Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtım günleri ne zaman başlar 17'sinde İstanbul'a geliyorum bilgisayar müh. için sunum ya da hocalarla öğrencilerle görüşme imkanı var mı?
  • Konuda pek insan kalmadı artık kimse uğramıyor, bende her mesaja hergün bakamıyorum
    Yıldızı seçmek isteyip hiç bilgisi olmayanlar, özellikle yıldız kampüs hakkında bilgi almak isteyenler ve makina bölümü hakkında bilgi almak isteyenler pm den ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Konuda pek insan kalmadı artık kimse uğramıyor, bende her mesaja hergün bakamıyorum
    Yıldızı seçmek isteyip hiç bilgisi olmayanlar, özellikle yıldız kampüs hakkında bilgi almak isteyenler ve makina bölümü hakkında bilgi almak isteyenler pm den ulaşabilir

+1

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yıldız Makina ve genel olarak..
  • Merhaba forumdan takip ettiğim kadarıyla yıldız teknik üniversitesinde okuyorsunuz.

Bende sınava girdim ve yıldız teknik ihtimallerim dahilinde.
    Okul hakkında genel bi bilgi verebilirmisiniz?
    Ayrıca Makine Mühendisliğinin avantajları ve dezavantajları? Eğitim kalitesihakkında ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfb29

Merhaba forumdan takip ettiğim kadarıyla yıldız teknik üniversitesinde okuyorsunuz.

Ayrıca Makine Mühendisliğinin avantajları ve dezavantajları? Eğitim kalitesihakkında ?

Teşekkürler

Diğer seçeneklerini de söyle de ona göre yorum yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfb29

Merhaba forumdan takip ettiğim kadarıyla yıldız teknik üniversitesinde okuyorsunuz.

Teşekkürler

Pm attım umarım yardımcı olmuşumdur..
  • Merhaba Arkadaşlar ben Üniversite sınavına bu sene girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat veya Makina Mühendisliği ihtimal dahilinde benim merak ettiğim Anadolu Yakasından Davutpaşa Kampüsüne ulaşım ne kadar zor ve özellikle Ataşehir ve civarında oturan arkadaşlar varsa Davutpaşa Kampüsüne gitmeleri ne kadar sürüyor merak ve nasıl gidilebiliyor merak ediyorum.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • İktisat bölümünde fizik dersi oldugunu söylediler ama dogru mu biri yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

İktisat bölümünde fizik dersi oldugunu söylediler ama dogru mu biri yardımcı olabilir mi

yok diye biliyorum..sen de iktisat istiyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

İktisat bölümünde fizik dersi oldugunu söylediler ama dogru mu biri yardımcı olabilir mi

iktisat iö gelir diye umut ediyorum ama iktisat olması korkutuyor biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

iktisat iö gelir diye umut ediyorum ama iktisat olması korkutuyor biraz

geçen yılki puanlara göre benimde i.ö gelir düşünüyorum .
    iktisat/işletme olursa elimizden geldiğince kendimizi geliştirmemiz lazım.. Bunu göze alarak gitmek lazım.

• Aklımda olan bikaç yerden birisi hayırlısı olsun hepimiz icin eger birşeyler öğrenirsen banada söyle
  • quote:

Aklımda olan bikaç yerden birisi hayırlısı olsun hepimiz icin eger birşeyler öğrenirsen banada söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman63

Merhaba Arkadaşlar ben Üniversite sınavına bu sene girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat veya Makina Mühendisliği ihtimal dahilinde benim merak ettiğim Anadolu Yakasından Davutpaşa Kampüsüne ulaşım ne kadar zor ve özellikle Ataşehir ve civarında oturan arkadaşlar varsa Davutpaşa Kampüsüne gitmeleri ne kadar sürüyor merak ve nasıl gidilebiliyor merak ediyorum.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam yaklaşık 1,5-2 saat sürer. Ben Osmanbeyden yaklaşık 55-65 dakikada gidiyorum. Ki sen Ataşehir diyorsun, tek çaren de metrobüs gibi gözüküyor.

Onuın dışında okulun içine giren 3 otobüs hattı var(iett nin sitesinden geçtikleri duraklara bakabilirsiniz). 41 AT hattı mecidiyeköyden yaklaşık 35-45 dakikada falan gidiyor. Çok fazla dolanıyor. Bir okmeydanı hastane ve bir de cevizlibağ indi-bindi trafiği var ki sormayın. Tabi trafiğe de çok bağlı ancak bu söylediklerim normal iş günleri saatlerinde. ben pek tercih etmiyorum kısaca. Bir de 500es var. Bu hat otobandan gittiği için daha hızlı. Denk getirirseniz çok hızlı gidebilirsiniz. Şahsen bir keresinde okulun içerisinden mecidiyeköye 22 dakikada gitmiştik.:)Kampüs girişine kadar da metro var ancak yukarı doğru yaklaşık 15-20 dakikalık dik bir yolculupunuz var. Ve geceleri de pek tekin olmayabiliyor. Kampüs girişindeki ücretli ringlere binebilir(ücretli), otobüsleri bekleyebilir(ücretsiz-akbil basılmıyor burdan binerseniz), ya da yürüyebilirsiniz(soluk başı 38 ATP).

Bunların dışında kampüse ulaşım için, beşiktaştan otobüs kaldırılyor tam saatlerinden ein değilim ama ekspres olarak gidiyor. Mecidiyeköy ve cevizlibağda duruyor sadece. Metrobüsü kullanıp cevizlibağda inebilirsiniz. Cevizlibağdan da okulun ring servisleri var. Ayrıca binme şerefine sadece bir kez nail olduğum 85c hattı var. O da okula giren 3. otobüs hattı.

Kısaca Yıldız Kampüsü candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman63

Merhaba Arkadaşlar ben Üniversite sınavına bu sene girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat veya Makina Mühendisliği ihtimal dahilinde benim merak ettiğim Anadolu Yakasından Davutpaşa Kampüsüne ulaşım ne kadar zor ve özellikle Ataşehir ve civarında oturan arkadaşlar varsa Davutpaşa Kampüsüne gitmeleri ne kadar sürüyor merak ve nasıl gidilebiliyor merak ediyorum.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ataşehirden metrobuse gitme sürene yaklaşık 60 dk ekle, okula varış süren belli olur.ama ne kadar konforlu bir yolculuk olur,bilemem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 15 Temmuz 2012; 15:46:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktisat yazacak arkadaşlar kazanınca size burda yardımcı olan makinacı arkadaşları unutmazsanız seviniriz, hayat müşterek
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var siz bilmiyorsanız da çevrenize sorup soruşturursanız çok makbule geçer çünkü az zamanım var.Yıldız teknikte 2. sınıfın sonunda kurum içi yatay geçiş yapabiliyor muyum?(bölüm değiştirme yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var siz bilmiyorsanız da çevrenize sorup soruşturursanız çok makbule geçer çünkü az zamanım var.Yıldız teknikte 2. sınıfın sonunda kurum içi yatay geçiş yapabiliyor muyum?(bölüm değiştirme yani)

1. ve 2. sınıf sonu yapılabiliyor diye biliyorum ben ama bu linke de bir gözat istersen

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/category.php?id=13
  • beyler matematik bölümü okuyan arkadaş var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

beyler matematik bölümü okuyan arkadaş var mı ?

Bölüm hakkında yardımcı olamam ama kampüs hakkında sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.