Şimdi Ara

Donater Set Yapma Malzemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir oyun indirdim bu oyunda resimde gördüyünüz taşı iteme bastım donater oldu

• qarip birşey bana o taşı nerden bulduğunu söylermisin ayrıca ilk kez qördüm resim dende adını seçemedim daha büyük ve anlaşılır bir resim yoqmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

qarip birşey bana o taşı nerden bulduğunu söylermisin ayrıca ilk kez qördüm resim dende adını seçemedim daha büyük ve anlaşılır bir resim yoqmudur

Ben Oyunun Adresini Verim İndir Taş Shoplarda Satılıyor
    http://talo.ariethmu.com/
  • yane şimdi exc normal bi itemi alıp buna basınca item full özellikmi oluyo??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 28 Ocak 2010; 0:11:50 >
  • valla merak ettim indirdim clienti çok tuaf bişi gocuman elmas war alıyon basıyon item +13 full oluyo yha SÜPER BİŞİMİŞ...
  • ariethmu da yapılabiliyo o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

yane şimdi exc normal bi itemi alıp buna basınca item full özellikmi oluyo??

exc olmayan iteme bas bu taşı item+13 full donate oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca Exc Olmayan itemi EXC Yapıyor Ama Hoşuma Gitmedi Server 330 Oldum Bıraktım
  • quote:

Ayrıca Exc Olmayan itemi EXC Yapıyor Ama Hoşuma Gitmedi Server 330 Oldum Bıraktım

Benide baydı 8 rest oldum braktım bütün setler donater oldu yüzükler olmuyor onlarıda guildine girdiyim gm tarafından hediye etti
  • cok oynayan varmı bu serverde?
  • Sıkıcı Boşuna İndirip Kotanı Doldurma Herşey Kolayca Full Olunca Bi Anlamı Kalmıyor... En İyisi Biraz Uğraşıp Da Yapmaktır

Bir İki Yere Daha Mesaj Atayımda TeyMen Olayım :) 99. Mesajım Bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 1 Şubat 2010; 13:25:57 >
  • ya bide bu taşı nerden aLıyoruz yazar mısnz bi ??
  • quote:

Sıkıcı Boşuna İndirip Kotanı Doldurma Herşey Kolayca Full Olunca Bi Anlamı Kalmıyor... En İyisi Biraz Uğraşıp Da Yapmaktır

Bir İki Yere Daha Mesaj Atayımda TeyMen Olayım :) 99. Mesajım Bu

Olmusun teymen kardes:D gercektende bos mu buya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.