Şimdi Ara

Donanımlı Punto mu donanımsız jazz mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

söylemeden edemeyeceğim... iş yerinden arkadasımda 60 binde 2008 astra classic twinport 1.4 hatchback var kazasız... bana 24bin liraya satıcam dedi... bende satamazsın dedim... kasa eski almazlar ... herneyse 2 aydır sahibinden ilanı var şu an 22bin e indi alan yok...

jazz ın edecegi 20 bin lira onuda soyliyim... kasko degerinden 1 kurus fazla vermeyin zarar edersiniz

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi

Hangi ilde hocam?İstanbul deme.Çok uzak yahu.Gelme şansım olsa bir dakika durmadan alırdım.

opelimi diyosun istanbulda = )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-model-sahibinden-tertemiz-acil-satilik-opel-97190569/detay

ilan bu yazanlar dogru zaten amcasından aldılar arabayı...

ben olsam almam hatta senin yazdıgın diger 2 markayıda almamda neyse...

• quote:

quote:

söylemeden edemeyeceğim... iş yerinden arkadasımda 60 binde 2008 astra classic twinport 1.4 hatchback var kazasız... bana 24bin liraya satıcam dedi... bende satamazsın dedim... kasa eski almazlar ... herneyse 2 aydır sahibinden ilanı var şu an 22bin e indi alan yok...

jazz ın edecegi 20 bin lira onuda soyliyim... kasko degerinden 1 kurus fazla vermeyin zarar edersiniz

Hangi ilde hocam?İstanbul deme.Çok uzak yahu.Gelme şansım olsa bir dakika durmadan alırdım.

kasko değerlerine çok fazla takılmayın.. 2006 leon nun kasko değeri 20500, arabanın pertini bile bu fiyatlarda bulamazsınız
    iki aracında fiyatı iyi ama arkadaşların söyledikleri puntolarda 2006-2007 modellerinde city mod arızası vardı, servis kayıtlarından değişim olup olmadığını araştırın.. bendeki 2006 puntonun 2007 yılında city modu değişmiş mesela, değişimden sonra 5 yıl geçmiş hiçbir sorunu yok.. değişimler sonrasında sorunlar çözüldü kafanızda büyütmeyin
    bu arada punto denildiği gibi servis bakımlı ise alınır jazz ı epey yormuşlar gibi :)

• Yahu ben kasayı şu andakinden bir önceki sandım.2008 de bu kasalar var mıydıAlmayacağım bir araç tabi ki.Siz ne tavsiye edersiniz Maks. 21 civarına?

Mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-servis-bakimli-corsa-101616327/detay

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

quote:

quote:

kasko değerlerine çok fazla takılmayın.. 2006 leon nun kasko değeri 20500, arabanın pertini bile bu fiyatlarda bulamazsınız
    iki aracında fiyatı iyi ama arkadaşların söyledikleri puntolarda 2006-2007 modellerinde city mod arızası vardı, servis kayıtlarından değişim olup olmadığını araştırın.. bendeki 2006 puntonun 2007 yılında city modu değişmiş mesela, değişimden sonra 5 yıl geçmiş hiçbir sorunu yok.. değişimler sonrasında sorunlar çözüldü kafanızda büyütmeyin
    bu arada punto denildiği gibi servis bakımlı ise alınır jazz ı epey yormuşlar gibi :)

Hocam jazz bir tanıdıkta ve evet biraz hor kullanılmış.City Mod arızası vermemişse şu ana kadar önümüzdeki 10bin içerisinde vermesi muhtemel ve inanın beni çok uzaklaştırıyor bu yüzden.Yoksa araca çok sempati duyuyorum.

• city mod yüzde 90 değişmiştir. ama servis kayıtlarını sormadan almayın, incir ağacı olur...
    b sınıfı için puntolar güzel araçtır, toplumdfa fiat ön yargısı olsa da
    clio 4 furyasına bakın forumdaki ne kadar sevilmiş, 100 km gibi bir hızda içeri aldığı rüzgar sesini puntolarda 140 da almazsınız emin olun
  • quote:

city mod yüzde 90 değişmiştir. ama servis kayıtlarını sormadan almayın, incir ağacı olur...
    b sınıfı için puntolar güzel araçtır, toplumdfa fiat ön yargısı olsa da
    clio 4 furyasına bakın forumdaki ne kadar sevilmiş, 100 km gibi bir hızda içeri aldığı rüzgar sesini puntolarda 140 da almazsınız emin olun

Sorayım bakalım.İşin kötü yanı sivasta servis yokmuşDeğiştiyse alınabilitesi çok yüksek bir araç.İkinci sefer değişmeye kalmadan zaten ben bu aracı satarım.
  • corsa çok eski ... kasa olarakta eski ben şahsen almam... yeni corsa alınabilir varsa o fiyata... ben alacagım araçta 1 tip ararım 2 ucuzluk ararım 3 yakıt ararım 4 saglamlık ararım 5 kullanıslılık 6 işçilik ararım...

7 konfor 8 malzeme kalitesi umurumda pek olmaz... tavsiye etmiyorum ancak soyleyeyim gene bu dedigin paralara b sınıfı arac alacak olsam clio 3 alırım...
  • bu forumun adı donanım haber olduğuna göre tabii ki donanımlı punto

şaka bir yana benim tercihim hondadan yana olurdu.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-kacirmayin-acilllll-101220761/detay
    bu araçta fena durmuyor..
    düzeltme: ön farlar değişmiş mi bana mı öyle geldi? kaputta boya çıkarsa kötü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 21 Ekim 2012; 0:29:53 >
  • quote:

corsa çok eski ... kasa olarakta eski ben şahsen almam... yeni corsa alınabilir varsa o fiyata... ben alacagım araçta 1 tip ararım 2 ucuzluk ararım 3 yakıt ararım 4 saglamlık ararım 5 kullanıslılık 6 işçilik ararım...

7 konfor 8 malzeme kalitesi umurumda pek olmaz... tavsiye etmiyorum ancak soyleyeyim gene bu dedigin paralara b sınıfı arac alacak olsam clio 3 alırım...

Hocam yanlış anlamayın sakın da Renault markasına hiç mi hiç güvenmiyorum.O yüzden bakmıyorum bile.Bir ihtimal Megane 2.

Yeni Corsayı bu fiyata bulmak imkansız.Benim için önemli olan yakıt,sağlamlık ve zırt bırt arıza çıkarmama.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-kacirmayin-acilllll-101220761/detay
    bu araçta fena durmuyor..
    düzeltme: ön farlar değişmiş mi bana mı öyle geldi? kaputta boya çıkarsa kötü :)

Bu aracın kaput komple boyalı

• ikisi arasında Jazz tercih ederdim...
  • o puntolar 1.4 starjet 95 beygir 6 ileri vites ama esp yok normalde bunllarda sp ve cam tavanda var onlardan bulursanız daha iyi olur. sonuç olarak tabikide punto jazz bildiğin bayan arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

o puntolar 1.4 starjet 95 beygir 6 ileri vites ama esp yok normalde bunllarda sp ve cam tavanda var onlardan bulursanız daha iyi olur. sonuç olarak tabikide punto jazz bildiğin bayan arabası.

Hocam ESPli modeli artı cam tavan eklenince fiyat 25 seviyesine çıkıyor.Varsın ESP ve cam tavan olmayıversin,lanet direksiyonu city arızası vermesin başka sorun yok
  • Kimsenin yazası yok sanırım.Jazzdan vazgeçtim diyebilirim.

Şu andaki alternatifler 1.2 Twinport Essentia 2006 Corsa ve Punto.Yarın bi aracı inceleyeyim bakalım ne çıkacak
  • City arizasi artik ucretsiz degisiyor.

3 ay once basima geldi, merkeze mail attilar, 2 saat sonra servise cagirip aksama teslim ettiler.

Ben bile inanamadim. (Bakirkoy Halic oto)

Bu kadar kolaylikla cozen bir suru arkadas var. Gptr forumunu inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 21 Ekim 2012; 1:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto ile jazz benzer kalitede modeller. ikisi arasından donanımlı olan tercih edilmelidir. yani punto öne çıkıyor.

ama 2006, 2007 model puntolarda kronik city hatası var. bu mevzuda tetkik yaptırdıktan sonra mesele yoksa almanız iyi olacaktır.
  • @emtue

Sivastaki servisin İstanbuldaki servis kadar insani ve yardımsever olabileceğini hiç sanmıyorum

@aagir

Expertizde bu arızanın az çok görünme ihtimali var mıdır?
  • quote:

punto city mod arızası var bir ara bende duymustum onu direksiyon ile alakalı bir muhabbetti sanırım.. ozaman ikisi arasında kaldıysan honda ama ... ben şahsen benzinli arabaya okadar para vermem... vermedimde zaten = )

bilmeden konuşma bence lpg li punto 1.4 fire var İst. şehiriçi 22krş şehirdışı 18-19 krş yakıyorum son zamnlardan sonra ve bütün avm lerede giriyorum asla dizel düşünmedim düşünmemde gır gır sesiyle uğraş kışın 10 dakika ısıt falan benlik işler değil
  • quote:

quote:

bu iki araçta bu paraları ediyorsa yazık diyorum... bu paralara dizel alırsın...

Hocam emsal gösterir misiniz?Sivas ve çevresinde?

Dizel pek düşünmüyorum.Sonucta akaryakıt fiyatları hiç yerinde durmuyor dizel bile olsa.

Alıntıları Göster
    bit kadar arabaya(hem de 6-7yaşında) o parayı bağlayana kadar megane bak c4 bak.
    Ne işin var B sınıfıyla.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.