Bildirim
Donater Set Yapma Malzemesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
qarip birşey bana o taşı nerden bulduğunu söylermisin ayrıca ilk kez qördüm resim dende adını seçemedim daha büyük ve anlaşılır bir resim yoqmudur -
quote:
Orijinalden alıntı: HeRoTRR
qarip birşey bana o taşı nerden bulduğunu söylermisin ayrıca ilk kez qördüm resim dende adını seçemedim daha büyük ve anlaşılır bir resim yoqmudur
Ben Oyunun Adresini Verim İndir Taş Shoplarda Satılıyor
http://talo.ariethmu.com/ -
yane şimdi exc normal bi itemi alıp buna basınca item full özellikmi oluyo??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 28 Ocak 2010; 0:11:50 > -
valla merak ettim indirdim clienti çok tuaf bişi gocuman elmas war alıyon basıyon item +13 full oluyo yha
SÜPER BİŞİMİŞ...
-
ariethmu da yapılabiliyo o -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCeLLaT
yane şimdi exc normal bi itemi alıp buna basınca item full özellikmi oluyo??
exc olmayan iteme bas bu taşı item+13 full donate oluyor -
Ayrıca Exc Olmayan itemi EXC Yapıyor Ama Hoşuma Gitmedi Server 330 Oldum Bıraktım
-
quote:
Ayrıca Exc Olmayan itemi EXC YapıyorAma Hoşuma Gitmedi Server 330 Oldum Bıraktım
Benide baydı 8 rest oldum braktım bütün setler donater oldu yüzükler olmuyor onlarıda guildine girdiyim gm tarafından hediye etti -
cok oynayan varmı bu serverde? -
Sıkıcı Boşuna İndirip Kotanı Doldurma Herşey Kolayca Full Olunca Bi Anlamı Kalmıyor... En İyisi Biraz Uğraşıp Da Yapmaktır
Bir İki Yere Daha Mesaj Atayımda TeyMen Olayım :) 99. Mesajım Bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 1 Şubat 2010; 13:25:57 > -
ya bide bu taşı nerden aLıyoruz yazar mısnz bi ?? -
quote:
Sıkıcı Boşuna İndirip Kotanı Doldurma Herşey Kolayca Full Olunca Bi Anlamı Kalmıyor... En İyisi Biraz Uğraşıp Da Yapmaktır
Bir İki Yere Daha Mesaj Atayımda TeyMen Olayım :) 99. Mesajım Bu
Olmusun teymen kardes:D gercektende bos mu buya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X