punto city mod arızası var bir ara bende duymustum onu direksiyon ile alakalı bir muhabbetti sanırım.. ozaman ikisi arasında kaldıysan honda ama ... ben şahsen benzinli arabaya okadar para vermem... vermedimde zaten = )
bilmeden konuşma bence lpg li punto 1.4 fire var İst. şehiriçi 22krş şehirdışı 18-19 krş yakıyorum son zamnlardan sonra ve bütün avm lerede giriyorum asla dizel düşünmedim düşünmemde gır gır sesiyle uğraş kışın 10 dakika ısıt falan benlik işler değil
sen benim kullandıgım trafigi konumu biliyomusunda konusuyosun 1 saatte 2 km yol alıyorum... düm düz yolda araba kullanıyorsunuz 22 krş yakıyo diyosunuz ....
ona bakarsan ıspartaya gittigimde araç 3.6 lt yaktı buna ne dicen... şu anın mazot parasıyla 15 krş yaktı...
kendini kandır sen... bendende alıntı yapma... yapacaksanda üslubunu düzelt...
bu arada bir internet sitesinde yakıt paylasılmıs
"2011 grande punto 1.4 fire active.Şehiriçinde 9-9.5 litre şehirlerarası klima acıkken 7litre yakıo.bugnkü lpg fiyatından hesaplarsak şehirlerarası 15 kr şehiriçi 20 kr yakıyor.yakıttan çok memnunum"
cahillik yapma senin kullandığın trafiği bende kullanıyorum bende İst.da oturuyorum herkesi dağda sanma ! başka forumlardan bana örnek verme ben kendi aracımdan bahsettim ayrıca motor ısınırken harcadığım benzinde ayda 20tl yi geçmiyor yazın o kadar bile değil hemen gaza geçtği için ayda 10tl benzin masrafım ya oluyor ya olmuyor yani işkembeden sallama sen dizelinle uğraş insanları bilmeden ahkam kesme ukalalıkta yapma
dangalak sen maltepedesin ben kadıkoyde bide aynı trafik diyor...şerefsizlik edipte forum burası diye azına geleni soyleme sana alıntı yapacaksan adam gibi konus demedimmi... konusmayı anan baban ogretememişse git beyin yaşıtlarınla muhattap ol...
e be cahil adam maltepede değil küçükyalıdayım hergün o yolu gidip geliyorum maltepe tarafındayım diye kadıköy trafiğine girmiyeceğimi düşünmen senin zekanı gösteriyor cahil herif seni annemde babamda nasıl konuşmam gerektiğini öğretti özellikle senin gibi tiplerle
sakin olun beyler gerginliğe gerek yok altı üstü forum
forumda süper ileri zekalı kaynıyor profiline maltepe yazmıs ben kucukyalıdayım diyor... daha nerede oturdugunu bilmiyor bide konusuyor... bunlara cevap vermeye gerek yok bile..
ben kadıkoy rıhtımda oturuyorum adam gelmiş bana bostancı trafigini soyluyor... konusmayı bilmiyor okuma özürlüsü bide...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme