Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

seneye bende insallah yildizli olurum bu yorumu alintilicam sinavdan sonra :D

Hadi hayırlısı bakalım..

sagol az kaldi az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumsal grup 32'nin sınıfını bilen var mıdır?
  • yıldızlılar buradaymış :D makineden ben de :)
  • Arkadaslar ya ben toefl icin kurs onerisi istiyorum da yardimci olabilecek var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassemiin

Arkadaslar ya ben toefl icin kurs onerisi istiyorum da yardimci olabilecek var mi acaba?

Merhaba arkadasim, Ben bakirkoyde ILM TOEFL- IBT sinav merkezinden hazirlanmistim, oldukca yararini gordum. Tavsiye edebilirim yani.
  • İyi günler...
    Ben matematik müh. öğrencisiyim 3.15 ortalamam var ytü ne geçmek istiyorum türkçe olan bölüme geçtiğimde ingilizce muafiyet sınavına girmem gerekiyor mu ?
  • ben de harita mühendisliğindeyim
  • Endüstri müh. İstiyorum yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya Müh. ve davutpaşa hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacose -- 5 Temmuz 2013; 21:33:04 >
  • beyler elektrik-elektronik bölümünden mezun oldum simdi sıra ünide ben sınavsız gecis yapıcam yıldız teknigi yazıcam neye göre okula yerlestirme yapıyorlar lütfen bilgilendirirmisiniz?
  • rashid52 kullanıcısına yanıt
    istediğini sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

istediğini sorabilirsin

Endüstri mühendisliğinde okul ne kadar önemli?

YıldıZ tek. Endüstri nasılsır

Endüstri müh. Geleceği nasıl türkiyede maaş durumu hakkında bilgi alablrmym

Açık söyliyim lider ruhlu felan değilim orYa giden çoğu kişi de değildir tahminim, bu yönümüzü üniversitede geliştirebilir miyiz

Topluluk önünde çok iyibir konuşmacı olmak zorunda mıyız? Bu sorunu nasıl aşıcaz

İyi bir Endüstri mühendisinde olması gereken en temel 3 özellik nelerdir( bakıcam ben de var mı yk mu diye :)

İngilizce öğrenmek türkçe bir okulda kurslar yardımıyla felan mümkün mü yoksa hayal mi? okul illa ingilizce mi olmalı sizce?

Eğer şöyle biriysen kesinlikle endüstri müh. olmalısın dediğiniz özellikler nelerdir ( örn: matematiğin iyiyse, lider ruhluysan gibi )

eğer şöyleysen sen endüstri müh. olmamalısın başka alanlara yönel dediğiniz özellikler neler olabilir?

yıldız teknik endüstri mi Galatasaray bilgisayar mı? neden?

Zaman ayırır da cevaplRsan minnettar olurum:))

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 1 Temmuz 2013; 12:27:28 >
  • up
  • Yıldız Teknik bilgisayar mühendisliği geliyor yazacam büyük ihtimal imkanları avantajları zorluğu vs. nedir acaba ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karga21

Yıldız Teknik bilgisayar mühendisliği geliyor yazacam büyük ihtimal imkanları avantajları zorluğu vs. nedir acaba ? :)

benimde %90 yıldız bilgisayar %10 galatasaray bilgisayar geliyor. sanırım sınıf arkadaşı olucaz :) gerçi 90 küsür kişi alıyor o ayrı... merak ettimde hazırlık okumayı düşünüyormusun ?
  • Bilgisayar geliyor yazayım mı? Alıntılayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Smart141

Bilgisayar geliyor yazayım mı? Alıntılayın lütfen

Ytü davutpaşa türkiyenin en büyük teknokentine sahip ve ordaki firmaların %70 i bilişim firmaları.bilgisayar muhendisliğinden arkadaslarımın cogu henuz 2. Sınıfdayken calısmaya baslıyolar. Eger bilgisayar istiyosan tavsiue ederim

• Büyük bir enteresanlık olmazsa geliyorum aranıza.

Bu arada teknokent nedir Konyada yok ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Smart141

Büyük bir enteresanlık olmazsa geliyorum aranıza.

Bu arada teknokent nedir Konyada yok ondan

Şimdiden hoşgeldin

http://www.yildizteknopark.com.tr/teknopark_nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 3 Temmuz 2013; 15:19:34 >

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.