Şimdi Ara

Dönemin kızları hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etrafında boyle insanlar olan kişiler olarak siz de pek iç açıcı insanlar değilsiniz herhalde, nitekim etrafımda boyle bir insan yok, hayatımda da görmedim.
    Tabi liseliyseniz o çok ayrı konu, lise bitince geçer merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 13 Aralık 2015; 15:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendilerini dahada geliştirdiler.
  • Olaylar daha da beter hale geldi
  • Bu turk kizi turu versiyon gelistirdi artik daha da beterler. 2008de bile millet dert yaniyormus

• Konuyu okumadım ama allah onları bildiği gibi yapsın.
  • Versiyon 2.0'a update oldular artık.

• Suç biraz da biz erkeklerde. Dikkat edin büyük bir çoğunluğu baskıcı ve cahil ailelere sahip. Bu ailelerin baskılarından sıyrılan kızlar hemen coşmaya başlıyor. Sonra da biz erkek milleti bunların hepsini prenses zannedip ona göre davranınca bu tablo ortaya çıkıyor. Halbuki cadıya cadı çirkefe çirkef ahmağa ahmak gibi davranırsak o zaman kıymete bineriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Suç biraz da biz erkeklerde. Dikkat edin büyük bir çoğunluğu baskıcı ve cahil ailelere sahip. Bu ailelerin baskılarından sıyrılan kızlar hemen coşmaya başlıyor. Sonra da biz erkek milleti bunların hepsini prenses zannedip ona göre davranınca bu tablo ortaya çıkıyor. Halbuki cadıya cadı çirkefe çirkef ahmağa ahmak gibi davranırsak o zaman kıymete bineriz.

bir kızı gözü açılmamışken evleneceksin lise bitişine doğru o zamanda çocuğuz nası evlenek diceksiniz o zaman hiç evlenmeyek
  • Just My Life kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

geçen hafta arkadaşlayız arkadas bi kıza laf attı neyse kız kantine girdi arkadasıyla gel dedi beraber peşine tanısaım kıza ben bakmam yani tipim deil ayrıca güzel bir kızda deil çocuk sarısın mav igözlü ve fırlama tip var yani yakısıklı denebilir neyse kıza gitti slm verdi oturabilirmiyim kendini tanıttı kız buna dedi oturamazsın işte bilmemne bişiler saydı cocuk da fırlama dedi tanısalım beğenmezsen sohbetimi çeker kalkarım kız oturma falan dedi tripler falan filan dayanamadım girdim muhabbete kıza dedim git aynaya bak ilk önce kendini dünya güzeli sanma dedim arkadasa dedim yürü gidioz ya ne bu tribe bak kendini bi halt sanıyor yolda görsem yüzüne bakmam makyajla bile birşeye benzemez dedim kıza arkadasla tam cıkarken kız geldi yanımıza telefonunu verdi bana arkadasa dedim ulen demekki böyle aşşalıcaksın ki böyle olsun dedim kızın telefonunuda kız arkasını döner dönmez yere attım

Sonunu hiç anlatamamışın hocam :)

• Sağda solda feysbukta 15 20 yaş arası kızlara soyun yazan orta yaşlı amcalar, hayatında kız görmemiş bir kız bulunca prensesim ilahım peygamberim yazan inşaat işçileri, her gördüğü kızla evleneceğini düşünen milyarlık hediyeler alan 17 yaş ergenleri ve dünyadaki en güzel kadını kendisi sanan bıyıklı küfür eden 100 kilo 1.30 boyunda cix ablalar.. Düzen baştan bozulmuş gençler, düzgün insan bulursanız evliliği düşünün aksi durumda evliliğin yanından geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 15 Aralık 2015; 12:47:00 >
  • Millet üzerine oynanan oyunlar büyük, bunlardan biri de budur.
  • Bunun tek nedeni sosyal medya denen bela. Sahte dünya. Namus 2 bacak arası değil evet, zihniyette. Bunlari kendilerine söylüyor, zihniyetleri de namuslu değil. Şu dönem kızları 5 para etmez. Bunları eş diye alacak olmamız daha felâket.namuslu kız sayısı çok az.yok gericilikmiş yok bilmem ne de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

geçen hafta arkadaşlayız arkadas bi kıza laf attı neyse kız kantine girdi arkadasıyla gel dedi beraber peşine tanısaım kıza ben bakmam yani tipim deil ayrıca güzel bir kızda deil çocuk sarısın mav igözlü ve fırlama tip var yani yakısıklı denebilir neyse kıza gitti slm verdi oturabilirmiyim kendini tanıttı kız buna dedi oturamazsın işte bilmemne bişiler saydı cocuk da fırlama dedi tanısalım beğenmezsen sohbetimi çeker kalkarım kız oturma falan dedi tripler falan filan dayanamadım girdim muhabbete kıza dedim git aynaya bak ilk önce kendini dünya güzeli sanma dedim arkadasa dedim yürü gidioz ya ne bu tribe bak kendini bi halt sanıyor yolda görsem yüzüne bakmam makyajla bile birşeye benzemez dedim kıza arkadasla tam cıkarken kız geldi yanımıza telefonunu verdi bana arkadasa dedim ulen demekki böyle aşşalıcaksın ki böyle olsun dedim kızın telefonunuda kız arkasını döner dönmez yere attım

Kardeş 2008 de yazmışım ya 2008 olsun okadar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

hem güzel hem sempatik hem cana yakın hemde iyi niyetli burnu havada olmayan bunların hepsinin bunulunduğu bi kız var mı acaba dünyada

var,

buldum ama 1 yıldır bekliyorum

Aslında çok güzel konuya değinmişsiniz helal valla

yukarda bir abimiz yada kardeşimiz herneyse demiş benim gibi davransanız böyle olmaz gerçekten öyle..kişiden kişiye değişiyor..bu havalı olanları biryerleri kalkık kendini beğenmiş olanları,eğer sizin ağırlığınız varsa ezeceksiniz,küçük duruma düşüreceksiniz o zaman nedense 360 derecedönüyorlar..normal aklı başında düzgün bir kızla seviyeli muhabbetler yapabiliyorsunuz ama diğerleri ile asla...olayı direk başka yerlere çekiyorlar..Allahtan öyle arkadaşım yok...zaten olamazda ..

Yalnız 360 derece olunca yine kendi davranış biçimine dönüyor 180 derece olmalıydı hocam o.

• Chantage.

• Bu kendini begenmislik tvdende yansıyor. Heleki en nefret ettigim program tv8de kendini gosterip ay şunu şurdan bunu burdan aldım deyip kiyafetleriyle garip goril benzeri maskeleriyle hava atan kadinlar. Yaw arkadas her zaplamamda karsiman cikiyor tvden soguyorum . Hd kanal oldugu için ilk 20de eger boyle devam ederse uçurucam kanalı hiç bir işlevi yok !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Kardeş 2008 de yazmışım ya 2008 olsun okadar :))

anaaa hala online misin

• Kimseyi rahatsiz edip darlama hakkiniz yok kekocanlar.

Once adam olun sonra toplum icine cikin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 2008'de ne dert dökmüş,ne çekmişler böyle..
    Size kötü bir haberim var, şuanda daha beter durum..
    Hepsi ayrı bir egoist. 1 sene önceki kafamla, şimdiki kafam,daha doğrusu bakış açım çok farklı artık kızlara karşı. Benden uzak size yakın olsun.
    İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.