Şimdi Ara

Dönemin kızları hakkında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Adamlar 2008'de ne dert dökmüş,ne çekmişler böyle..
    Size kötü bir haberim var, şuanda daha beter durum..
    Hepsi ayrı bir egoist. 1 sene önceki kafamla, şimdiki kafam,daha doğrusu bakış açım çok farklı artık kızlara karşı. Benden uzak size yakın olsun.
    İyi forumlar.

Napalım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Adamlar 2008'de ne dert dökmüş,ne çekmişler böyle..
    Size kötü bir haberim var, şuanda daha beter durum..
    Hepsi ayrı bir egoist. 1 sene önceki kafamla, şimdiki kafam,daha doğrusu bakış açım çok farklı artık kızlara karşı. Benden uzak size yakın olsun.
    İyi forumlar.

Napalım yani

Hıaaaaa, çok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Kızların, peşinden umarsızca koşup şımartan onlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapan erkeklerde aramak lazım suçu

Aradan geçen 7 seneye rağmen hala doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

quote:

quote:

geçen hafta arkadaşlayız arkadas bi kıza laf attı neyse kız kantine girdi arkadasıyla gel dedi beraber peşine tanısaım kıza ben bakmam yani tipim deil ayrıca güzel bir kızda deil çocuk sarısın mav igözlü ve fırlama tip var yani yakısıklı denebilir neyse kıza gitti slm verdi oturabilirmiyim kendini tanıttı kız buna dedi oturamazsın işte bilmemne bişiler saydı cocuk da fırlama dedi tanısalım beğenmezsen sohbetimi çeker kalkarım kız oturma falan dedi tripler falan filan dayanamadım girdim muhabbete kıza dedim git aynaya bak ilk önce kendini dünya güzeli sanma dedim arkadasa dedim yürü gidioz ya ne bu tribe bak kendini bi halt sanıyor yolda görsem yüzüne bakmam makyajla bile birşeye benzemez dedim kıza arkadasla tam cıkarken kız geldi yanımıza telefonunu verdi bana arkadasa dedim ulen demekki böyle aşşalıcaksın ki böyle olsun dedim kızın telefonunuda kız arkasını döner dönmez yere attım

Sonunu hiç anlatamamışın hocam :)

Kardeş 2008 de yazmışım ya 2008 olsun okadar :))

anaaa hala online misin

HACI 2004 GİRİŞLİYİM

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen hafta arkadaşlayız arkadas bi kıza laf attı neyse kız kantine girdi arkadasıyla gel dedi beraber peşine tanısaım kıza ben bakmam yani tipim deil ayrıca güzel bir kızda deil çocuk sarısın mav igözlü ve fırlama tip var yani yakısıklı denebilir neyse kıza gitti slm verdi oturabilirmiyim kendini tanıttı kız buna dedi oturamazsın işte bilmemne bişiler saydı cocuk da fırlama dedi tanısalım beğenmezsen sohbetimi çeker kalkarım kız oturma falan dedi tripler falan filan dayanamadım girdim muhabbete kıza dedim git aynaya bak ilk önce kendini dünya güzeli sanma dedim arkadasa dedim yürü gidioz ya ne bu tribe bak kendini bi halt sanıyor yolda görsem yüzüne bakmam makyajla bile birşeye benzemez dedim kıza arkadasla tam cıkarken kız geldi yanımıza telefonunu verdi bana arkadasa dedim ulen demekki böyle aşşalıcaksın ki böyle olsun dedim kızın telefonunuda kız arkasını döner dönmez yere attım

anaaa hala online misin

HACI 2004 GİRİŞLİYİM

12 sene olucak vay be
    Forumun yaş ortalaması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anaaa hala online misin

HACI 2004 GİRİŞLİYİM

12 sene olucak vay be
    Forumun yaş ortalaması

Vallaha ha şaka maka oldu okadar

• Gecin boyle bos bos yakinmalari siz de bi bok degilsiniz onlar da bi bok degil ama senin hatan selam vermek su kizlari bi cozemediniz be.

• lars ulrıch kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ya çok soğuk davranıyorlar ya da çok yılışık normal kız görmedim diyebilirim şu ana kadar. Birine selam veriyorsun kıçından ayrılmıyor. Diğerine selam veriyorsun selamını almıyor. Ters kutupları olan mıknatıs gibi.
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    ahanda eski ben hepinizden ozur diliyorum beyler. Ama dersimi cok iyi aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Sağda solda feysbukta 15 20 yaş arası kızlara soyun yazan orta yaşlı amcalar, hayatında kız görmemiş bir kız bulunca prensesim ilahım peygamberim yazan inşaat işçileri, her gördüğü kızla evleneceğini düşünen milyarlık hediyeler alan 17 yaş ergenleri ve dünyadaki en güzel kadını kendisi sanan bıyıklı küfür eden 100 kilo 1.30 boyunda cix ablalar.. Düzen baştan bozulmuş gençler, düzgün insan bulursanız evliliği düşünün aksi durumda evliliğin yanından geçmeyin.

Eski inci sözlük entry'lerinden.

@Tespitin a....... k.....'sun
  • Yalnızlık mi çekiyorsun? En hayırlı yalnızlık bu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.