Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğitimde %30 ingilizce tam olarak nasıl? yani bazı dersler türkçe bazıları ingilizce mi? soruyorum çünkü iys çok zor değildi ve geçme olasılığım var. hocaların bazen ingilizceyi es geçtiğini söyleyenler olmuş. bu arada bölüm bilgisayar mühendisliği.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancano

merhaba,

eğitimde %30 ingilizce tam olarak nasıl? yani bazı dersler türkçe bazıları ingilizce mi? soruyorum çünkü iys çok zor değildi ve geçme olasılığım var. hocaların bazen ingilizceyi es geçtiğini söyleyenler olmuş. bu arada bölüm bilgisayar mühendisliği.

teşekkürler.

Bazı dersler Turkce bazıları İngilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ne oldu simdi bizim harclar. tayyip salladi durdu kalkacak diye kalkti mi kalkmadi mi?

edit: burada hersey yaziyor. http://www.sks.yildiz.edu.tr/haberler.php?id=241

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Eylül 2012; 14:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

beyler ne oldu simdi bizim harclar. tayyip salladi durdu kalkacak diye kalkti mi kalkmadi mi?

edit: burada hersey yaziyor. http://www.sks.yildiz.edu.tr/haberler.php?id=241

Gerilim yapma
  • İys ne zaman açıklanıyo bilgisi olan var mı?
  • iys sonucu açıklanmış.

ybd.yildiz da var pdf halinde.

64 ile geçmişim.

• Arkadaslar bu yek kart icin ne yapmam gerekiyor okul bize verecek mi yoksa bizim bi islem yapmamiz gerekiyor mu?

• yek kartı iş bankasıyla ortaklaşa çıkarıyor ytü. o yüzden yıldız kampüsünü ara, sor hala o kartın başvurusu devam ediyor mu diye. aslında kayıt haftasında mobil şube kampüse gelip herkese başvuru formu doldurtup, sözleşme imzalattılar. o kartı da yıldız kampüsündeki iş bankası şubesinden alacakmışız.
  • Usis gecelerine hazır mısınız gençler?
  • Çok son sınıf kalmadı sanırım buralarda ama usis saat 9 itibariyle açık.
    Son sınıf olmayanlar boşuna girmesin, bir bakıp çıkacam yapmasın, ya alırsa demesin sizler pazartesi ve salııyı bekleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Çok son sınıf kalmadı sanırım buralarda ama usis saat 9 itibariyle açık.
    Son sınıf olmayanlar boşuna girmesin, bir bakıp çıkacam yapmasın, ya alırsa demesin sizler pazartesi ve salııyı bekleyeceksiniz

Üçüncü sınıfım ben de. Beklemedeyiz. Bugün şu 9 olayı bazı arkadaşların bayağı işine yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Çok son sınıf kalmadı sanırım buralarda ama usis saat 9 itibariyle açık.

Üçüncü sınıfım ben de. Beklemedeyiz. Bugün şu 9 olayı bazı arkadaşların bayağı işine yaradı.

Valla hiç zevkli olmadı böyle. 3 tane tarayıcıdan 40 tane sekme açmadan usis mi olurmuş

• niye usis le sabahlyosunuz yav biri açıklasın

• ilk gelen dersi kapar dostum. o yüzden sistem açılır açılmaz ders kayıtlarını yapmaya çalışıyor millet. istediği zamana denk getirmek için.

• İsmim hala ilk mesajda yok

İngilazca Öğretmenliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

ilk gelen dersi kapar dostum. o yüzden sistem açılır açılmaz ders kayıtlarını yapmaya çalışıyor millet. istediği zamana denk getirmek için.

biz, yeni başlayanlar için ne zaman açılacak sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

ilk gelen dersi kapar dostum. o yüzden sistem açılır açılmaz ders kayıtlarını yapmaya çalışıyor millet. istediği zamana denk getirmek için.

biz, yeni başlayanlar için ne zaman açılacak sistem

Bizim için 18 Eylül’ü – 19 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren.

quote:

BAĞIMSIZ DERS KAYDI (17 - 22 Eylül 201)

Önlisans öğrencileri için; randevulu ders kayıt sistemi uygulanmaz.

Lisans Öğrencileri için; kayıtlar 17 – 22 Eylül 2012 (6 gün) tarihleri arasında sistem üzerinde randevulu olarak yapılacaktır.

Randevu Günü ve saati Sınıf/Yarıyıl
    17 Eylül 2012 7. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (16 Eylül’ü – 17 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

18 Eylül 2012 5. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (17 Eylül’ü – 18 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

19-20-21-22 Eylül 2012 Tüm öğrenciler (1.sınıflar için ders kayıt günleri bu tarihlerdedir.)
    (18 Eylül’ü – 19 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

• 19-22 Eylül tarihleri arasında sınıf/bulunduğunuz yarıyıla göre yalnızca bölümünüze açılan gruplardan ders seçimi yapabilirsiniz.

• Ders kaydınızı üniversite dışından yapabileceğiniz gibi üniversite içinden kendi fakültenizin bilgisayar laboratuarlarından ya da üniversite içerisindeki ağa bağlı bir bilgisayarlardan da yapabilirsiniz. (Ders kaydı yapabileceğiniz laboratuarları bölümünüzden öğrenebilirsiniz. Laboratuarlardaki bilgisayar sayısının kısıtlı olabilmesi olasılığına ve yaşanması muhtemel yoğunluk ve bekleme süresinin artması ihtimali olduğundan, ders kaydınızı üniversite dışından yapmaya özen göstermelisiniz.

• Ekle/Sil günlerinde kontenjan yetersizliği nedeniyle kayıt yapamama gibi bir durumla karşılaşmamanız için, 19 - 22 Eylül 2012 tarihleri arasında tüm derslerinize mutlaka kaydolmalısınız.

• beyler elektrik 2. sınıf için seçimlik ders önerilerinizi söyleyebelirimsiniz
  • Dün saat 9u 5 geçe ne alemde bu Usis diye girdim, 21:08de tüm derslerimi seçmiş halde çıkmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Dün saat 9u 5 geçe ne alemde bu Usis diye girdim, 21:08de tüm derslerimi seçmiş halde çıkmıştım.

hocam elektronik haberleşme ders seçimi öneriniz varmı 1.sinif

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.