Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl başladı yeni dönem arkadaşlar var mı derdi sıkıntısı olan?
    Benim bir atölye stajı defteri yazmam lazım bir türlü başlayamadım, 1 haftam kaldı nasıldır yazmak kolay mıdır sıkıntı yaratır mı?
  • Davutpaşa hazırlık binasında bugün çıkan olaylarla ilgili bir yazı var paylaşalım

quote:

3 gündür davutpasada yaşanan olaylar neticesinde klubumuzce diğer öğrenci arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedik
    Bildiğiniz gibi biz milliyetçi ve vatansever bir klubuz. Kurulduğumuz günden bu yana ne klubumuzun ne de herhangi bir üyemizin faşist, ırkçı, ayrılıkçı, aşağılayıcı, şiddeti teşvik edici bir eylemi veya söylemi olmamıştır
    Gelişen olaylar tamamen bölücü ve radikal sol grupların bize karşı önyargılarından(ki bununla gurur duyarız) ve bizi baskı altına alma çabalarından kaynaklanmaktadır. 3 gündür sürekli taciz edip standımızı ve klubumuzu kapatmamızı "emretmekte", hakaretler etmekte, üzerimize yürümekte ve ayrıca ironik bir şekilde bizim şiddet yanlısı satırlı kişiler olduğumuzu iddaa etmektedirler. Olayların tamamı da onların bizi taciz etmesinden kaynaklanmaktadır, bizim hiçbir karşılığımız bile bulunmamaktadır.
    Siyasi bir oluşum içinde bulunmayan davutpaşa sakinleri, sizden ricamız üniversitenizde bu "sol faşizmine" karşı bilinçli olup bizi yanlış tanımamanız, bu faşizmi uygulayanlara da tepkinizi belli etmenizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Davutpaşa hazırlık binasında bugün çıkan olaylarla ilgili bir yazı var paylaşalım

quote:

3 gündür davutpasada yaşanan olaylar neticesinde klubumuzce diğer öğrenci arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedik
    Bildiğiniz gibi biz milliyetçi ve vatansever bir klubuz. Kurulduğumuz günden bu yana ne klubumuzun ne de herhangi bir üyemizin faşist, ırkçı, ayrılıkçı, aşağılayıcı, şiddeti teşvik edici bir eylemi veya söylemi olmamıştır
    Gelişen olaylar tamamen bölücü ve radikal sol grupların bize karşı önyargılarından(ki bununla gurur duyarız) ve bizi baskı altına alma çabalarından kaynaklanmaktadır. 3 gündür sürekli taciz edip standımızı ve klubumuzu kapatmamızı "emretmekte", hakaretler etmekte, üzerimize yürümekte ve ayrıca ironik bir şekilde bizim şiddet yanlısı satırlı kişiler olduğumuzu iddaa etmektedirler. Olayların tamamı da onların bizi taciz etmesinden kaynaklanmaktadır, bizim hiçbir karşılığımız bile bulunmamaktadır.
    Siyasi bir oluşum içinde bulunmayan davutpaşa sakinleri, sizden ricamız üniversitenizde bu "sol faşizmine" karşı bilinçli olup bizi yanlış tanımamanız, bu faşizmi uygulayanlara da tepkinizi belli etmenizdir.

Hocam ne ara çıktı bu olaylar? Öğlen 12.30 a kadar okuldaydim, birşey görmedim ve duymadım..bu arada ulaşım problemi hat safhada şu an.sabah cevizlibag'da izdiham oluyor.her an bir patlama bekliyorum bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Davutpaşa hazırlık binasında bugün çıkan olaylarla ilgili bir yazı var paylaşalım

quote:

Hocam ne ara çıktı bu olaylar? Öğlen 12.30 a kadar okuldaydim, birşey görmedim ve duymadım..bu arada ulaşım problemi hat safhada şu an.sabah cevizlibag'da izdiham oluyor.her an bir patlama bekliyorum bu konuda.

Bu olay öğleden sonra çıkmış sanırım, bende pek bilmiyorum alıntı yaptım sadece
    Ulaşım problemi ise rektör 1 ay içinde çözülecek demiş sanırım

• Arkadaşlar yıldız teknik e yatay geçiş yapmayla ilgili bir sorum var bilen eden arkadaşlar varsa cevaplayabilrse çok iyi olur. Çok önemli benim için.

Ben daha önceden inşaat muhendisliği okuyodum. 1. sınıfın sonunda bölümlerarası yatay geçiş başvurusunda bulundum ortalamam yetti ve makine mühendisliğine geçiş yaptım kendi üniversitem içinde. Şimdi ben 2. sınıfın sonunda yıldız teknik üniversitesi makine mühendisliğine geçiş yapabilir miyim? Bunu yıldız teknikteki hocalara sordum onlar bile tam birşey söyleyemiyor yökün yonetmeliğini okudum bunla ilgili bişey yazmıyor? Acaba ösym puanı engeline takılır mıyım? Çünkü geçmek istediğim bölümün o seneki öss puanıyla benim puanım arasında 100 puana yakın bir fark var. Ama şöyle ki ortalama yüksek olunca öss puanına çok fazla takılmıyorlarmış yıldız teknikte ne derece doğrudur şunu biri uzun uzun açıklayarak veya uzun uzuna da gerek yok yapabilirsin veya yapamazsın derse sevinicem benim için çok önemli teşekkürler.

• ne kadar kötü bi üniversitemiz var iyi olmaya çalışan ama bu kafayla iyi olamayan, kendi egosunu tatmin etmeye çalışan hocalarla dolu bi okul. işin kötüsü bunun izdırabını da öğrencilere çektiriyorlar. sonradan görme zenginler gibi. herşeyden biraz bilen ama herşeyi bildiğini zanneden bi insan gibi. öğrencilerin yarısının egosu tavan yapmış , diğer yarısıysa hayattan kopuk, bi beklentisi olmadan yaşıyor. bunun nedeni de bence ytü de okumaları. çevremdekilerin bi hazırlığın başındaki durumlarına bakıyorum bi de ondan 2 yıl sonraki... bu okul insandan çok şey alıp götürüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

ne kadar kötü bi üniversitemiz var iyi olmaya çalışan ama bu kafayla iyi olamayan, kendi egosunu tatmin etmeye çalışan hocalarla dolu bi okul. işin kötüsü bunun izdırabını da öğrencilere çektiriyorlar. sonradan görme zenginler gibi. herşeyden biraz bilen ama herşeyi bildiğini zanneden bi insan gibi. öğrencilerin yarısının egosu tavan yapmış , diğer yarısıysa hayattan kopuk, bi beklentisi olmadan yaşıyor. bunun nedeni de bence ytü de okumaları. çevremdekilerin bi hazırlığın başındaki durumlarına bakıyorum bi de ondan 2 yıl sonraki... bu okul insandan çok şey alıp götürüyor..

tüm üniversitelerde aynı şeyler söz konusu.
    1. sınıfım ytu ehmde. iki kelimeyi bir araya getiremeyen prof. da gördüm. kendi yazdığını çozemeyen doç. da.
    ama arkadaşlarla konuşunca hemen her yerde aynı olduğunu anladım.

• Hazırlık okuyan arkadaşlara bir sorum olacak. İngilizce kitabı ne kullanıyorsunuz. Siyah kaplı bir gramer kitabı varmış tam adını yazabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Hazırlık okuyan arkadaşlara bir sorum olacak. İngilizce kitabı ne kullanıyorsunuz. Siyah kaplı bir gramer kitabı varmış tam adını yazabilirseniz sevinirim.

oxford grammar ile essential grammar var
    normal kitap olarakta headway kullanıyoruz

ama hiç biri siyah değil
  • Cevap için teşekkürler. Azar Yayınlarının kitabı olduğunu öğrendim ama net ismi bulamadım hala
  • Merhaba arkadaşlar kimya mühendisliğinde olan var mı?
  • çevre mühendisliği okuyorum bende 2012 girişliyim ytüde
  • gençler yarı yıl tatil ne kadar oluyor ytüde bilginiz var mıı??
  • 11 şubatta açılıyor okul diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıçkalkan_

11 şubatta açılıyor okul diye biliyorum.

tamam çok sağol=)
  • 11 şubat erken değil mi ? ben 25i olur diye tahmin etmiştim
  • elektrik 3 yada 4 varmı beyler aranızda
  • hazırlıkta kaldığımız zaman bölüme geçme varmı beyler biliyormusunuz,,
    normalde sınava giricez diye biliyordum ama egede bölüme geçip sonradanda verebiliyormuşuz hazırlığı onu duyunca bizdede böylemi diye merak ettim

• seneye bende insallah yildizli olurum bu yorumu alintilicam sinavdan sonra :D

• quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

seneye bende insallah yildizli olurum bu yorumu alintilicam sinavdan sonra :D

Hadi hayırlısı bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.