Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Dün saat 9u 5 geçe ne alemde bu Usis diye girdim, 21:08de tüm derslerimi seçmiş halde çıkmıştım.

hocam elektronik haberleşme ders seçimi öneriniz varmı 1.sinif

Haritacıyım ben. Bana gelmez onlar.
  • Biz sececegimiz zaman usis acilmaz kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dün saat 9u 5 geçe ne alemde bu Usis diye girdim, 21:08de tüm derslerimi seçmiş halde çıkmıştım.

hocam elektronik haberleşme ders seçimi öneriniz varmı 1.sinif

Haritacıyım ben. Bana gelmez onlar.

D U L K ECTS

ders listeme baktımda bunlar neyin kısaltması yav. insan kısaltmaların ne anlama geldiğini yazar

link:http://www.ehm.yildiz.edu.tr/usis2010.htm

• quote:

D U L K ECTS

ders listeme baktımda bunlar neyin kısaltması yav. insan kısaltmaların ne anlama geldiğini yazar

link:http://www.ehm.yildiz.edu.tr/usis2010.htm

D - Teori ders saati sayısı
    U - Uygulama ders saati sayısı
    L - Labarotuar ders saati sayısı
    K - Kredi sayısı
    ECTS - Avrupa Kredi Transfer Sistemi (Erasmus'la alakalı bir durum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 17 Eylül 2012; 17:27:32 >
  • ya ben hazırlığa kaldım ama 24 ünde nereye gidiceğimiz belli değil sınıflar filan nerde açıklanacak veya açıklandımı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar bende işletmeyi kazandım.Hazırlığı geçtim 1.sınıftan başlıycam ama bu ders seçimi hakkında hiç bilgim yok.Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GL4URUNG -- 18 Eylül 2012; 0:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella19

beyler elektrik 2. sınıf için seçimlik ders önerilerinizi söyleyebelirimsiniz

Sibel hoca'dan enerji dönüşümü al. Notu boldur.
    Orta derece bir ingilizcen varsa da okuma konuşma al. Uğraşamam diyorsan iş güvenliği de alabilirsin.
  • arkadaşlar elektrk 2. sınıfa yatay geçiş yaptım.alttan derlerim de olduğu için bi dersim mutlaka çakışıyo ve alamıyorum şuankş programa göre.2.öğretimden falan alamazmym.
    çakışma olmasına rağmen kafamda kurduğum dersleri alırsam 2 günüm boşa çıkıyo bu arada.ama çakışan derslerde başka bi seçenek yok işte
  • Arkadaşlar bu yıl iktisat 1. sınıfa başlıycam ama zorunlu derslerim neler bi türlü bulamıyorum ve türk diliyle ing iktisatçılar için mat çakışıyor iki dersin başka seçeneği yok anca iktisatçılar için matı türkçe alırsam olabilir yada ben yanlış bakıyorum lütfen yardım edin
  • hallettim sanırım ama sorularım var türkçeyi uzaktan eğitim olarak alsam bi sorun olur mu bide ileri ingilizceye usiste salı demiş sitedeki ders programında pazartesiye koymuş hangi doğrudur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orta derece bir ingilizcen varsa da okuma konuşma al. Uğraşamam diyorsan iş güvenliği de alabilirsin.

okuma konuşmada ders nasıl işleniyo bildiğin muhabbet mi sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

quote:

bildiğin ileri ingilizcenin aynısı. Sadece 2. vizesi konuşma sınavı oluyor. Poşetten rastgele bir konu çekiyorsun o konuyu 5 - 10 dk hocaya anlatıyorsun.

• Merhaba arkadaşlar, bu sene DGS ile makine mühendisligi 1. öğretime yerleştim. Bir sene hazırlık okuyacağım, makineci varsa tanışalım şimdiden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğin ileri ingilizcenin aynısı. Sadece 2. vizesi konuşma sınavı oluyor. Poşetten rastgele bir konu çekiyorsun o konuyu 5 - 10 dk hocaya anlatıyorsun.

iş güvenliği nasıldır peki???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iş güvenliği nasıldır peki???

hocası umurkandır büyük ihtimal. Derslere pek gelmez sitesine slaty koyar oradan hazırlar sınavı. Sene sonu notu da boldur. Ama slayttakinin aynısını ister cümle cümle. 100 de alabilirsin 10 da.
    İleri ingilizcelerde zorlanmadıysan okuma konuşma al 2.vize korkutmasın seni. Eğer zorlandıysan iş güvenliği al.

• Beyler makine müh. basit seçimlilik derslerden söyler misinizi bir kaç tane ?genelciyim
  • Arkadaşlar şimdi küçükçekmecede kalıyorum, davutpaşaya en kısa mesafe olacak şekilde nasıl giderim ?
  • Arkadaşlar şimdi küçükçekmecede kalıyorum, davutpaşaya en kısa mesafe olacak şekilde nasıl giderim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl_mendiL

Arkadaşlar şimdi küçükçekmecede kalıyorum, davutpaşaya en kısa mesafe olacak şekilde nasıl giderim ?

sanırım metrobüs+metro

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Beyler makine müh. basit seçimlilik derslerden söyler misinizi bir kaç tane ?genelciyim

Tarim Makineleri, Enerji Yonetimi, Endustriyel Klima aklima gelen ilk dersler. Hocalari da rahattir zaten

Bu arada herkesin yeni donemi hayirli olsun Yildiz'lilarrrr

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.