Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingilizce hazırlığı geçmek için 4 eylülde mi sınav 6 eylül mü? derslerden de muaf olsam fena olmaz lisede o kadar okuduk hazırlık boşa gitmesin

bu arada şirinevlerde oturuyorum davutpaşa 15 dakikadan az sürüyor metroyla aklınızda bulunsun buralarda ev tutabilirsiniz..
    ama bölüm yıldızda benim endüstri :D
  • Bölüme 1. girmenin herhangi bir avantajı olur mu? Burs veya başka bir konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Merhaba ben yıldız elektrik müh. 1.ö kazandım İstanbulu hiç bilmiyorum yakınlarındaki yurt imkanları nasıl cemaat yurdu olmassa sevinirim ve fiyatları nasıl :) yada davutpaşa yakınlarındaki hangi semtten ev tutsam benim için iyi olur şimdiden teşekkürler

Yurt olarak pek seçenek yok.Liseden kazanan arkadaşın falan varsa direk onlarla anlaşıp ev tutmanı tavsiye ederim.Ya da ekonomik durumun müsaitse tek de tutabilirsin.

Ev tutabileceğin yerler arasında bahçelievler,merter,zeytinburnu,bakırköy bunlar tek dolmuş veya metro ile okula ulaşabileceğin semtler.bahçelievlerde 450-700 lira aralığında gayet temiz ev tutulabilir.

fsm yurdu çıkmazsa ev tutacam gibi arkadaşlarım hazır önerdiğin semtlerden ev aramaya başlayim teşekkürler :)

• bir sorun daha olacak hazırlığı geçme sınavıyla kur sınavı tek sınavmı yoksa ayrımı oluyor ayrı oluyorsa tarihleri hakkında bir bilginiz varmı ?
  • quote:

bir sorun daha olacak hazırlığı geçme sınavıyla kur sınavı tek sınavmı yoksa ayrımı oluyor ayrı oluyorsa tarihleri hakkında bir bilginiz varmı ?

geçen sene hazırlığı geçme sınavı ayrı kur sınavı ayrıydı, hazırlığı geçme sadece test iken kur sınavında speaking vs. de vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

bir sorun daha olacak hazırlığı geçme sınavıyla kur sınavı tek sınavmı yoksa ayrımı oluyor ayrı oluyorsa tarihleri hakkında bir bilginiz varmı ?

geçen sene hazırlığı geçme sınavı ayrı kur sınavı ayrıydı, hazırlığı geçme sadece test iken kur sınavında speaking vs. de vardı

peki geçen yıl kur sınavı hazırlığı geçme sınavından ne kadar sonra olmuştu hatırlıyormusun?
  • Merhaba. Yıldız teknikte öğrenci servisi varmı peki? Sitesinde personel servisi gördüm ama öğrenci servisi yok sanırım. Anadolu yakasında oturduğm için davutpaşaya gıtmek cok zor olcak. Bilgilendirirseniz çok sevinirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurların farkı ne oluyor.
    yanu a b veya c de olsam sene sonunda ne gibi farklılık olur.

hazırlığı isteyerek okuyacağım, kurların farklılıkları neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: NihanN07

Merhaba. Yıldız teknikte öğrenci servisi varmı peki? Sitesinde personel servisi gördüm ama öğrenci servisi yok sanırım. Anadolu yakasında oturduğm için davutpaşaya gıtmek cok zor olcak. Bilgilendirirseniz çok sevinirm.

Öğrenci servisi şöyle var; sabah belli saatlerde Beşiktaştan Davutpaşaya servis kalkıyor. Bende anadolu yakasında oturuyorum eğer metrobüse yakınsanız pek problem olmaz ulaşımınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

kurların farkı ne oluyor.

A kuru ingilizcenin temelini görmeden pre. intermediate kitaplarından başlıyorlar sanırım.
    B kuru birkaç temelden sonra beginner kitabından başlıyor.
    C kurunda duyduğuma göre renkler ve alfabeden başlatıyorlarmış. Yani çok temel şeyler.

A kuru biraz ileriden başladığı için, sonuçta hazırlığı hangi kurda bitirirseniz bitirin sene sonunda bütün öğrencilerin aynı seviyede olaması istendiğinden, haftada 1 gün tatilleri oluyor :) Yani 4 gün okula geliyorlar. B ve C kurunda böyle bir durum yok. Sınavlarda farklılık oluyormuydu onu hatırlamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

kurların farkı ne oluyor.

A kuru ingilizcenin temelini görmeden pre. intermediate kitaplarından başlıyorlar sanırım.
    B kuru birkaç temelden sonra beginner kitabından başlıyor.
    C kurunda duyduğuma göre renkler ve alfabeden başlatıyorlarmış. Yani çok temel şeyler.

A kuru biraz ileriden başladığı için, sonuçta hazırlığı hangi kurda bitirirseniz bitirin sene sonunda bütün öğrencilerin aynı seviyede olaması istendiğinden, haftada 1 gün tatilleri oluyor :) Yani 4 gün okula geliyorlar. B ve C kurunda böyle bir durum yok. Sınavlarda farklılık oluyormuydu onu hatırlamıyorum :)

peki tüm kurlar derse aynı saattemi başlıyor? ve kaçta başlıyor.
    cevap için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NihanN07

Merhaba. Yıldız teknikte öğrenci servisi varmı peki? Sitesinde personel servisi gördüm ama öğrenci servisi yok sanırım. Anadolu yakasında oturduğm için davutpaşaya gıtmek cok zor olcak. Bilgilendirirseniz çok sevinirm.

Öğrenci servisi şöyle var; sabah belli saatlerde Beşiktaştan Davutpaşaya servis kalkıyor. Bende anadolu yakasında oturuyorum eğer metrobüse yakınsanız pek problem olmaz ulaşımınız.

e5 e yaknsanız 500es deneyin. ben öyle yapacağım

• @SıR'
    Dersler evet ayni saatte 9.30 da basliyor hazirlik ogrencileri icin. Bu arada 500es tavsiye etmem sabah cok trafige kalirsiniz. Metrobus cok daha kullanisli 500es ten.

• tamam çok teşekkür ederim

• quote:

@SıR'
    Dersler evet ayni saatte 9.30 da basliyor hazirlik ogrencileri icin. Bu arada 500es tavsiye etmem sabah cok trafige kalirsiniz. Metrobus cok daha kullanisli 500es ten.

hocam erken saatte binerim,
    metrobüs ile kaç aktarma yapacağım. bir ihtimal kartal metroya kolay ulaşabilirim. fakat sonrası hakkında bilgim yok.

hazırlık dersleri kaçta bitiyor ve sene içinde kur değiştirebiliyor muyuz bir sınavla vs.

• Arkadaslar su harc parasını hangi gün nereye yatiricaz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt klavuzunda hepsi yazıyor.
  • ileri ingilizce dersinde hangi konular görülüyor?
  • @SıR'
    Metrobus ile 34z ve 34 hatlarini kullanip cevizlibag yada merterde iniceksiniz. Cevizlibagdan okul servisi var fakultenin onune kadar birakir. Merterde inerseniz metro ile bir durak devam edip aksaray yonune okulun onunde iniceksin. Okul icinde fakulteleri gezen servisler var onlara binebilirsin.
    Kartal metrosunun uzuncayir (Salipazari) duragi varsa metrobuse ulastiniz demektir.
    Dersler 14.30 da bitiyor hazilrik icin.
    Hoca ilk haftalar rapor veriyor ve size soruyor asagi veya yukari bir kura gitmek isteyen varmi diye. Eger kendiside uygun gorurse kur degisikligi oluyor ama baslarda oluyor sanirim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylord92 -- 27 Ağustos 2012; 9:24:31 >
  • İstatistik bölümünü kazandım bende.

Sınavlarda uygulanan sistem çan eğrisi mi ?
    Bide kyk'dan yurt çıkmazsa okul yurtlarına başvurular ne zaman oluyor?Onların çıkma şansı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.