Şimdi Ara

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
87
Favori
31.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben silikon spatula kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuisinart ICE40BCE modelini alalı bir sene oldu. Bu sene maalesef kabını 24 saat buzlukta bekletsem de tam donmuş olmuyor sıvısı. (hatta - 24 dereceye ayarladım ama nafile). Benzer durumu yaşayan var mı :/

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

metal kasık sakın surme hocam...silikon yada tahta kasık varsa onla kazıyabilirsin..birde dönmeyecek kadar bekletme dondurmayı..sonucda bunlar sahlepli dondurma için yapılmamıslar..motor zorlanır.. ben genelde az biraz koyuldunmu hemen çekiyorum hem kenara çok yapısmamıs oluyor...yasklasık 20-25 dk bir sure yetiyor.

• akrok A kullanıcısına yanıt
    Hocam buzluğa termometre koyup ölçün mutlaka. Buzdolabında problem olabilir. Temostatın devreye girip çıktığı dereceleri takip etmek gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt

Salepli dondurma çevirecek ev tipi makine yok mu acaba? Yurt dışıda olur.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hepsiyle sahlepli yapılıyor sadece makinalari çok zorlamamak lazım.

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Bende Unold marka var 250w salepli yapınca belirli bir süre sonra duruyor. O da yeterli olmuyor. Bir miktar daha karıştırması lazım. 2.5 lt kapasitesi var bende mecburen 1 lt yapıyorum daha fazla karistirabilsin diye. Daha güçlü makine lazım bence. Ama henüz bulamadım.

• 2. el Cuisinart ICE30BCE aldım. Salep çok pahalı olduğu için Xanthan Gum (Ksantan Gum) satın aldım.

Youtube'da tam olarak nasıl kullanacağını gösteren ve tarifleri çok lezzetli bir kanal buldum. Tarifler çok basit ve kısa. Alttaki tarifi yarım ölçü olarak yaptım. Harika bir dondurma oldu.

Kanaldaki vanilyalı dondurma tarifini hazırlayıp yarısı ile Antep fıstıklı dondurma yapacağım.

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLERThe Ice Cream Queenyoutube
    No-eggs Chocolate Ice Cream with chocolate & cocoa powder! Grab your blender and follow us in making PERFECT Chocolate Ice Cream without eggs, with just one extra ingredient: xanthan gum. This recipe is so quick & easy that you will not believe how perfect the mouthfeel and body of this ice cream are! For the ingredients: https://biterkin.com/recipes/chocolate-and-cocoa-powder-ice-cream-xanthan-gum/ Also included: chocolate-only ice cream, cocoa powder-only ice cream. You will love this recipe because ✓ It is so easy to make. ✓ It uses only milk, heavy cream, sugar, chocolate, cocoa powder, and xanthan gum! ✓ You do not need lots of heavy cream; xanthan gum replaces the butterfat and creates a full mouthfeel. ✓ It requires minimum cooking over the stovetop. ✓ No thermometer is needed! Xanthan gum is added at a specific temperature to ensure proper hydration. However, our recipe eliminates the need for temperature measurements. Our "boiling-hot-milk-into-fridge-cold-cream" technique is a foolproof way to achieve the same result without a thermometer! The steps at a glance: 1. Make the ice cream mixture 2. Chill in the fridge 3. Churn the ice cream 4. Put in the freezer to set Equipment used in the recipe: ✓ ice cream maker ✓ kitchen scale ✓ blender (immersion blender is fine, too) And here is our collection with XANTHAN GUM ice cream recipes: https://biterkin.com/xanthan-gum-in-ice-cream-making/ some of our favourite flavours: vanilla, caramel, lemon, strawberry, coffee. Instagram: https://www.instagram.com/asktheicecreamqueen/ Facebook: https://www.facebook.com/asktheicecreamqueen/ Music - license by Epidemicsound: https://share.epidemicsound.com/p3b1jj • Coastal - Heyson
    https://www.youtube.com/watch?si=gOqw9VFoPUYOEGrq&v=kMoPnKuBz4c&feature=youtu.be
  • DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLERwww.hepsiburada.com
    Ninja NC300EU Ninja Ice Cream Maker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ninja-nc300eu-ninja-ice-cream-maker-p-HBCV00006SP49L?magaza=Hepsiburada

kullanan var mı tavsiye eder misiniz, yurt dışında bayağı popüler bazen stok sıkıntısı bile oluyor, profesyonel pacojet in ev için tasarlanmışı gibi , yurtdışında 5bin tl gibi bir fiyata geliyor almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 27 Ekim 2024; 15:4:29 >

• volkie kullanıcısına yanıt

Bizim sevdiğimiz dondurma kıvamını ve tadını yakalayamadığı için satışa çıkaran bir çok kişi gördüm. 2. el sitelerinde fazlaca bulunuyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

sahibinden de ve dolap ta var ama 2 3 tane onlarda yurtdışından getirip satan başka sitede kullanıp satan varsa bilmiyorum, tanıdık birinin otelinin mutfağında pacojet vardı acayip hoşuma gitmişti taze meyveden yaptığı aynı mantık, ben şansımı deneyip sipariş geçeceğim, hiçbir olumsuz yorum görmedim bayağı bir incelemede izledim bakalım çarşamba tandıkı getirecek deneyip yorum yaparım burada

Birebir aynı olmaz ama test etmek için dondurulmuş dilim muz, süt yada krema , kakao, bal karışımını blender ile çekerek yapılan tarifi deneyin. Youtube'da bulabilirsiniz. Kıvam olarak ona benzer bir yapıda oluyormuş. Fikir vermiş olur. Nihayetinde ninja da dondurulmuş sıvı karışımı bıçakları ile parçalayarak bir kıvam elde ediyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

tavsiyen için sağol hocam ama pek sanmıyorum ninja kadar iyi olacağını, sonuçta 350 binlik pacojet e patentli bir teknoloji, bildiğim kadarıyla patent süresi bitince ninja firması bu ürünü çıkarıyor daha çok işleyişi ve bıçak yapısına özel bir durum, o şekil kremamsı bir şekilde olacağını sanmıyorum zaten 115 euro ya geliyor alıp deneyiyim burada paylaşırım sonucuDONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER 

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 27 Ekim 2024; 15:43:15 >

Merhaba, ürünü deneme şansınız oldu mu?

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    Evet 10 üzerinden 10 harika, hazırlaması 10 dk yapması 2dk, çilekli efsane oldu, butik dondurmacılardaki çilekli dondurmaya hep özenirdim denk geldikçe alırdım tabi kilosunu 600 700tl min. Bu onlardan da güzel oldu, çikolatalı da müthiş, sade de guzel oldu ama tam istediğim tadi tuttaramadim yine de carte dor'dan kesinlikle daha iyi.
    Bende daha yeni fırsat bulup kullandım yeni geldi sayılır, jersey süt deneyeceğim bakalım, sütte kaynatmadim hic, kaynatsam daha da iyi olur gibi tam yağlı süt kullandım bu arada

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 1 Ocak 2025; 19:29:21 >

Cihaz sahlepli dondurma yapabiliyor mu zorlanmadan?

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    Hocam kaskati buz kesmiş kalıbı krema gibi yapıyor ne salebi taş koy dondurma yapar:)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.