıştım/indirmemiştim. Nerden bulabilirsiniz tam olarak bilmiyorum. Bilen biri vardır belki. Fotokopicilerde olabilir ama kesin bir bilgim yok dediğim gibi sadedce tahmin.

Hazırlık okumadım nasıl bir eğitimi var bilemem, İngilizce derslerde de muaftım ilk yıl onlar hakkında da bilgi veremem. İngilizce olan bölüm dersleri hakkında bilgi veriyim. Bölümüm ve genel olarak bölümler %30 İngilizce. İngilizce ders anlatılması gereken derslerde hocadan istekte bulunabilirsiniz Türkçe anlatın diye. Bir kısmı kabul edebiliyor ama çoğu etmiyor, daha ilk yılım olduğu için de sağlıklı bir yüzde paylaşamam :) Ancak problem olmuyor bence. İngilizce de anlayabiliyorsunuz hocalar da anadilleri gibi konuşamıyor veya konuşmak istemiyor. Anlamadığınız yerleri de sorarsanız Türkçe olarak da açıklıyorlar problem olmuyor yani. Sınavlar İngilizce oluyor tabi ona çözüm yok ama soruları da açıklıyorlar sınavda direk cevabı sormadığınız sürece problem yok :) Şu ana kadar böyle denk geldim. Bölüm Elektrik Müh. için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 22 Ağustos 2012; 21:38:36 >

• quote:

quote:

quote:

ben 2010da girdim ve kısa bir essay yazdım. geçen seneyi bilmiyorum.

• ytü iibf 2012 girişliler burda buluşuyoruz. Buyrun -->

http://www.facebook.com/groups/239891822799638/
  • Merhaba ben yıldız elektrik müh. 1.ö kazandım İstanbulu hiç bilmiyorum yakınlarındaki yurt imkanları nasıl cemaat yurdu olmassa sevinirim ve fiyatları nasıl :) yada davutpaşa yakınlarındaki hangi semtten ev tutsam benim için iyi olur şimdiden teşekkürler
  • Hazırlıkta kurlar boyle belirleni demiş doğru mu
    "İys 'ye giren ve kur belirleme sınavlarına girenler A kuru,
    Sadece İys veya kur belirleme sınavına girenler B kuru
    İkisine de katılmayanlar C kuru demiş facedeki sitesinde biri DOĞRU MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave_tr

Hazırlıkta kurlar boyle belirleni demiş doğru mu
    "İys 'ye giren ve kur belirleme sınavlarına girenler A kuru,
    Sadece İys veya kur belirleme sınavına girenler B kuru
    İkisine de katılmayanlar C kuru demiş facedeki sitesinde biri DOĞRU MU?

cevap yok mu

• Ön kayıt ne zaman? Bir de bildiğim kadarıyla usis'ten yapılacak ama şu an usis'e girdiğimde kullanıcı adı ve parola istiyor nasıl olacak?
  • Öğrenci numaraları ve bölüme kaçıncı girdiğimiz açıklanmış beyler

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/category.php?id=5
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Merhaba ben yıldız elektrik müh. 1.ö kazandım İstanbulu hiç bilmiyorum yakınlarındaki yurt imkanları nasıl cemaat yurdu olmassa sevinirim ve fiyatları nasıl :) yada davutpaşa yakınlarındaki hangi semtten ev tutsam benim için iyi olur şimdiden teşekkürler

Yurt olarak pek seçenek yok.Liseden kazanan arkadaşın falan varsa direk onlarla anlaşıp ev tutmanı tavsiye ederim.Ya da ekonomik durumun müsaitse tek de tutabilirsin.

Ev tutabileceğin yerler arasında bahçelievler,merter,zeytinburnu,bakırköy bunlar tek dolmuş veya metro ile okula ulaşabileceğin semtler.bahçelievlerde 450-700 lira aralığında gayet temiz ev tutulabilir.
  • Arkadaşlar benden size tavsiye, eğer hazırlığı okumak niyetiniz yoksa IYS ye mutlaka ve mutlaka girin.gecemem, bilmiyorum falan diye düşünmeyin mutlaka girin ve ciddi bir biçimde soruları cevaplayın.Eğer hazırlığı okumak istiyorum diyorsaniz da sakin iys ye gitmeyin.es kaza da olsa geçebilirsiniz ve sonra benim gibi pişman olursunuz.inanın hala nasıl geçtiğimi bilmiyorum.çünkü bilinçli olarak cevaplamadim sorulari, okuma metinlerini bile göz ucuyla geçtim ama sonunda hazırlığı geçmem çok büyük bir sürpriz oldu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: brother..

Ön kayıt ne zaman? Bir de bildiğim kadarıyla usis'ten yapılacak ama şu an usis'e girdiğimde kullanıcı adı ve parola istiyor nasıl olacak?

Ön kayıtlar 28 ağustos-2 eylül arasındaymış
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.