Şimdi Ara

Donanımlı Punto mu donanımsız jazz mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

corsa çok eski ... kasa olarakta eski ben şahsen almam... yeni corsa alınabilir varsa o fiyata... ben alacagım araçta 1 tip ararım 2 ucuzluk ararım 3 yakıt ararım 4 saglamlık ararım 5 kullanıslılık 6 işçilik ararım...

7 konfor 8 malzeme kalitesi umurumda pek olmaz... tavsiye etmiyorum ancak soyleyeyim gene bu dedigin paralara b sınıfı arac alacak olsam clio 3 alırım...

Hocam yanlış anlamayın sakın da Renault markasına hiç mi hiç güvenmiyorum.O yüzden bakmıyorum bile.Bir ihtimal Megane 2.

Yeni Corsayı bu fiyata bulmak imkansız.Benim için önemli olan yakıt,sağlamlık ve zırt bırt arıza çıkarmama.

bende tam tersi diger markalara guvenmiyorum...2012-1997... 5 ci renault um tek bir arıza cıkarmayan bir markayla yoluma devam etmemin nedeni... herzaman dedigim gibi siz ve sizin gibiler sayesinde biz bu araçlara ikinci elde daha ucuza ulaşıyoruz... tavsiye etmememin nedenide bu...

• Jazzı seçerdim. Boş bile olsa jazzın havası bir başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

punto city mod arızası var bir ara bende duymustum onu direksiyon ile alakalı bir muhabbetti sanırım.. ozaman ikisi arasında kaldıysan honda ama ... ben şahsen benzinli arabaya okadar para vermem... vermedimde zaten = )

bilmeden konuşma bence lpg li punto 1.4 fire var İst. şehiriçi 22krş şehirdışı 18-19 krş yakıyorum son zamnlardan sonra ve bütün avm lerede giriyorum asla dizel düşünmedim düşünmemde gır gır sesiyle uğraş kışın 10 dakika ısıt falan benlik işler değil

sen benim kullandıgım trafigi konumu biliyomusunda konusuyosun 1 saatte 2 km yol alıyorum... düm düz yolda araba kullanıyorsunuz 22 krş yakıyo diyosunuz ....

ona bakarsan ıspartaya gittigimde araç 3.6 lt yaktı buna ne dicen... şu anın mazot parasıyla 15 krş yaktı...

kendini kandır sen... bendende alıntı yapma... yapacaksanda üslubunu düzelt...

bu arada bir internet sitesinde yakıt paylasılmıs

"2011 grande punto 1.4 fire active.Şehiriçinde 9-9.5 litre şehirlerarası klima acıkken 7litre yakıo.bugnkü lpg fiyatından hesaplarsak şehirlerarası 15 kr şehiriçi 20 kr yakıyor.yakıttan çok memnunum"

http://forum.memurlar.net/konu/571531/?page=26

9.0lt*2.77=25 tl yapar. oda normal bir trafikte.. bide yaktıgın benzin var motor ısınırken

buda teknik veri veren baska bir site

http://tr.auto-data.info/Fiat/Punto-Evo/1.4-8V-%2877-Hp%29-GPL/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 21 Ekim 2012; 12:59:44 >

• bende 2007 otomatik jazz alacağım bir aksilik çıkmazsa pazartesi..puntoları inceleme şansım olmadı ama jazz sınıfının en az yakıt tüketimine sahip araç ve iç hacminin geniş olduğunu biliyorum..birde honda ların otomatik janzımanı hoşuma gittiği için düşündüm ben.. hocam honda ikinci elde zarar ettirmeyecek bir araba..birde honda türkiyede ön yargıları kırmış bir marka..
  • quote:

quote:

quote:

punto city mod arızası var bir ara bende duymustum onu direksiyon ile alakalı bir muhabbetti sanırım.. ozaman ikisi arasında kaldıysan honda ama ... ben şahsen benzinli arabaya okadar para vermem... vermedimde zaten = )

bilmeden konuşma bence lpg li punto 1.4 fire var İst. şehiriçi 22krş şehirdışı 18-19 krş yakıyorum son zamnlardan sonra ve bütün avm lerede giriyorum asla dizel düşünmedim düşünmemde gır gır sesiyle uğraş kışın 10 dakika ısıt falan benlik işler değil

sen benim kullandıgım trafigi konumu biliyomusunda konusuyosun 1 saatte 2 km yol alıyorum... düm düz yolda araba kullanıyorsunuz 22 krş yakıyo diyosunuz ....

ona bakarsan ıspartaya gittigimde araç 3.6 lt yaktı buna ne dicen... şu anın mazot parasıyla 15 krş yaktı...

"2011 grande punto 1.4 fire active.Şehiriçinde 9-9.5 litre şehirlerarası klima acıkken 7litre yakıo.bugnkü lpg fiyatından hesaplarsak şehirlerarası 15 kr şehiriçi 20 kr yakıyor.yakıttan çok memnunum"

9.0lt*2.77=25 tl yapar. oda normal bir trafikte.. bide yaktıgın benzin var motor ısınırken

cahillik yapma senin kullandığın trafiği bende kullanıyorum bende İst.da oturuyorum herkesi dağda sanma ! başka forumlardan bana örnek verme ben kendi aracımdan bahsettim ayrıca motor ısınırken harcadığım benzinde ayda 20tl yi geçmiyor yazın o kadar bile değil hemen gaza geçtği için ayda 10tl benzin masrafım ya oluyor ya olmuyor yani işkembeden sallama sen dizelinle uğraş insanları bilmeden ahkam kesme ukalalıkta yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bit kadar arabaya(hem de 6-7yaşında) o parayı bağlayana kadar megane bak c4 bak.
    Ne işin var B sınıfıyla.

Hocam biraz yeni model bakıyorum.2005 ve üzeri.Artı olarak kilometresi de en fazla 120000de araç bakıyorum.Kriterler bu olunca pert olmamış bir megane yada c4 bulmak imkansıza ulaşıyor.
  • Punto
  • Jazz alırdım. Punto alacak olursamdahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-full-6-ileri-93-bg-cam-tavan-skydome-99139688/detay# şöyle püfür püfür bir şey alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaltique -- 21 Ekim 2012; 14:12:23 >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/citroen-c4-1.6-hdi-sx
    Sen biraz araştır bence.
    B sınıfı fiyatına c4ün içinde bulabilirsin kendini.
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/citroen-c4-1.6-hdi-sx
    Sen biraz araştır bence.
    B sınıfı fiyatına c4ün içinde bulabilirsin kendini.

Dostum biraz yukarıda da yazdım.Kilometresi maksimum 120000 civarında,21500ü kesinlikle geçmeyecek şekilde,Sivas ve çevresinde arıyorum.

İstanbula gelip alıp dönme şansım yok.En uzak Ankara olur Konya olur.

• quote:

anladım dostum.
    bütçeyi biraz arttıramıyorsan punto kalıyor ozaman seçenek olarak..
  • quote:

quote:

anladım dostum.
    bütçeyi biraz arttıramıyorsan punto kalıyor ozaman seçenek olarak..

Malesef hocam.Puntoyu da pazarlıkla o seviyeye çekmeyi düşünüyorum ama bakalım.Bayram önü olduğundan herkes tok satıcı bu ara
  • hasta oluyorum şu foruma bakarken neymiş 150.000 km geçmişmiş :) , geçen dedim yine diyorum ben 200 bin liraya dizel mercedes aldım arabayı 3 5 sene sonra çöpe mi atıcam yani forumdaki çok bilmişlere bakarsam?
    Bir motor en az 500.000 km gider insan gibi binilip düzenli bakımı yapılırsa 500.000 en az gidecek rakamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

hasta oluyorum şu foruma bakarken neymiş 150.000 km geçmişmiş :) , geçen dedim yine diyorum ben 200 bin liraya dizel mercedes aldım arabayı 3 5 sene sonra çöpe mi atıcam yani forumdaki çok bilmişlere bakarsam?
    Bir motor en az 500.000 km gider insan gibi binilip düzenli bakımı yapılırsa 500.000 en az gidecek rakamdır...

Dostum bakımının doğru düzgün yapıldığını nereden bileceksin?Onu geçtim hadi kendi ilimde bulamadım.Yapılan kilometreye bakmak sence mantıksız bir şey mi?Ben de şu forumdaki üsluba gıcık oluyorum.Beğenmiyorsan yorum yazmazsın kardeşim.Ayrıca senin aldığın MERCEDES.Bizim baktıklarımız Renault,Fiat ve türevleri.Dİkkatini çekerim.
  • quote:

Siz olsanız baz donanım Jazzı mı alırdınız?Full donanım Puntoyu mu? Jazzı 21000e, puntoyu 21500e bırakıyorlar.

donanımsız jazz demek biraz haksızlık olur sanki
    gerçi o model jazz da ne var ne yok bakmak gerek ama gene de donanımsız dememek lazım
    jazz a donanımsız dersek polo ya ne diyeceğiz öyle değil mi?

edit: şimdi baktım esp,otomatik katlanır aynalar,, filan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 21 Ekim 2012; 16:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

Siz olsanız baz donanım Jazzı mı alırdınız?Full donanım Puntoyu mu? Jazzı 21000e, puntoyu 21500e bırakıyorlar.

donanımsız jazz demek biraz haksızlık olur sanki
    gerçi o model jazz da ne var ne yok bakmak gerek ama gene de donanımsız dememek lazım
    jazz a donanımsız dersek polo ya ne diyeceğiz öyle değil mi?

edit: şimdi baktım esp,otomatik katlanır aynalar,, filan var

Hocam ESP yok.O arkadaş yanlış yazmış.EPS var.

ABS,2 hava yastığı,klima,cd çalar,elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar var donanım olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

cahillik yapma senin kullandığın trafiği bende kullanıyorum bende İst.da oturuyorum herkesi dağda sanma ! başka forumlardan bana örnek verme ben kendi aracımdan bahsettim ayrıca motor ısınırken harcadığım benzinde ayda 20tl yi geçmiyor yazın o kadar bile değil hemen gaza geçtği için ayda 10tl benzin masrafım ya oluyor ya olmuyor yani işkembeden sallama sen dizelinle uğraş insanları bilmeden ahkam kesme ukalalıkta yapma

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 21 Ekim 2012; 19:59:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dangalak sen maltepedesin ben kadıkoyde bide aynı trafik diyor...şerefsizlik edipte forum burası diye azına geleni soyleme sana alıntı yapacaksan adam gibi konus demedimmi... konusmayı anan baban ogretememişse git beyin yaşıtlarınla muhattap ol...

• 20-25 bin TL'lik araçlarda kendi fikrim dizel almam.LPG takılmış olanı da almam 1.000 TL az verir benzinli alır kendim başında durup LPG taktırırım.İşi bilmeyen o kadar çok montaj ustası var ki, yanlış montaj yapıp aracın sahibini bezdirebiliyorlar sonra da o kişi satıp kurtulmak istiyor.

En basitinden manifold sökülmeden delinirse yanma odasına çapak kaçma ihtimali çok yüksek, sonrası silindirin çizilmesi ve aracın yağ yakmaya başlaması.Motorun kucağa alınması... gibi daha bir çok soruna yol açabilir.Kaliteli LPG + Kaliteli usta çoğu zaman tercihimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

20-25 bin TL'lik araçlarda kendi fikrim dizel almam.LPG takılmış olanı da almam 1.000 TL az verir benzinli alır kendim başında durup LPG taktırırım.İşi bilmeyen o kadar çok montaj ustası var ki, yanlış montaj yapıp aracın sahibini bezdirebiliyorlar sonra da o kişi satıp kurtulmak istiyor.

En basitinden manifold sökülmeden delinirse yanma odasına çapak kaçma ihtimali çok yüksek, sonrası silindirin çizilmesi ve aracın yağ yakmaya başlaması.Motorun kucağa alınması... gibi daha bir çok soruna yol açabilir.Kaliteli LPG + Kaliteli usta çoğu zaman tercihimdir...

Çok mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.