Şimdi Ara

Donanımhaber Yüzücüler Derneği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın terimlere yabancıyım tahtayla ayak vurmak nedir?
    doktor da sırt üstü ve kurbağa stili tavsiye etti..tesekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

kusura bakmayın terimlere yabancıyım tahtayla ayak vurmak nedir?
    doktor da sırt üstü ve kurbağa stili tavsiye etti..tesekkür ederim..

kurbağaya gerek yok boşver. sırt üstü çok iyi gelir sana 2-3 ay sürekli sırt üstü çalış farkı kendin görüceksin. kaslarının dayanıklılığı artıcak güçlenmiceksin. tahtayla ayak vurmak da şey. havuzlarda yastık gibi süngerler olur sert sünger renk renk onlara tahta da denir.ingilizcesi kickboard bakabilirsin videolara. al bi tane suya yüz üstü uzan iki elinle süngeri tut ayak vurarak ilerle. sadece ayakların çalışarak gidicen yani.(https://www.youtube.com/watch?v=iM3z1eDDcGE)
  • grup ölü herhalde, serbest stil yüzmem iyidir hızlı yüzerim 100 metre duraksamadan yüzebilirim dah a2 aydır yüzüyorum ama kelebek stil neredeyse hiç yapamıyorum özel olarak
  • sağolasın hocam.. mutlaka faydası olacaktır..
    sırtüstü kickboard ile mi yoksa geriye kulaç şeklinde mi çalışıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emyn1907 -- 23 Nisan 2014; 18:29:49 >
  • quote:

sağolasın hocam.. mutlaka faydası olacaktır..
    sırtüstü kickboard ile mi yoksa geriye kulaç şeklinde mi çalışıyım ?

sırt üstünü normal yüzerek çalış ama o attığım videodaki tekniği de yapabilirsin tahtayı kucaklayıp sırt uzanıp ayak vurma. sana şimdi PM den 3-4 tane sırt üstü teknik linki de atıyım. video izleyerek çalışmak çok büyük faydası oluyo.
  • uzun zamandır spora uzak kaldım ..bunları sürekli yapabilecek kondisyonu sağlamam ne kadar sürer ?
  • Ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

uzun zamandır spora uzak kaldım ..bunları sürekli yapabilecek kondisyonu sağlamam ne kadar sürer ?

bence 1 ayda alışırsın. ama biraz zorla kendini. çok uzun süre dinlenme. atıyom ilk gittiğinde 3 kerede yoruluyosan bi dahakinde 4 ü yaptıktan sora dinlen.
  • tekrarlardan kasıt tur anlamında mı ?
  • quote:

tekrarlardan kasıt tur anlamında mı ?

aynen. farketmez aslında. temel prensip az dinlenme. yavaş yavaş alışıcak ama ciğerlerin o duruma sora zaten daha geç yorulmaya başlıcaksın. hücrelerin mitokondri sayısını arttırıcak
  • ciğerler alışana kadar çatlamazsam iyi :) eyvallah hocam zahmet oldu..
  • quote:

ciğerler alışana kadar çatlamazsam iyi :) eyvallah hocam zahmet oldu..

yok ya ne zahmeti. bi nevi görevim
  • En iyi spor bu derleri, ben birkaç kere spor salonundayken devamlı yapayım dedim ama çabuk yoruluyorum, tansiyonum bile düşüyor. Nedeni de şu 3 kulaç bir nefesi yapamadığımdan süreki kafa çevirerek yüzmeye çalışmam. Kafamı suya soksam nefes alacakken su da yutuyorum. Teknik öğretecek bir hoca olsa iyi olurdu.
  • 28 Nisanda Hamza Yerlikaya Tüm Spor Branşları tadilata girdi doğal olarak yüzmede benim geç haberim oldu diğer yerler full dolu ortada kaldık bu nasıl hizmet yaza doğru tadilata mı girilir arkadaş bu nedir
  • Bulunduğum şehirde deniz yok. O yüzden her yaz havuza gitmeye çalışıyorum.
  • Bende varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

dambıldor büyücüler derneği diye okudum

• hiç havuza ve denize gitmeyen biri olarak bir kere havuza girip direk yüzmeye başlayan benim herhalde :D nasıl öğrendim bilmiyorum
  • 4 yıldır yüzücü ve su topu oyuncusuyum her türlü soruya açığım yaz beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzmeyi severim ve yaz tatillerinde yüzerim sürekli sayılıyorsam dernekten yaz birde denizde ne kadar yüzdüğümü nasıl hesaplarım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.