Şimdi Ara

Dönemin kızları hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kız aynı değil ama senin dediğin tip çoğunluklu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Bilmem farkettiniz mi veya bana mı geldi bilmiyorum ama dönemin kızlarında aşırı hava ek olarak kendini begenmişlik hat safhada...En çirkin kızlar da dahil.
    Örnek veriyorum bir kıza selam veriyorum hemen tribe giriyor yüz buldukca bir tarafı kalkıyor anlamış degilim bu durumu...Tanıdıgım ınsanlar da böyle ,tanımadıklarım da o yüzden etrafımda insan kalmadı diyebilirim...Ha erkeklerdede var tabi... O yüzden şuan baya baya yalnızlık cekiyorum...

üzülerek söylüyorum hatta söylemek bile istemiyorum ama aynı durumdayım şu an belki 8-10 yıldır tanıdığım çok aşırı samimi olduğum arkadaşlarımla oturup konuşmak, görüşmek istemiyorum bu aralar. başka bi şehire gidip yeni bi başlangıç yapmak için geç değil tanımadığım insanların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. nasipse 3-4 aya kadar kaçar giderim buralardan

• tüm erkekler benim gibi davransa şuan kızlar yalvarıodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Bence yanlış kızları seçiyorsunuz.İzmir'de,birkaç istisna haricinde, hiç öyle havalı kıza falan rastlamadım.Tam tersine çok cana yakın,sempatik kızlar var.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

Her kız aynı değil ama senin dediğin tip çoğunluklu

aradan seçmek lazım
  • havalı demiyelimde
    çoğu şımarık gibi
    özellikle şu kasıtlı olarak çocuk gibi davranmaları yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Bilmem farkettiniz mi veya bana mı geldi bilmiyorum ama dönemin kızlarında aşırı hava ek olarak kendini begenmişlik hat safhada...En çirkin kızlar da dahil.
    Örnek veriyorum bir kıza selam veriyorum hemen tribe giriyor yüz buldukca bir tarafı kalkıyor anlamış degilim bu durumu...Tanıdıgım ınsanlar da böyle ,tanımadıklarım da o yüzden etrafımda insan kalmadı diyebilirim...Ha erkeklerdede var tabi... O yüzden şuan baya baya yalnızlık cekiyorum...

üzülerek söylüyorum hatta söylemek bile istemiyorum ama aynı durumdayım şu an belki 8-10 yıldır tanıdığım çok aşırı samimi olduğum arkadaşlarımla oturup konuşmak, görüşmek istemiyorum bu aralar. başka bi şehire gidip yeni bi başlangıç yapmak için geç değil tanımadığım insanların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. nasipse 3-4 aya kadar kaçar giderim buralardan

Bazen değişiklik arayabilirsin insan bazen farklı insanlar tanımak,çevresini genişletmek istiyor.Benim yeni tanıştığım insanlar ilk 20 gün çok iyi gibi gözüküyor sonra değişiyor.Yani herkes ilk tanışmada rol yapıyor kendi gibi olmuyor.

• Dolgun başaklar eğil olur demekki havaya giren kızlar değer vermeye değmez. Birde aslında çok takmamak lazım bir çok kızın boş-beleş olduğunu açıklamak için şunu söyleyecem; üniversitenin kütüphanesinde internet var bende takılıyorum inanın çoğu kızın msn ve facebook tan başka bir şeye takılmadığını gördüm birde üniversiteliler düşünün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Kızların, peşinden umarsızca koşup şımartan onlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapan erkeklerde aramak lazım suçu

MUKEMMEL cevap arkadaşım...

• quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Dolgun başaklar eğil olur demekki havaya giren kızlar değer vermeye değmez. Birde aslında çok takmamak lazım bir çok kızın boş-beleş olduğunu açıklamak için şunu söyleyecem; üniversitenin kütüphanesinde internet var bende takılıyorum inanın çoğu kızın msn ve facebook tan başka bir şeye takılmadığını gördüm birde üniversiteliler düşünün

Bizim üniversitede öyle sadece face ve msn yapıyorlar...Bu donem gencleri cogunlukla gundemdekı konulara cok ilgisiz.
  • arkadaşın dediği gibi genetik
    bu yüzden hiçbi kızın peşinden koşmadım,koşmam..
  • hem güzel hem sempatik hem cana yakın hemde iyi niyetli burnu havada olmayan bunların hepsinin bunulunduğu bi kız var mı acaba dünyada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

hem güzel hem sempatik hem cana yakın hemde iyi niyetli burnu havada olmayan bunların hepsinin bunulunduğu bi kız var mı acaba dünyada

var,

buldum ama 1 yıldır bekliyorum

Aslında çok güzel konuya değinmişsiniz helal valla

yukarda bir abimiz yada kardeşimiz herneyse demiş benim gibi davransanız böyle olmaz gerçekten öyle..kişiden kişiye değişiyor..bu havalı olanları biryerleri kalkık kendini beğenmiş olanları,eğer sizin ağırlığınız varsa ezeceksiniz,küçük duruma düşüreceksiniz o zaman nedense 360 derece dönüyorlar..normal aklı başında düzgün bir kızla seviyeli muhabbetler yapabiliyorsunuz ama diğerleri ile asla...olayı direk başka yerlere çekiyorlar..Allahtan öyle arkadaşım yok...zaten olamazda ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 28 Ekim 2008; 0:06:55 >

• Hiç birinin suçu yok bu gençleri abazan duruma düşüren düzene karşıyım yaa.Kızlar 1 ytl olucak.
  • arkadaşlar dilimde tüy bitti türk kızlarından uzak durun açılın kuzeye nirvanaya ulaşın bu ne lan kapris yapanın tipe bak herşeyi yapanın güzelliğine bak ruslarda.önemli olan rus güzelliği gerisi hikaye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

arkadaşlar dilimde tüy bitti türk kızlarından uzak durun açılın kuzeye nirvanaya ulaşın bu ne lan kapris yapanın tipe bak herşeyi yapanın güzelliğine bak ruslarda.önemli olan rus güzelliği gerisi hikaye.

ınan kardesım o ıslerde bos rus mus hıkaye artık adam gıbı bır hatun bulmak kumarda rulet oynamak kadar uzak artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

arkadaşlar dilimde tüy bitti türk kızlarından uzak durun açılın kuzeye nirvanaya ulaşın bu ne lan kapris yapanın tipe bak herşeyi yapanın güzelliğine bak ruslarda.önemli olan rus güzelliği gerisi hikaye.

abi senin için öyle olabilir de her insan için o önemli değil işte,mesela benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

facebookda görünce içim kan ağlıyor. En yakın kız arkadaşlarım bile.
    nßr qkhLp nssN yhaa ns gidyo?

yani söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

Onları da unuttuk hocam

Aklıma geldikçe gülüyorum sokakdan geçen süper güzel bir kıza sormuşlardı TV de gördüm
    Adam- Efendim yaşar büyükanıt hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Kız- Ben oyumu ona vermiyeceğim.
    Adam- Oyunuzu Büyükanıta vermiyecekmisiniz? Peki neden?
    Kız- Bilmem sevmiyorum o adamı bana inandırıcı gelmiyor vermicem oyumu ona

abi resmen YORUMSUZ izledikçe fenalık geliyor

video isterük

• o zamanlar bile oyleymis daha ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka diyeceksiniz ama

instagram facebook çıktı iş bozuldu

Sokakta yüzüne bakmayacağınız kızın fotoğrafı 100 beğeni alıyor, kendini güzel sanıyolar ayrı bi havaya giriyolar

Güzel olanlarda zaten kendini ilah sanıyor, egoist narsist insanlar ortaya çıkıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.